Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ] 

úno 4, 09, 20:55

Phorum NB
Phorum NB

Čest hračům/čkám Progress
Jméno mé Radek.
Moje blue postavičky:
Lovely: Werewolf (pvm)
Frotto: Mág (pvm)
Johan: Klerik (pvp/pvm)
Ruvistess: Rang (pvp/pvm)
Co se týče red postav tak žádnou nemám.

Splněné guesty žadné nemám bo mám plné ruce práce zdokonalováním skillu u klerika a rangera. Prohřešky mám snad jen u Johana za afk healing.

Zkušenosti z dungu či pvp/pvm:
Tak byl sem v každým dungu kromě toho co je teďka novej a ani nevím přesně jeho název. Vždy stačí poslouchat a naučíse (zasada 1první v pvm)
Guildy sem byl v 1vní na dp co sem začal byl Zlatej Kruh,Unicorn,+S+,Camelot,Overmind,T2b,Kačeri,Immortal.Info co byste měli asi vědět,že teďka sem denně v práci od po-pá:6-15:00-18:00 a věnuji se i mladé takže hraní času je ale není ho moc, když se někdo ozve neodmítnu pokud mohu no.¨
Co se týče pvp nemám ho moc rád ale v COVE:p mě potkáte převážně za Johana.
Ventrilo,Skype,TS, mapa všechno mám a co se týče hrání tak výkend pátek večer většinou možu vždy ale soboty mám plné skrze mladou. Inak když se domluvíme třeba dříve tak si čas udělám.(Ráno,večer,odpoledne když se domluvíme tak proč ne, že jo.)
U vašeho bodu 4 :p Jméno jsem tedy už říkal no Radek a je mi hroznejch 20let a stydím se za ně .. a pravděpodobně sem chlap no ..
Co očekávam je sice zajmavá otazka, ale tak očekávám zaplnění volného času kterej mám u pc. A zrovna vy? protože vy ho zaplnit umíte :)
Můj kontakt je icq: 335-440-556 a nebo mobil no: 773-038-835

Nahoru Nahoru

úno 4, 09, 21:51

Phorum Player
Phorum Player

Tinky... Pfff,noc coment ;p

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 4, 09, 21:57

Phorum NB
Phorum NB

vykrad guildu Immortals :) praskal strangers :) takze tohle vam reknu :)

sem nejlepsi :PPP
A-lde:
mno...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 4, 09, 22:07

Phorum NB
Phorum NB

Nikdy bych si nevzal nic co není moje a Strangers sem nepráskal já, ale ty na to sou i důkazy :) vživotě sem totiž nepráskl dung :wink:

Nahoru Nahoru

úno 4, 09, 22:46

Phorum NB
Phorum NB

jj vsichni ti to veri ze sem to praskal ja :( ale s timhle uz nikde neuspejes :) mozna by stalo za zminku

prevzato z webu immortals

Zrádce! Sevřená pěst uhodila do stolu s takovou silou až se čerstvě natrhaná jablka skutálela na podlahu. "Klid Kentaku,však ono na každého jednou dojde". "Asi máš pravdu ,Draku,ale tohle?" "Byl to náš bratr,naše krev,zkrátka jeden z nás a tohle.Sám se nabídl být opatrovníkem našeho pokladu a tohle...?" "Řach!" Spolu s prásknutím dveří do pochmurné atmosféry,kolem kulatého stolu přistoupila další postava.Obrysy zprvu nejasné nyní,ve světle svíce daly znát,že nově příchozí je žena,Yenifer,králova poradkyně a pravá ruka. "Je to pravda!!!?Zaselchla jsem to na trhu,ale nevěřila jsem tomu,přijela jsem jak to jen šlo..." "Myslíš toho zkurvysyna!!?"obořil se Ocas a zlostně pohodil svoji bardichu do kouta... "U zlaté sochy,takže je to pravda!?"vypravila ze sebe s údivem a přejížděla pohledem od jednoho k druhému.Ale žádný z pohledů nenaskýtal zrnko útěchy,či náznak pochybností. "Je to tak,Ruvistess je zloděj,zloděj který okradl ty,jež ho meli jako bratra,zrádce,svině..."Slova přicházela od krbu,kde si bručel pod vousy Cavalier."Škoda,že to nevidí Marius,kdyby tak viděl jakou zmiji jsme si hřali na prsou",povzdechl si Kentak... V setmělém domě,už nikomu nebylo do řeči.Občas někdo prohodil pár zlostných slov na adresu,Ruvistessa,Lovelyho-psa bastarda a Frotta ale povyk a smích,častý v našem domě tak jako sluneční svit ustal. Zlost a nenávist koluje nyní v našich žilách ruku v ruce s lítostí k ubožákům a sprostým zlodějům,jakými je Tinky

A-lde:
mno...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 4, 09, 23:06

Phorum NB
Phorum NB

Lovely píše:
Nikdy bych si nevzal nic co není moje a Strangers sem nepráskal já, ale ty na to sou i důkazy :) vživotě sem totiž nepráskl dung :wink:

Tak proč si teda vybral Guild majetek Immortals??? To by nás opravdu všechny z Immortals zajímalo

Nahoru Nahoru

úno 4, 09, 23:23

Phorum NB
Phorum NB

Kdybych to vykrad su jail :)

Nahoru Nahoru

úno 4, 09, 23:33

Phorum Player
Phorum Player

Lovely píše:

blBlanbla proste stara znama corka :p no ) Ze jo kapriiiku :p a Jinak mi to mame dovolene rpaskat dungy ze :(

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 5, 09, 00:30

Phorum NB
Phorum NB

Lovely píše:

Neboj ono se ti to vrátí - jako ono když k tomu máš přístup a vemeš to bez svolení ostatních, tak to asi není krádež viĎ?

No ikdyž nejsi jail, to neznamená, že nejsi zloděj - a většina co tě zná ví co seš zač

Nahoru Nahoru

úno 5, 09, 03:44

Phorum Admin
Phorum Admin

zdravim tě Tinky ... no my šanci chceme dávat sice každému ale s tvojí pověstí pochybuji že najdeš mistra.

Nahoru Nahoru

úno 5, 09, 05:31

Phorum NB
Phorum NB

Luzka píše:
Lovely píše:

blBlanbla proste stara znama corka :p no ) Ze jo kapriiiku :p a Jinak mi to mame dovolene rpaskat dungy ze :(

my se s luzkou praskame navzajem :P, proto je taky kazdy akce Amonthie,Gp pojeta .....

A-lde:
mno...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 5, 09, 10:03

Phorum Child
Phorum Child

Nechapu jak tenhle clovek muze mit tolik drzosti :D :D :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 5, 09, 11:28

Phorum Skiller
Phorum Skiller

TOP KAPR píše:
Luzka píše:
Lovely píše:

my se s luzkou praskame navzajem :P, proto je taky kazdy akce Amonthie,Gp pojeta .....

Ale ved mi myslime na mamon a predsa sa lepsie zacina dung ked uz mame neco v lotu z pkcek, ktore sme pojeli pred dungem :wink:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 5, 09, 16:35

Phorum Player
Phorum Player

Ero píše:
TOP KAPR píše:
Luzka píše:
Lovely píše:

Ale ved mi myslime na mamon a predsa sa lepsie zacina dung ked uz mame neco v lotu z pkcek, ktore sme pojeli pred dungem :wink:

Pica no Madar na to kááápl :D Može Byt :P

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 5, 09, 17:29

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Tve, kdyz mi das ten mamon co si zatah, tak ja te sem nak vetru:ppp

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 26 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]