Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ] 

dub 3, 13, 15:16

Phorum NB
Phorum NB

1. Ondra 21, student
2.+3. tady to bude složitější, ale doufám že to dokážu podat čistě a jasně ( kdo má chuť číst litanie že?)
UO sem začal hrát před cca. 3 roky a to tak, že jsem viděl na přednášce hrát jednoho člověka UO slovo dalo slovo a tak jsem začal s jeho pomocí (finanční) hrát. Bohužel, to se vám asi nebude tak moc líbít, ten člověk pocházel od hated (berny, pokud by někdo znal). nicméně mě to netrápilo, jelikož jsem dostal přístup k jeho majetku a tak mi nic nescházelo k radosnému hraní. jistě, etiku hated jsem chápal, nicméně jsem mizerný pvp hráč takže jsem jim nebyl co platný. pro začátek mi bylo doporučeno vytrénit paladina > Reros (magie - vše potřebné max, náramky, náušnice, nějaké knajtky). po vytrénění jsem se snažil nějak dungovat, ale moc dobře to nešlo a pk se mi dělat nechtělo (ani do teď, k čemu taky?)
a tak jsem zkusil štěstí jinde a to přesně u Templářů.
Tam jsem byl, odhadem 1,5 roku? (počítám i nějaké non-UO přestávky) Tam se mnou bylo zácházeno nad míru pěkně. Nemohl jsem si absolutně na nic stěžovat s hromadou lidí jsem si tam rozumněl. Potom přišlo období mírného úpadku aktivity a to jsem zrovna měl čas i chuť hrát, jenže nebylo s kým. A jelikož když chci hrát tak vymýšlím nerůznější blbosti, chtěl jsem ještě jednou zkusit pvp. To se nelíbilo ani jedné z guild (já se ani nedivím) a tak jsem teď zůstal osamocen. Pouze se svými spolubydlícími na jejichž postavy a majetek mám přístup a tak nějak si hospodaříme.

postavy:
=> witch hunter, paladin (magie), méďa(taming), ostrostřelec,vamp, clerik, mage, negr, craft(looter)

je toho dost, se vším dokážu hrát ale ne dobře :P

4. studuju v plzni (fav), záliby: četba(sci-fi, fantasy)
5. proč ne?
6. nejsem zrovna typ na nějaký velký akce (rozumněj ožíračky), ale dokážu si představit příjemnou konverzaci u piva celý den :)

7. + 10. než si vymýšlet a psát bezduché fráze které má kdejaký žadatel na ctrl+v, tak řeknu toto: na myšlenku přidat se k vám mě přivedl Mephist, bydlíme vedle sebe v TT ( občas sem mu tam chodil krást dříví :DD ), občas si od něj ledasco nechávám vyrábět jelikož sem sám líný a dávám mu náležité spropitné :) když jsem se dozvěděl že jste aktivní tak jsem si ještě zjistil vaše prohřešky a vcelku se držíte oproti jiným guildám, takže právě proto.

8. jistě
9. těžko říct, nějaké dungy (i ten desp4 :) ) jsem byl, nicméně vše za buchny takže kromě toho kam jít po skoku a co mám aktuálně bušit jsem nezjišťoval. tím chci říct že si pamatuju maximálně jak ten dung vypadal a ne jak se chodí. nicméně česky rozumím :)

11. icq : 306332856

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 15:38

Phorum Skiller
Phorum Skiller

jsem tak znechucen opet vcerejsimi hated ze nemam potrebu nejakove jejich kamose sem brat, pokud budou vsichni souhlasit, je mi to jedno, nebudu mu branit, ale myslim ze uz je nas dost a nemame to zapotrebi

Iha sun - Nekr
Gortex - Vampire
Moniss - Craft
Difrey - Warior

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 16:08

Phorum Skiller
Phorum Skiller

cau napis jmena tech postav co hrajes a na ktery mas pristup, pokud si chodil dungy za jiny nez tyto napis je treba ten D4, ten spolubidlici je porad ten co ti ukazal UO? Hral si nekdy za pk pokud ano jmena a charaktery.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 3, 13, 16:14

Phorum NB
Phorum NB

Morfik píše:
cau napis jmena tech postav co hrajes a na ktery mas pristup, pokud si chodil dungy za jiny nez tyto napis je treba ten D4, ten spolubidlici je porad ten co ti ukazal UO?

spolubydlíci je Lukaš od templářů. ten co mi ukázal UO už dávno nehraje a ani ve škole jsem ho dlouho neviděl :)

Reros, Ian, Delnicek, Pomatenec, Vitasho(vamp), Vitasho (méďa), Katarina (další méďa bez tamingu), Melchia, Flerion, Destroyer (WH).

ten D4 jsem tuším šel s paladinem nebo méďou.

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 16:27

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Vitasho

nemela ta postava neco spolecneho s guildou Nemesis ?

