Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 30 ] 

dub 20, 13, 00:11

Phorum NB
Phorum NB

Zdravim guildu MG

1. Kdo jste? něco o sobě

1. Jmenuju se Tomáš je mi 24 let můj nick je Devon. Makám ve Škodovce jako řidič na 3x směny , ultimu hraju skoro každej den po práci a neni problem po odpolední jít dung až do rána nebo po noční brzo ráno :obscene-smokingred:
Mám psa Zlatýho retrívra , občas si s kámošema zajdu zahrát nohec / fotbal , jezdim na snowbu a nezdravě často hraju ultimu :shhh:

2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).

2. DarkFace - Necromancer - GM order guildy COOL , poisoning 89 , skladačka
GhostFace - Mage - spíš míchačka a Inscript je max ale moc ho nehraju
Devon - Paladin - (Camarilla) , Ishkariot specialni zbrane mam a par ice viku
Hrabe Drakula - Vampire - (Camarilla) , Gangrel , Stone gargoyl
Honey - Vampire - obcas z nej delam werewolfa
Inspecta Deck - Craft - (Camarilla) max bez specky
Dr.Dlaha - Cleric - max cler , uz s nim jen prodavam stuny v offline vendorovi

Destination - Necromancer - (Thirsty) , rad bych s nim sel do vasi pk guildy

3.Vaše UO Guild history.

3. Kdyz jsem kdysi davno zacal hrat poprve ultimu tak jsem sel za kamosem do Camarilly
pak jsem byl chvily v SoD a nakonec si založil vlastni guildu Devils potom asi 4 roky pauza od uo a zase jsem to nainstaloval ted uz to hraju asi tak cca 3 roky aktivne, ze zacatku jsem dost hral za PK byl jsem v Thirsty , SPSK , Hated před deletem i po na konec me vyhodily za to že jsem nejel Songa kterej byl este tejden předtim taky u Hated hold nejsem takova svine jako oni nakonec jsem rad ze me vyhodily :wink:

Do MG se hlasim s postavama klidne se vsema krome Darkface kuli Orderu a Vampovi kuli Camarille ale chtel jsem u vas hrat predevsim Pala a Clera v budoucnu mozna maga , nebyl by problem udelat stone gargu a klan na Honey . Mam v planu udelat Destra v daleke budoucnosti Ranga

4.Něco přímo o Vás.

4. Bydlim v Mladý Boleslavi , makám ve škodovce mám rád pivo , občas nějaké bylinky :obscene-smokingweed:

5. Souhlasíte s Kodexem?
5. Souhlasim se všim a libý se mi hlavně pokuty za pozdni prichody na dungy a vas styl chození LVL 5 map :obscene-smokingsombrero:

6 . Srazy?
6 . Neni problem kamkoliv dojet

7. Jaký je Váš vztah k MG?
7. Pár lidí znám nekterý i ze starejch dob jak jsem koukal kdyz jsem obepisoval lidi at mi postnou prihlasku

8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?
8. všechno mám

9. Ankh 1,2,3 , Cove,Cyclop dung,Cyclop valey ,Deceit , Despise 1,2,3,Destard,Wyrm Valley,Drow City,Fire,FDD,Hytl,Ice,Řeka1,2,Pride rise,Ratmany,Citadela,Shame,TK,ZOO,Kvaky1,2,3,Water,Wrong,Yomotsu mines

10. Proč?
10. Myslim ze jste dobře organizovana grupa a tu ja hledám hlavně se rád přiučim od zkušenějších a rád poradim nezkušeným a hlavně bych s váma chtěl chodit pořádny dungy myslim že už to hraju dost dlouho na to :wink:

11. Kontakt
11. Icq - 225843584

12 .Ptejte se : )

Naposledy upravil Devon dne dub 22, 13, 21:00, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 20, 13, 01:19

Phorum Skiller
Phorum Skiller

sice sem něco vypil ale zkus to přespat dík

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 20, 13, 01:24

Phorum Admin
Phorum Admin

Morfik píše:
sice sem něco vypil ale zkus to přespat dík

též bych si představoval více ... přihláška nemá být vyplněný dotazník ale spíš popis tvé osobnosti a tvoje vlastní prezentace naší guildě ... vyplnění stylem ano/ne vypovídá jen o tom, že si do toho nevložil moc času a úsilí ...

