Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 58 ] 

lis 16, 08, 01:08

Phorum NB
Phorum NB

1. Všechny Vaše postavy ?
warior Houmer a warior Warden (este mam mozna login na pk Keen)
2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
Ultimu hraju cca 2 roky hraval sem rangera Misterio Velky ale daroval sem ho kdyz sem skonil s uo pak po 2 mesicich sem se vratil nazpet za rangu sem byl tyto dungy (fdd,ratmani,ankh 1,2,3 ,destard 2 tusim,shame,cove)
3. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
rozhodne pvm,tam se da ruzne nad monstrama vyzravat a tak pri pvp taky ale to uz me tak nebere sice sem hral na silmu pvp pak mi to celkem slo ale nebavi mi to
4. Jak často můžeš hrát a mas Uomapu , ventrilo ?
hraju kazdej den od 2 do 10:30 stredy az od 3 o vikendech od rana do noci :D mam UO mapu tsko vt skype icq
5. Kdo jste v reálu?
je me 14 let sem tlustsi postavy :D hraju fotbalek chodim do 8 tridy a rikajimi dědek,stín,kapybara bydlim v Častolovice u kousek od Hradce Kralove
6. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
tak do guildy se hlasim hlavne kuli pvm a zdokonalovani se v dungeonu lidi od vas teda moc neznam jen od videni rad poznam :)
7. Proč zrovna naše guilda?
vase guilda je plna dobrych lidi dobrej kolektiv? snad mezi vas zapatdnu a co sem slysel byla zatim sama chvala :)
8. Kontakt na Vás ?
380264961(icq) skype patrik.michera
9. Diky
diky nevim za co az napisete par postu tak podekuju :)
jo a nejlepsi je tahle hlaska Nehrajeme pro $mamon$ (ten už máme:p) tak snad budu mit hodne stesti a hodne rozumu :) piste kritiky i pochvali otazky na vse odpovim a prominte ze nepisu s hackama ale sem zvyklej psat z UO bez takze zatim cus

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 01:52

Phorum God
Phorum God

Mezi nase rady se hlasi mlady hrac...
Co tedy od tebe muzeme ocekavat a cim nas prekvapis?
Ani jak mas vyvynute postavy jsi nenapsal...co se tyce prihlaska,mno bral jsi to s humorem ale kdyby to bylo napsane trosku s hlavou a ne ze zkusim tam napsat cosik "smesneho" mozna me vemou.Davame sanci kazdemu ktery nas zaujme a tim ze napises prihlasku poradne ne ve srande je prvni krok k tomu jaky jsi a jak premyslis...Tim nechci narazet na tvuj vek ale jsi docela mlady a malo zkuseny zabak,abys byl v guilde jako je nase...Tedy tim ti chci rict ze ja jsem jako pro odzkouseni ale byt na mem rozhodnuti reknu Ne.Chtel bych z moji strany abys zkusil stesti u jine guildy ktera zacina a zaucuje lidi hrat pvm...Co jsem te potkaval ve svete,tve pubertalni chovani mluvilo za vse.Tot vse

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 02:13

Phorum NB
Phorum NB

tak zaujmu vas snad mima schopnostma wariora hraju hrozne kratce takze snad se ho naucim hrat no ta prihlaska ani moc vtipna neni pisu tam jen pravdu... jestli si me potkaval za Misteria tak to se ani nedivim kdyz si ted ctu historie co sem psal tak se propadam ostudou dost me mrzi to jakou sem si udelal povest. anejvetsi osudova chyba byla kdyz mi kamos rek at napisu nejakymu pk ze je v decu vyprava to byl uplnej konec jo jinak mam +20 hadry... paring sw heal anatomka tactika max hid 60 mam mf a fishing u Houmra u wardena toho mam jen do jesli kdyby nahodou ten ma 60 sw a +10 hadry nehodlam ho trenit

