Zdravím Magic Generation.
1. Kdo jste?
① Jmenuji se Martin, pocházím z Otrokovic, okres Zlín a je mi 23 let. Mezi mé koníčky patří snowboarding, cvičení, móda, muzika a miluji dobrý jídlo. 5 let jsem pracoval jako svářeč obytných kontejnerů. Momentálně pracuji jako administrativní pracovník v též firmě.
2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).
② Moje postavy :
Tiano - The NecromancerAraghast - The DestroyerBalmain - The ClericZyzz - The MageRoyal - The Druid (70 taming)Volturi - MíchačkaBizzare - The NecromancerLouboutin - The NecromancerHighzl - The ClericVšechny postavy jsou samozřejmě max, kromě toho tamingu u druida.
3. Vaše UO Guild history.
③ Na moji historii se můžete podívat zde :
viewtopic.php?f=34&t=6754. Něco přímo o Vás.
④ Jsem heterosexuál, jsem vyrovnaný, přejícný, nejsem zakomplexovaný, nejsem psychicky labilní, nejsem závistivý, nekouřím, nehulím, nechlastám, jednou za 3-4 měsíce si dám plechovku piva, jinak nic.
5. Souhlasíte s Kodexem?
⑤ S kodexem guildy jsem se obeznámil a hodlám ho dodržovat.
6. Srazy?
⑥ Jasně. Proč ne? Když to nebude někde v Chomutově nebo v Aši, tak jsem schopný přijet. Jinak nemám nic proti Chomutovu ani Aši, ale jde spíš o to, že to mám přes celou republiku.
7. Jaký je Váš vztah k MG?
⑦ Tak jelikož, jsem byl už jednou adeptem, tak kladný.
8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?
⑧ Ano, můžu logovat UO Mapu, TS, Ventrilo, Skype i ICQ.
9. Vaše UO zkušenosti.
⑨ Hraji UO 13 let, vyzkoušel jsem už mnoho shardů, Kelevar, Moria, Endor, DP. Nakonec jsem se ukotvil na DP, kde hraji momentálně rok od znova. Prošel jsem skoro všechny dungy, až na ty nový jako je Citadela, Heroic, Wisp, Despair, Blood, Doom, Dragon City, Fanatiky. Ze starých jsem nikdy nebyl Fire. Od té dobý co jsem začal hrát jsem chvíli dungoval s Bimbem. Pak jsem s ním utnul veškeré vztahy. Jinak PKčka jsem hrál za guildu IRSoul než jsem zjistil co tam jsou za lidi. Ještě jsem byl v guildě TOP, ale to až potom co přestal Ara hrát, takže jsme tam hrál sám a běhal jsem frakci. Nedávno se Ara probudil a že by jsme mohli jít desp, jenže jsme umřeli u mříží. Jinak jsem s nikým nedungoval.
10. Proč?
⑩ Jak už jsem říkal, jednou už jsem byl adeptem a líbilo se mě tady. Taky se mě libí spolupráce, že se mezi sebou dokážete domluvit a lidi poslouchají, to jsem u většiny výprav neviděl.
11. Kontakt.
ICQ - 194952290