Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

led 30, 13, 14:55

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj...

Takže něco málo o mně: Jméno mé je Xondop a to nejen přezdívka ve hře, ale i real. Dále letos oslavím 26. narozeniny, jsem v pracovní m poměru zaměstnán jako elektro technik. Baví mě vesměs veškeré sportovní aktivity, co se dají dělat, jinak mám tuze rád pivo, karibské a kubánské rumy...

Co se týče postav: Hlavní postava - Klerik Xondop, dále ostrostřelec Ketrine, Destroyer Insane.

Dále dodělávám druida Drewak, se kterým se blížím k úspěšnému dokončení tamingu.

PK postavy: Kdysi dávno jsem hrál za postavy Wyrstem (Cleric) a Crusty (War), běhal jsem společně se svým bratrem Wetvika - jistě mnozí dobře znáte , již pár let jsem žádné PK nelognul, akorát teď z nostalgie vykopávám Wetvičku z jailu za AFK prohřešek (4k logu :D / za míchaní nebo něco takového).

Nicméně kdyby bylo potřeba jít dungeon za vesměs jakoukoli jinou postavu, tak by asi nebyl problém, jelikož s Reném a Pawem si v otázce postav věříme natolik, že každý z nás má možnost v případě potřeby na dung lognout cokoli, co bude potřeba.
UO history: V podstatě píši svoji první přihlášku v životě, nikdy jsem nebyl v žádné jiné guildě, než je LaG. Guildu LaG udržujeme společně s Reném a Pawem v konzervovaném stavu a jen pro její historii udržujeme GH a GS.

Kodex : Je, byl a bude a vždy a za každých okolností by se měl dodržovat, takže asi tak...

Srazy: Je pro mě otázkou časového harmonogramu, rád se zúčastním, ale jen pokud je možnost, protože mé zaměstnaní a má pozice obsahuje i zahraniční cesty...

Komunikační záležitosti: Nejvíce využívám ICQ , UO Map , TS, ostatní programy lze v případě potřeby doinstalovat.

UO zkušenosti: Vesměs skoro vše až na top pasáže, např. Desp 4 a 5, jinak bych řekl ze to celkem jde a rád se naučím další dungeony a tak získám nové zkušenosti.

A hlavní otázka - proč zrovna sem: Jelikož guilda LaG je už jen mýtus a nejsme schopni v našem počtu uspořádat dungeon, tak naše vesmírná trojice Rene, Paw a já hledáme nějakou aktivní a kolektivní guildu, která má chuť hrát, bavit se a užít si v kolektivu kvalitních hráčů. Jsme dlouholetí a velmi schopní aktivní hráči, kteří mají spoustu zkušeností a hlavně chuť hrát.

To je vše přátelé, v případě nějakých nejasností se ptejte na cokoliv, obratem vše zodpovím.

Děkuji, Xondop.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 30, 13, 15:59

Phorum Skiller
Phorum Skiller

pises ze z nostalgie vysekavas 4k logu a to nechces a nehrajes pk to me ale neprijde zrovna zabava sekani logu kdyz nechces a nebudes hrat pk...
co se tice eqvipu a psotav tak to si asi pujcujete navzajem jak sme pochopil takze ste schopny jit a refnout prakticky vsechno
i si nekdy snama byl par dungu, jaky je tcoje zamestnani a jmeno neni vyslovene cesky a moc mi nesedi i kdyz mozny je vsehcno

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 30, 13, 16:08

Phorum Child
Phorum Child

Co se tyce pk sekani logu vazne neni zabava ale kdyz se clovek nudi tak je to v podstate jedno hrat to nebudu jen kdyby se nahodou nekdy bratr rozhodl to nekdy zapnout tak bude myt pripravenou postavu
Dale postavy ..ano mame pristup na vse a muzem refnou kdekoli kdykoli cokoli ekvip tim tuplem
Zamestnani no delam v concernu Barum Continental jsem na pozici elektro technik v uderne jednotce future grow a mojim zamerenim je ucit nove zamestnance elektro udrzby a rozjizdeni novych pracovist ....dam aktualni priklad : Jedu do Ruske federace do mesta Kaluga kde se stavi nova pneumatikarna a ja tam budu jako pomocnik a ucitel ruskych pracovniku elektro udrzby
A originalni jmeno je Radek :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 30, 13, 16:55

Phorum Skiller
Phorum Skiller

kdo je tvuj bratr a kdo dalsi ma pristup na vase psotavy ? neni vhodny kdyz by nekdo hral tovje pk aa vydaval se za nekoho nikdy pak neurcis kdo opravdu za nej hraje

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 30, 13, 17:04

Phorum Child
Phorum Child

Morfik píše:
kdo je tvuj bratr a kdo dalsi ma pristup na vase psotavy ? neni vhodny kdyz by nekdo hral tovje pk aa vydaval se za nekoho nikdy pak neurcis kdo opravdu za nej hraje

