1. Zdarec klucí z Magic Generation,
jmenuji se Bořek, 24, jsem z Hodonína ( dnes jsem s Benem kouřil před jeho odjezdem do práce a svým odjezdem do Prahy)

na DP postava Little Tess
2. Little Tess – mám zatím jen jednu postavu. Naistaloval jsem to asi před ani ne 14 dny z toho dva dny jsem si koupal nějaký cashflow ( ale povím Vám.. žádná hitparáda

)
Clerika jsem si vybral záměrně, i když se třeba pro 1.postavu nehodí, ale vždy jsem za něj chtěl hrát krom prsků a paladina. (Pro Bena – Pona měl vždycky strašně našlapnutého clerika, myslím).
3. Vaše UO Guild history.
To kdybych si po těch 10 letech nehraní a prohulení půlky stření školy pamatoval, tak jsem bůh
4. Něco přímo o Vás.
Použiju to co bylo předepsáné : Jsem ujetý na online OLD hry.. Do teď pařím CS 1.6

) V životě jsem source a jiné nové modely nehrál. Jinak Xbox s kinectem pro pohodu a zábavu s přáteli.
Koníčky ? Poker.. To bez pochyby.. Nejlepší životní výsledek 12.místo na ČPT listopad 2012 ( pro znalce : vypadl jsem preflop all in s 10 10 do 9 9.. Flop : 5 6 7 turn
5. Souhlasíte s Kodexem?
Bez námitky
6. Srazy?
Svezu se s Benem. Má lepší auto, i když do mého se vleze 7 lidí a ve 2 se v něm krásně vyspí

7. Jaký je Váš vztah k MG?
Famozní jsem rád, že sem Vás, hlavně tedy Empa a po zjištění, že Ben v tom stále „jede“ potkat hned z kraje svého startu. Empovi musím poděkovat, že mi do začatku vysvětlil jak se věcí mají co je třeba, co se změnilo, jaké jsou rozdíly.
8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?
UO mapu rozjedu (snad) jinak vše v naprostém pořádku
9. Vaše UO zkušenosti.
Dungy – něco bylo, znovu se omlouvám nepamatuji si
PvP – taky bejvávalo a jaký

Ho – Tišnov, PK bordel s vypnutejma strážema v Britu

10. Proč?
Už jen kvůli empovi a Benovi, abych vám vrátil vše co jste teď do startu pro mě udělali. Na závěr se omlouvám, že nezminuji toho druhýho, který pomohl pro mě získat NB runu. Nepamatuji si jméno ( a to už nehulím víc jak 5 let).

ale člověk má spoustu starostí jiných .. UO je odreagovačka a člověk to nemůže přeci brát až tak vážně.
11. Kontakt.
685318935
12. Závěrem : Budu rád, když by jsem se mohl k někomu tady zařadit, přebrat zkušenosti a zase se do toho „DOSTAT“ po vašem boku. Nejsem pesimista, ale stejně si myslím, že to zatím neklapne