Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 22 ] 

úno 5, 09, 22:54

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Takže úvodom zdravím guildu Generation Progress.

Moja hlavná postava je Hulendr (warior all bojové skilly max, anatomka healing magery... taktiež max [jeden čas som mal aj 98,4 stelth ale potom čo som si napisal page aby to opravili je na max hranici wariora ;)] okrem Wrestu ten dorobím) +20 šaty samozrejmosť. Dalšie modré postavy nemám, vlastním jedno pk Inspectah Deck (warior) nie velmi aktívny.

Prehrešky len jeden kill na questu :D (Prehrešok je pôvodneho majiteľa, keďže viem že sa budete pýtat na postavu dostal som ju darom od kamoša pred tým som mal vlastné: Robocop, Ice T, Blade, Snapchip, dávno pred tým Isa wampík [pal, war, war, cler])

Questy: M. Dika, NB mortar, Uhaste draka a zatoulany pejsek... (nb mortar na clerovy)

Moje skúsenosti z DP myslím že celkom slušne hram už 6 rokov (nikdy som nehral pre mamon alebo preto aby som bol uber skiller ale ako vravim JUST FOR FUN) Dungy som prešiel takmer všetky okrem: Pride Peklo, Ratmany a to je asi tak všetko :D Guildy v ktorých som pôsobil no nieje ich málo: Armathe, QB, Unicorn, Seeker, AoL, Lag, EoL
Či uprednostňujem PVM alebo PVP to je tak jedno ja si zahram to načo mam chuť hlavne aby nebola nuda. Ale prevažne je to PVM. A ked PVP tak samozrejme Hulendr [cove? :D samozrejme]
Hrajem prakticky každý deň ked prídem zo školičky, Časovo neako obmedzovany niesom jeden čas ma moja zlata Mamička prudila:D (emp možno pamäta) nuž pochopila, že je to zbytočné.... Mapa Ventrilo micráč samozrejmosť :)

Vreale som Marcel mám 18 rokov študujem 3 rok na SPŠ Strojníckej, ale samozrejme rád pracujem :)

Určite sa pýtate čo očakávam od vašej guildy? No predovšetkým dobrú partu ľudí ktorá má zmysel pre humor :D [otom som sa presvedčil] a ráda chodí dungy :)

Prečo práve vaša guilda? Kvalitný hráči od ktorých sa toho môžem veľa naučiť. (tak v stručnosti ;) )

Vopred Ďakujem zato, že ste si dali tu námahu prečítat moju prihlašku ;) Spozdavom a lovu zdar HULIČ

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 00:15

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

konecne daky madar, bo pero sa uz zacinal citit osamely. Vitaj, pocuj ake si ty mesto?

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

úno 6, 09, 04:06

Phorum Admin
Phorum Admin

pěkná příhlška i když chylka bych potřeboval slovesnko/český slovník ... já nevidím problém hodně stěstí při hledání mistra.

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 11:44

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Hehe prihlaska pekna..a zatim co som snim bol dungy tak sa mi zda byt v pohode... pocuj odkial presne si? ...bo sa mi zdalo ze mas Vychodnarsky prizvuk :P

TOUCH DOWN !!! :lol:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 6, 09, 11:45

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Empair píše:
pěkná příhlška i když chylka bych potřeboval slovesnko/český slovník ... já nevidím problém hodně stěstí při hledání mistra.

omg empe nepretvaruj sa vsetci vieme ze si MADAR krizeny zo SLOVAKOM zijuci od malicka v CESKU :lol:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 6, 09, 13:09

Phorum Admin
Phorum Admin

Ero píše:
Empair píše:

omg empe nepretvaruj sa vsetci vieme ze si MADAR krizeny zo SLOVAKOM zijuci od malicka v CESKU :lol:

ero ero ero :) kdžby si jenom znal celou pravdu ...

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 15:19

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Ero píše:
Hehe prihlaska pekna..a zatim co som snim bol dungy tak sa mi zda byt v pohode... pocuj odkial presne si? ...bo sa mi zdalo ze mas Vychodnarsky prizvuk :P

TOUCH DOWN !!! :lol:
Tak tak ako vravíš som východňar jak repa :D

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 15:20

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Lars píše:
konecne daky madar, bo pero sa uz zacinal citit osamely. Vitaj, pocuj ake si ty mesto?
Som z Košíc :D

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 15:20

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Empair píše:
dik empe :)

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 16:09

Phorum Player
Phorum Player

Hulendr píše:
Lars píše:

kedy ideme na pivo? ja som inak Jedlicka 9 :p

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 18:10

Phorum God
Phorum God

boha dalsi madar

HULE BUFFA ME SENIOR :D:D:D:D tebe chcu !

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 6, 09, 18:40

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Lars píše:
Hulendr píše:
Lars píše:

kedy ideme na pivo? ja som inak Jedlicka 9 :p
Mne je jedno kedy :D ja pivec RAAAAAAD :D

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 18:41

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Bart píše:
boha dalsi madar

:D ja som neni madar :D ja som polo SPANIELOS BOY :D hhh :D dik za podporu :D

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 20:49

Phorum Player
Phorum Player

Bart píše:
boha dalsi madar

o chvilu budes volny bartik ze? :p potom si ber koho chces 8)

P.S. Magyar GePe Invasion!!

(c) Nemessis

Nahoru Nahoru

úno 6, 09, 22:17

Phorum Child
Phorum Child

smrt madarum

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 22 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]