1.4. Kdo jste? něco o sobě
Jméno Daniel, je mi 30. V současné době se snažím podnikat, takže víceméně mám volnou pracovní dobu po celý den. Ve volnu se věnuji přítelkyni, práci, LoLku, přes léto nohejbal. Pokud se mi dostane do rukou nějaké pěkné fantasy tak si rád počtu. UO mě baví, i když jsem před pár roky přestal hrát nakonec jsem se po dvou letech k uo vrátil - člověka donutí začít znovu, když mu propadne nájem

, ale uo mě opět baví a klikám už nějak rok a půl+-.
2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).
Raziel (necromancer)
Nyneiva alMear (mage)
Birgitte (ranger - ostrostřelec)
Soul Reaver (vamp-nic)
Ineluki (craft-Mistr Kovové Magie)
Dragon Reborn (warrior-destro)
Moghedien (mage)
Gawyn the Warder (paladin-magic)
Asmodeus (cleric)
PK nemám, jen Nait mi připoměl že kdysi dávno před X lety sem hrál PvP za order tuším nějak rok nebo dva. Po smazání Schata jsem s PvP praštil ale.
3. Vaše UO Guild history.
FoO - první guilda kde jsem strávil delší dobu, rozpadla se díky neaktivitě
Camarilla - druhá guilda kde jsem byl delší dobu, neaktivita
Crusaders - neaktivita po zavření celé guildy
po pauze sem prostřídal hodně guild, ale nikde sem nebyl moc dlouho, až v MC to už vypadalo že zůstanu, jen bohužel smazli morfa a lidi si dali pauzu. ted chodím občas něco s crusaders.
5. Souhlasíte s Kodexem?
Sice ho máte plný chyb, ale to jsou asi jen překlepy, tak samozřejmě nemám nic proti. Ale rozesmálo mě to, zvlášt bod 5 v Zásadách: "5) Dodžovat GUILDOVNÍ ŘÁD" možná by to neškodilo spravit

.
6. Srazy?
Těžko říct, na srazy sem nikdy moc nejezdil od dob camarilly.
7. Jaký je Váš vztah k MG?
Odešli sem lidi z MC, jak jsem si všiml, s kterýma se mi dobře dungovalo od začátku co jsem tam byl. Ještě vzdáleně znám Ciu přes crusadery. Zbytek poznám a uvidím, ale prý jste dobrá parta.
8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?
Na mapě a icq jsem skoro pořád někdy i v době kdy nejsem doma

. TSko jasné.
9. Vaše UO zkušenosti.
Z důngů jsem nebyl jen ty nové - despair, dragon city atd. A desp 3, 4. Nějaké těžší dungy po pauze jsem už taky byl i když většinou jen s warem. Chvíli sem dungoval s bimbem než si založil kačery. A doted jsem měl přihlášku u harpagonů, zezačátku mě na výpravy brali, ale potom čím dál více psali že mají plnou sestavu. Je to taková spíše uzavřená guilda, ted ani neodepisují na icq ode mě, dokonce ani jak jsem napsal na forko do přihlášky že mi nikdo z nich neodpovídá tak tam nikdo ani nenapsal.
10. Proč?
Moje cíle v uo jsou hlavně zábava, taky se mi stýská po větších dungách, které jsem nějakou dobu nebyl. Ještě jsem si chtěl dokončit Virtues quest, ale na to sem nikdy nespěchal.
11. Kontakt.
136625404