Iha sun - Nekr
Gortex - Vampire
Moniss - Craft
Difrey - Warior

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 16:30

Phorum NB
Phorum NB

Woret píše:
Vitasho

nemela ta postava neco spolecneho s guildou Nemesis ?

uf, tak to vůbec nevím já to netrénil, já pouze využívam. a pokud je ta guilda starší jak ty mí 3 roky tak logicky ani nemůžu ...

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 17:19

PhoenixMan
PhoenixMan

Nzadar:D

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 19:46

Phorum Player
Phorum Player

Co si pamatuju od temparu tak si velkej kamos s Muadem :-D

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 19:51

Phorum NB
Phorum NB

Arya píše:
Co si pamatuju od temparu tak si velkej kamos s Muadem :-D

řekneme to takhle v celé souvislosti, muadino bydlí někde okolo mého bydliště. dokonce jsme se měli jednou sejít na mini-sraz, ale vlezla mi do toho přítelkyně.

je pravdou, že mým pvp extrempóre nadšený nebyl

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 22:19

Phorum God
Phorum God

Je to soused z Templars, nikdy s nim nebyl zadnej problem, az na ty kradeze dreva :P
Ze ho k UO privedl clovek z Hated urcite neni problem. Ja v ty dobe byl taky clenem Vokurek (modra odnoz hated). Dulezity je jak hraje on, ne lidi co ho privedli do uo, a na me vzdycky pusobil jako fer clovek.

1) Jaky si mel pvp extempore? :)
2) Mam ted trochu zmatek v tech postavach. Vypis ty co jsou primo tvoje a pak zvlast ty, co si pujcujes. Ke kazdymu jmenu i povolani.
3) Maj i jiny lidi pristup na tvoje postavy?

Nahoru Nahoru

dub 3, 13, 22:49

Phorum NB
Phorum NB

Mephist píše:
Je to soused z Templars, nikdy s nim nebyl zadnej problem, az na ty kradeze dreva :P
Ze ho k UO privedl clovek z Hated urcite neni problem. Ja v ty dobe byl taky clenem Vokurek (modra odnoz hated). Dulezity je jak hraje on, ne lidi co ho privedli do uo, a na me vzdycky pusobil jako fer clovek.

1) Jaky si mel pvp extempore? :)
2) Mam ted trochu zmatek v tech postavach. Vypis ty co jsou primo tvoje a pak zvlast ty, co si pujcujes. Ke kazdymu jmenu i povolani.
3) Maj i jiny lidi pristup na tvoje postavy?

No pred 4-5 mesici kdyz templarska aktivita lehce opadla, chtel jsem hrat, na dungovani jsem neznal nikoho krome templaru a tak sem si rek ze zase zkusim pvp a tak jsem zkousel modraky, frakci ale jak uz jsem zjistil minule, sem chodici batoh regu. Dokonce me dokaze zabit mage hez 25 roby kdyz sem na nej sel s WH :) clovek by neveril jak rychle ty potvory kouzli zdi ze svitku :P

S postavami je to jednoduche jedina moje vlastni je ten paladin Reros (magie) na ktery maj pristup spolubydlici, nicmene kazdy z nich ma sveho, takze je to spis pro sicher.
Ostatni jsou jejich dle popisu ktery sem psal o par postu vis.

Nemelo smysl si trenovat dalsi postavy kdyz jsem si mohl lognout jejich a rovnou hrat...

Nahoru Nahoru

dub 4, 13, 00:33

Phorum God
Phorum God

No, chtelo by to, aby jsi na postavy, co s nima budes chtit jit k nam do guildy mel pristup jen ty. Tvoje spolubydlici nezname a nerad bych riskoval nejaky problemy :)

Jinak jsem pro vyzkouseni.

Nahoru Nahoru

dub 4, 13, 04:44

Phorum Skiller
Phorum Skiller

si ode me neco kupoval tusim no problemo... nevypadas jako debil

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

dub 4, 13, 07:55

Phorum God
Phorum God

Připojuji se k postu Woreta, guilda se nám rozšiřila o dost nových lidí a dost starých lidí začalo hrát. Je pravdou že bys tu šanci asi dostat měl, ale ono jde o to, že nikdo tady nemá nervy aby nekoho učil hrát a jak se má chovat v dungu, je pěkné že postav máš dost ale taky je třeba je ovládat. Po zkušenostech s předchožími žadately, bych ti asi doporučil zkusit nějakou jinou guildu.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 4, 13, 08:28

Phorum Skiller
Phorum Skiller

co musim uznat je fakt ze si se snazil nam rict celou pravdu (snad) a nic nevynechat (take snad) z prvniho postu sem pochopil ze mas jenoho spolubydliciho na uo a ted to vypada ze jich je tam vic, na postavy v guilde nemuze mit pristup nekdo cizi(pro nas cizi) jak z bezpecnostnich duvodu tak moralnich.
to pvp jak si zkousel ted to melo bejt ze si behal ty za modraka proti pk nebo obracene ? Jak ses ted v kontaktu s pk ne jen s hated ale i ostatnima

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]