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 02:17

Phorum God
Phorum God

Houmer píše:
tak zaujmu vas snad mima schopnostma wariora hraju hrozne kratce takze snad se ho naucim hrat no ta prihlaska ani moc vtipna neni pisu tam jen pravdu... jestli si me potkaval za Misteria tak to se ani nedivim kdyz si ted ctu historie co sem psal tak se propadam ostudou dost me mrzi to jakou sem si udelal povest. anejvetsi osudova chyba byla kdyz mi kamos rek at napisu nejakymu pk ze je v decu vyprava to byl uplnej konec jo jinak mam +20 hadry... paring sw heal anatomka tactika max hid 60 mam mf a fishing u Houmra u wardena toho mam jen do jesli kdyby nahodou ten ma 60 sw a +10 hadry nehodlam ho trenit

nebylo to mysleno vtipem ale tys tu prihlasku napsal s humorem...mno skilly dobry libi se mi ty +20 hadry ze mas, dodelej fencing,wrestling a mf do budoucna se ti muze hodit

Naposledy upravil Bart dne lis 16, 08, 02:18, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 02:18

Phorum NB
Phorum NB

sem zapomel fenc mam max tak na to mfko se v nejblizsi dobe pustim jo a wrest verim ze se hodi :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 02:30

Phorum Child
Phorum Child

No ja souhlasim ve vytkach s Bartem. Prihlaska by proste mela byt pokud mozno vysperkovana, to je zaklad a lodascem to take vypovida. Komentuju to jen z toho duvodu ze jsme si docela fajn pokecali po ICQ, jinak jako staly hledac cesty (nedari se udelat ten pitomej flame vampire mec na ten quest :(, uz jsme s empem udelali pres 10 seker a na ten quest se vice nez hodi) bych se k tomu moc nevyjadroval :)
No nejvetsi proble m ted bude sehnat mistra, to je vzdy nadlidsky ukon a zejmena v pripade kdyz je toto guilda samych oldschool hracu/notoru (:twisted: no vime vsichni o kterych je rec :D) a hlasi se sem nekdo "sluzebne" mladsi. Tim ale nechci rict ze by nemohl prekvapit ;)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 12:53

Phorum Admin
Phorum Admin

4 Houmer: od žádosti bych čekal víc ... ty body tam nejsou proto aby si je vypnil jako formulář ale ty věci byly obsažený v tvé žádosti ... pokud chceš radu tak znova a lépe ale toto na mě zatím dojem neudělalo.

Nahoru Nahoru

lis 16, 08, 12:56

Phorum NB
Phorum NB

hned se do toho pustim :o

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 13:28

Phorum NB
Phorum NB

LOL

sem nejlepsi :PPP
A-lde:
mno...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 13:52

Phorum Child
Phorum Child

Asi takto, je od Tebe hezke, ze si mi napsal icq a ze se snazis poznat nase cleny. Ale .. ALE .. Bohuzel jsem fakt zhulka, takze zapomenu 98% veci co je pro mne dulezitych natoz blbosti .. Ale moc dobre vim, ze jsem te opravdu nemel rad, Tvá postava urcite nebyla cestna a jsem naprosto presvedceny, ze nejsi mentalne vyspely hrat s nasi gildou, sbohem. Zalockoval bych to tu.

Nahoru Nahoru

lis 16, 08, 13:57

Phorum NB
Phorum NB

Takze pisu teda tu prihlasku znova.... ze skillu u Houmera mi chybi MF a wrest
MF 60%
fishing 60%
sw fenc tact paring hid anatomy heal max mozna este nejake
prohresky nema zadne
Q mam akorat uhaste draka nemocny zebrak a galanteho kniha slusneho chovani a +20 hadry,udelam si nb nuzky a mistik dyku tento warior byl darem od meho rl kamose ktery skoncil
Warden....
nepouzitelny jen do jesli a tak :P

mel jsem take ranga Misterio Velky mozna ste ho nekdy videli nebo sli s nim dunga... daroval sem ho kamaradovi kdyz sem koncil s UO ale opet sem zacal :) na nem sem mel 3 prohresky
1. AFK archery (hral sem asi tyden tak sem to nejak nehlidal)
2.zabiti neovladatelnym summem v cechu(mel sem druidku a max magery sem chtel vyskouset rabid doga a ten zabyl nejakyho vampa co michal)
3zabiti na qestu(to mluvi za vse :D )
Keen(PK)na tuhle holcina mam login ale nehraju ho mozna je uz i propadla :)