Za me pk postavy nehraje nikdo a nikdo na ne nema pristup
Na clerika a wariora jsem ztratil heslo takze jej ani nemuzu lognout pokud si to s acarusem nedomluvim obnovu
Za maga mam pristup pouze ja a muj bratr je pouze wetvicka nehraje nic jineho a nehraje uz minimalne dva roky a neplanuje to asi hrat nevim nehodlam spekulovat o jeho planech ale muzu stoprocentne zarucit ze nikdo nema pristup na zadne pk takze otazka pk je pouze jen oznameni ze nejake pk vlastnim ale aktivni hrani absolutne nehrozi ,

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 30, 13, 21:31

Phorum Player
Phorum Player

Stará známá firma:-)))) fpohodě týpek a s jeho bráchou jsem zažil plno legrace mohl by zase občas lognout na cv pvp:-)

Řekni mi co jsi dělal na dp poslední rok/půl rok? guilda pvm pvp s kým?
dojedeš na sraz?

Nahoru Nahoru

led 30, 13, 23:35

Phorum Child
Phorum Child

Flip píše:
Stará známá firma:-)))) fpohodě týpek a s jeho bráchou jsem zažil plno legrace mohl by zase občas lognout na cv pvp:-)

Řekni mi co jsi dělal na dp poslední rok/půl rok? guilda pvm pvp s kým?
dojedeš na sraz?

No pred 6 mesici sem se vratil k aktivnimu hrani a guilda jak sem napsal jenom LaG ale samozrejme sem byl takova ta bytost ktera kde sem dostal prilezitost jit dungeon tak sem sel . V posledni dobe sem se nejvic vyskytoval na Templarske mape kde sem se snimi snazil chodit dungy a vlastne se ucil nove dungeony ktere predtim nebyli navstivil sem reku 1 , 2 pak blood , heroiky ,cove of madnes ? myslim ze to tak je s matriarchou na konci ....a pak samozrejme clasiku ze ano. Dostal sem se nejcasteji do rise a nejcasteji chodim dungy za clerika . a chodil sem v podstate s templarema obcas se ozvali RODaci a take Balso s hatedama ale stema snad jen 3 krat risi kterou sem v posledni dobe byl za posledni mesic asi 15krat :D
PVP nehraji vubec od te doby co bratr skoncil sem nic nelogl a nikdy nebehal uz pouze pvm
Na sraz se chystam ale resim ted otazku jak se tam dostat takze pokud me nabyzis odvoz tam i zpet rad to uvitam :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 31, 13, 12:44

Phorum Admin
Phorum Admin

Hola ... vítám tě ...

Čtu jména a napadá mě hne první otázka co ty a Rico?

Vím jistě že Rico hrál za tvého ranga, má pořád přístup na tvé postavy?

Jinak doporučuji podle návodu na webu obepsat aktivní členy.

Nahoru Nahoru

led 31, 13, 14:11

Phorum Child
Phorum Child

Empair píše:
Hola ... vítám tě ...

Čtu jména a napadá mě hne první otázka co ty a Rico?

Vím jistě že Rico hrál za tvého ranga, má pořád přístup na tvé postavy?

Jinak doporučuji podle návodu na webu obepsat aktivní členy.

Ahoj
No kapitola jmenem Rico uz je davno zamnou v podstate v dobe me neaktivity se mi staral a uzival rangera na dungovani a pecoval o muj domecek ted nema pristup absolutne na nic a jiz pres rok sem onem neslisel.
Ano hned jak dojdu domu tvou radu co nejdrive splnim.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 31, 13, 14:18

Phorum Master
Phorum Master

Myslim ze dobry kler a to je +1 jinak moc neznam, coz je mozna narozdil od ostatnich prihlasek taky plus :)...

El Farwiaer - Rang - Ostro
Raxina von Bloed - Wamp - Brujah
Smoce - Wamp - Gangrel
Hazim IVM - Klerik - Bez specky
Stavitelka - Mag

Nahoru Nahoru

led 31, 13, 18:25

PhoenixMan
PhoenixMan

Pamatuješ si na mě ještě :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan:

Nahoru Nahoru

led 31, 13, 18:32

Phorum Child
Phorum Child

smoce píše:
Pamatuješ si na mě ještě :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan: :cyan:

Myslis ze se da zapomenout ? :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 1, 13, 23:38

Phorum Player
Phorum Player

to je ten frajer co neubranil moje topko v drowech :P

Nahoru Nahoru

úno 2, 13, 01:52

Phorum Child
Phorum Child

Kapr píše:
to je ten frajer co neubranil moje topko v drowech :P

Neveriiiiim :D To si me rozhodne s nekym pletes :p

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 2, 13, 15:07

Phorum Player
Phorum Player

Tohoto frajera znam dlouho a nikdy s nim nemel problem...Ani v dungu..Urco bych byl pro....

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]