1. Ondra 21, student
2.+3. tady to bude složitější, ale doufám že to dokážu podat čistě a jasně ( kdo má chuť číst litanie že?)
UO sem začal hrát před cca. 3 roky a to tak, že jsem viděl na přednášce hrát jednoho člověka UO slovo dalo slovo a tak jsem začal s jeho pomocí (finanční) hrát. Bohužel, to se vám asi nebude tak moc líbít, ten člověk pocházel od hated (berny, pokud by někdo znal). nicméně mě to netrápilo, jelikož jsem dostal přístup k jeho majetku a tak mi nic nescházelo k radosnému hraní. jistě, etiku hated jsem chápal, nicméně jsem mizerný pvp hráč takže jsem jim nebyl co platný. pro začátek mi bylo doporučeno vytrénit paladina > Reros (magie - vše potřebné max, náramky, náušnice, nějaké knajtky). po vytrénění jsem se snažil nějak dungovat, ale moc dobře to nešlo a pk se mi dělat nechtělo (ani do teď, k čemu taky?)
a tak jsem zkusil štěstí jinde a to přesně u Templářů.
Tam jsem byl, odhadem 1,5 roku? (počítám i nějaké non-UO přestávky) Tam se mnou bylo zácházeno nad míru pěkně. Nemohl jsem si absolutně na nic stěžovat s hromadou lidí jsem si tam rozumněl. Potom přišlo období mírného úpadku aktivity a to jsem zrovna měl čas i chuť hrát, jenže nebylo s kým. A jelikož když chci hrát tak vymýšlím nerůznější blbosti, chtěl jsem ještě jednou zkusit pvp. To se nelíbilo ani jedné z guild (já se ani nedivím) a tak jsem teď zůstal osamocen. Pouze se svými spolubydlícími na jejichž postavy a majetek mám přístup a tak nějak si hospodaříme.
postavy:
=> witch hunter, paladin (magie), méďa(taming), ostrostřelec,vamp, clerik, mage, negr, craft(looter)
je toho dost, se vším dokážu hrát ale ne dobře

4. studuju v plzni (fav), záliby: četba(sci-fi, fantasy)
5. proč ne?
6. nejsem zrovna typ na nějaký velký akce (rozumněj ožíračky), ale dokážu si představit příjemnou konverzaci u piva celý den

7. + 10. než si vymýšlet a psát bezduché fráze které má kdejaký žadatel na ctrl+v, tak řeknu toto: na myšlenku přidat se k vám mě přivedl Mephist, bydlíme vedle sebe v TT ( občas sem mu tam chodil krást dříví

D ), občas si od něj ledasco nechávám vyrábět jelikož sem sám líný a dávám mu náležité spropitné

když jsem se dozvěděl že jste aktivní tak jsem si ještě zjistil vaše prohřešky a vcelku se držíte oproti jiným guildám, takže právě proto.
8. jistě
9. těžko říct, nějaké dungy (i ten desp4

) jsem byl, nicméně vše za buchny takže kromě toho kam jít po skoku a co mám aktuálně bušit jsem nezjišťoval. tím chci říct že si pamatuju maximálně jak ten dung vypadal a ne jak se chodí. nicméně česky rozumím

11. icq : 306332856