k hrani na dp no hraju cca 2 roky a mel sem asi 3 mesice prestavku dungeony sem byl nasledujici->Ratman mines,ankh1,2,3 ,destard 2,zacatek sorciku,shame ,covetous cyclop ale nevim jaky,fan dancer dojo(s Empem a luxianem)
nejvic znam asi dungeon ankh3 jestli nejsou zmeny

na dp hraju pouze a vyhradne pvm z toho plyne ze hraju pouze modre chary :) jako pvp patri ke hre i nejakej ten pojezd a tak bez PK by nebyla sranda obcas jak ty pk brecej nebo jak brecej modraci no jak rikam kazdej ma svuj styl nekdo PK nekdo Modrak nekdo oboje je to pouze na nem.
V guilde sem byl:
JZD>>neaktivita
EoL>>nesedel mi tam jeden clovek a ten kdo me tam privedl odesel
CoNT>> mel sem tam dost znamych tak sem tam vlez ale jeden clen mi rekl at vemu ze sekurky BUGEM 20 zed svitku a ja rek ze ne nasledne zacalo jako ses lama lol dmnte a tak tak sem je vzal a vyhodili me no resili to i gm a muzu bejt rad ze me nesmazli

hrat muzu pres tyden od 2 do 9:30 kdyz napisete den dopredu muzu to protahnout tak do pulnoci a ve stredu chodim ze skoly ve 3 prez vikedn v podstate cely den od rana do noci mam ts,skype,VT,icq

v realu mi je 14 let chodim do 8. tridy na vysvedceni nemam ani jednu trjku :p rad hraju fotbalek ve skole me bavi matika telocvik fyzika po venku jezdim je na kole ze sem linej :D takhle vypadam www.libimseti.cz/proklety_stin nejsem rasista obcas si zakourim dam si pivko ale zadny drogy!! jednou sem mel nakej humus a poblil sem se takze drogy NE!

od guildy ocekavam asi jako kazdy dobry kolektiv,aktivitu,zabavu :) obcas poradit pomoct a mozna casem bych moch jet i na srazik :D

vase guilda proto ze ste velmi dobry a mate velkou aktivitu a rad se HODNE naucim rad si posluchnu vitky a pochvali vyhovuje mi vas kodex a snad, snad vam nebude vadit muj vek

ICQ>>>380264961 uz vas mam vsechny v kontaktech jo a skype patrik.michera

v minulosti jsem delal kraviny jako prudil v cove za nb postavu jednou sem napraska dung :( toho do ted lituju ale nenapraskal sem ho tak docela kamos napsal napis pkckum at jdou deceit ze jde vyprava no sem napsal Masterousoj a bylo to ale stejnak nebyli pojety pak sem este tomu dotycnymu napsal nehezky veci radsi vam to reknu ja nez vam to rekne nekdo jinej

diky za stravenej cas pri cteni prihlasky a snad se vam bude tahle vic libit

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 14:35

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

bod 1. Ciarky ti asi vela nehovoria co? :p akoze neviem ako ostatnym ale mne to dalo zabrat precitat to...

bod 2. Ked ti poviem ze dungy sa chodia vecsinou po tvojom vecernicku a dochadzaju sa ked ty sa obracias na druhy bok? a ze sa ohlasuju v den kedy sa aj idu, nebudes sklamany? :p

bod 3. Mas 14 a pijes pivo? :p uuuh, stamgast :p

bod 4. Nauc ma parcialne derivacie a teoriu relativity ked uz mas tak rad tieto predmety a ja sa za teba mozno prihovorim :ppp

tot' vse

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

lis 16, 08, 14:44

Phorum NB
Phorum NB

1.diaktriku nemam rad :D
2.tak to bych to nejak ukecal kdyz by se vychazelo treba v 11 tak bych sel v 6 spat a pak bych se probudil no :D:D
3, jo pivko me chutna mam ho rad
4.to jak si psal se asi tedka v posledni dobe nenaucim :D mi berem vztlakovou silu

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 16, 08, 16:04

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

Houmer píše:
1.diaktriku nemam rad :D

a interpunkcne znamienka >,./'`;\< ti nieco vravia? lebo diakritiku nemam ani ja rad v internetovom prejave

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

lis 16, 08, 18:10

Phorum NB
Phorum NB

ja se v tom nevyznam :P

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 58 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]