Nahoru Nahoru

dub 20, 13, 12:15

Phorum Player
Phorum Player

čis, Devona si pamatuju z dřívějška už si nevzpomenu na nic konkrétího, ale problém jsem sním žádnej neměl ohledně přihlášky dost suchá na tvůj věk bych čekal lepší vyjadřovací schopnosti:D takže bys to mohl trošku doplnit:-)

Nahoru Nahoru

dub 20, 13, 18:04

Phorum Player
Phorum Player

Ahoj devone, koukám že přihlášku jsi psal cca v 22h tak snad jsi ještě neměl tolik vypito ... určitě doplnit rozvédst ... jinak jsem určitě pro vyzkoušení

Only Warrior

Nahoru Nahoru

dub 21, 13, 11:16

Phorum Player
Phorum Player

Po návratu na DP si mě s několika věcma pomoh , poradil a zašel se mnou nějakej ten dung.U mě velké +

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 21, 13, 19:15

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Znam ho sem za vyskoušení

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

dub 21, 13, 23:13

Phorum NB
Phorum NB

předěláno snad je tam toho víc kdyztak se zeptejte na cokoliv jestli jsem na neco zapomel

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 26, 13, 12:58

Phorum Child
Phorum Child

Teď sice moc nehraju,spíš vůbec.. Ale ani na ozkoušení vám tohoto člověka nedoporučuju..

Nahoru Nahoru

dub 26, 13, 13:34

Phorum Child
Phorum Child

Já do toho sice nemám co kecat, ale hraješ jak čuně, nehledě na to, že zabíjíš krafty a hráče v afku.

Nahoru Nahoru

dub 27, 13, 08:03

Phorum Skiller
Phorum Skiller

koho znas z guildy, jak aktivni ses s pk, skym behas pvp

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 13, 15:48

Phorum NB
Phorum NB

Citace:
Já do toho sice nemám co kecat, ale hraješ jak čuně, nehledě na to, že zabíjíš krafty a hráče v afku.

Jestli to nebude náhodou tim že tys byl ten craft (Tiano) ne craft kdyztak co a to jsem te zabil za PK kdyz jsem bezel nahodou kolem tak treba se z toho jednou dostanes.......

A ten druhej kill to že zabiju Nightwishe chaosaka kterej si kope v dole v Homare kdyz jdu kolem za Ordera kvaky tak me to teda prijde normalní nevim jak tobe.....

Spis by jsi si mel zamíst pred svym prahem , jsi na me nasranej protoze jsem te sundal v Ice kdyz sis tam harwil s chaos robe of death coz je zakazany..........jo me si tam vlastne taky jednou sundal ale ja mel aspon normalní kosti na death worty ktery si hned vyluxoval :DDD bud fklidu mam jich este mraky nejsem socka jak ty abych tahal tu frakcni robu

Pak jsem ti byl dobrej kdyz si schanel klice od Heroicu....

Tot asi k tobe vše....

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 13, 15:58

Phorum NB
Phorum NB

Citace:
koho znas z guildy, jak aktivni ses s pk, skym behas pvp

Real znam Fonzeho

pak znam Fedora , Bena a Naita

PK uz jsem hodne dlouho nelognul ani me to uz nebavi od ty doby co mam stone gangrela tak pk nejak nehraju spis dunguju za vampa nabiram krev do krystalu.....

Momentalne uz s nikym nebeham protoze za to pk skoro vubec nehraju a hlavne mi prijde ze uz zas nikdo nebeha nebo to bude tim ze nehraju :p nevim )

PK mam mozna este v guilde Thirsty fakt nevim nehraju ho :D klidne ho leavnu klidne ho zmrazim

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 13, 18:04

Phorum Skiller
Phorum Skiller

s kym si nejcasteji behal, ucastnil ses nekdy nejakej pojezdu, ses v kontaktu s lidma co hrajou pk?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 13, 18:18

Phorum Child
Phorum Child

Devon píše:
Citace:

Jestli to nebude náhodou tim že tys byl ten craft (Tiano) ne craft kdyztak co a to jsem te zabil za PK kdyz jsem bezel nahodou kolem tak treba se z toho jednou dostanes.......

A ten druhej kill to že zabiju Nightwishe chaosaka kterej si kope v dole v Homare kdyz jdu kolem za Ordera kvaky tak me to teda prijde normalní nevim jak tobe.....

Spis by jsi si mel zamíst pred svym prahem , jsi na me nasranej protoze jsem te sundal v Ice kdyz sis tam harwil s chaos robe of death coz je zakazany..........jo me si tam vlastne taky jednou sundal ale ja mel aspon normalní kosti na death worty ktery si hned vyluxoval :DDD bud fklidu mam jich este mraky nejsem socka jak ty abych tahal tu frakcni robu

Pak jsem ti byl dobrej kdyz si schanel klice od Heroicu....

Tot asi k tobe vše....

To zabíjení kraftů, jsem nemyslel sebe, ale jak říkáš, toho Nightwishe, mě to nepřijde moc normalní zabíjet člověka bez ekvipu, který tam trénuje mining.

K tomu Ice. Harvil jsem tam ve frakční róbě pouze venku, když jsem šel dovnitř, tak jsem ji sundal, jinak by to TOPu sráželo reward coiny z guildstonu, ale nevadí. K těm klíčům od heroiků děláš jak kdyby si mě je dal zadarmo. Přitom si mě je normálně prodal.

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 30 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]