Čest hračům/čkám Progress
Jméno mé Radek.
Moje blue postavičky:
Lovely: Werewolf (pvm)
Frotto: Mág (pvm)
Johan: Klerik (pvp/pvm)
Ruvistess: Rang (pvp/pvm)
Co se týče red postav tak žádnou nemám.
Splněné guesty žadné nemám bo mám plné ruce práce zdokonalováním skillu u klerika a rangera. Prohřešky mám snad jen u Johana za afk healing.
Zkušenosti z dungu či pvp/pvm:
Tak byl sem v každým dungu kromě toho co je teďka novej a ani nevím přesně jeho název. Vždy stačí poslouchat a naučíse (zasada 1první v pvm)
Guildy sem byl v 1vní na dp co sem začal byl Zlatej Kruh,Unicorn,+S+,Camelot,Overmind,T2b,Kačeri,Immortal.Info co byste měli asi vědět,že teďka sem denně v práci od po-pá:6-15:00-18:00 a věnuji se i mladé takže hraní času je ale není ho moc, když se někdo ozve neodmítnu pokud mohu no.¨
Co se týče pvp nemám ho moc rád ale v COVE:p mě potkáte převážně za Johana.
Ventrilo,Skype,TS, mapa všechno mám a co se týče hrání tak výkend pátek večer většinou možu vždy ale soboty mám plné skrze mladou. Inak když se domluvíme třeba dříve tak si čas udělám.(Ráno,večer,odpoledne když se domluvíme tak proč ne, že jo.)
U vašeho bodu 4 :p Jméno jsem tedy už říkal no Radek a je mi hroznejch 20let a stydím se za ně .. a pravděpodobně sem chlap no ..
Co očekávam je sice zajmavá otazka, ale tak očekávám zaplnění volného času kterej mám u pc. A zrovna vy? protože vy ho zaplnit umíte
Můj kontakt je icq: 335-440-556 a nebo mobil no: 773-038-835