Zdar
Jmenuji se Kubajz je mi 25let a bydlím v Mladé Boleslavi
Makám tu jak jako barman..Mezi koníčky patří sk8,SnB,UO,party,fesťáky,Rum, a vše okolo
Teď trochu té UO
Hlavní postavy co hraju:Foonze-magickej paladin
Max
Mr.Bullet-destroyer
Max
Bucanero-necro
max
Sir Donladson-mág
(v treningu)
black bee-craft
(mining)
D.N.A.-vampir
(v treningu)
Jerry lee(cammarila)-shaman
V treningu dávám tomu ještě chvilku(veterina)
ŽADNÉ PK NEMÁM A ANI JSEM NIKDY NEMĚL
VŠECHNY POSTAVY BEZ PROHŘEŠKŮ
Moje působení na DP je asi 2 roky+, hrál jsem to ještě před deseti lety na to nebyl čas .Guildy co jsem prošel tak byla amonthie ale to jsem začínal s hraním tak jsem na to ještě neměl expy,potom DoHR tam jsem šel pro to že je tam hodně Boleslaváků co znám a čekal jsem ze budou hrát, ale pak jsem odešel kvůli slabé aktivitě guildy vůbec se nechodili dungy a to že i klidně 2 měsíce se nešlo nic většího jak ice,další u které ještě jsem šel a stále tam jsem tak to je camarilla a tam jsem ještě do teď s tím že se snažíme aby Cronosovi a celé cammarile vrátili Elysium ale to je už zase asi passe pač zase je camarila o par členech a hrajeme tak 2 lidi. A naposled co jsem byl tak v LD a tam jsem byl celkem dlouho a spokojenej ale activita taky opadla a hrajou tam 3 aktivní hráči co si dungujou s lidmi s VIRU. a jinak chodí dungy minimálně

. Camarilla kdyby měl byt problém tak bych odešel.
KODEXzda se mi to férové vůči všem a to přes loot,dochazku,blbosti hráče atd...,znám když se musí na někoho před dungem čekat celkem otrava no já jen SOUHLASíM.
SRAZYto je jasný že bych dorazil takové sleziny já moc rád

seznámím se rád s lidmi s kterýma hraji. u téhle otázky jsem jasně pro.
komunikace-skype,icq,ts3 vše v poho až na ventrilo to opravdu nepouživam
Dungy co jsem prolezl

esp1,elementy,říši,peklo,Cave of Madness normal,heroiny,fanaticky a hromadu low a medium dungu,
Questy:medajlon,dominik,knightky,shamanskej odznak, a hromada tech nb questu,jinak mam rozdělaného shounyho ale to už nejde tak rychle

.
rozhodl jsem se ještě s kamarádem Xanthosem že se dáme do vašich řad MG vyprável mi o vás že jste dobrý a vyrovnaný kolektiv fajn lidi s kterejma je sranda a radost hrát UO, a najdeme u vás aktivní a dobré lidi které se nebojí jen tak někam zajit . A za to nabízím věrnost,oddanost,upřímnost,aktivitu,poctivost a svého ducha guildě MG.Každý hráč se tuto hru učí celou dobu co bude hrát a doufám že u vás dosáhnu ještě vice herních a moralních zkusenosti než doposud, a už do konce mé UO kariéry zůstat v jediné guilde Magic Generation a s nimi si užívat každou chvilku hraní a blbnuti na srazech.
Rád poznávám nové lidi a to i lidi s kterýma hraju a tak doufám že by jsme se mohly vidět ne jen na obrazovce ale i u pivka či na nějaký akci. Piju rád Rumy a Plzeň takže kdo sdílí stejný názor je můj člověk

Kontakty
Icq 239747070
Mob: 728403378
Omlouvám se za gramatiku
Něco co by vás zajímalo a není to v přihlášce velice rád zodpovím bud ve hře či icq nebo komentu.
Tak zatím pic