Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ] 

kvě 6, 08, 01:05

Phorum NB
Phorum NB

Zdravíčko,
uch, bude to na dlouho asi :)

I. Napospas, vamp, dungové skilly max, alchemka taky, pak rozdělané nějáké blbiny jako musicianship, taming, stealing, inscription, lumber. Mám imunku, na stona se někdy chystám, ale chodím převážně v člověku, plášť zatím nemám.
George, kler, dungové skilly a mining max.
Jaafs, necro, dungové skilly max.
Pak kotel nb postav, kterým se moc nevěnuju, kdyžtak akorát na nb dunga: Napospas (rang), Marv (war), Fedhman Kassad (pal), Kutil Tim (craft), Lebowski (mage v dole).
Jsem také majitelem peka máka Boddieho, s kterým ale už moc neběhám, protože nemám s kým a samotného mě to neba.
Napospas má jeden afk prohřešek, 3 roky starý.

II. Hraju od 1.2. 2005, dungy mám aspoň jednou prošlé všechny kromě Despu, Ratmanů a Pride pekla.
Přes dva roky jsem byl v guilde L.B.A, kde jsou výborní lidi, bohužel v poslední době nepříliš aktivní a výhledově to nevypadá na zlepšení. Taky jsem měl chvíli klera v chaosu, ale moc mě to nebavilo, protože jsme dostávali na zadek, nebyl tam ten rajc jako když je modrý proti červenému, moc lidí jsem tam neznal a tak jsem s tím sekl.

III. Upřednostňuju PvM, ale PvP se nebráním, jednou za čas, když se mi nahromadí jezdítka, tak je nechávám hnít před branami Cove, převážně s klerem. Hraju tedy spíš modrého.

IV. UOmapu i Ventrilo mám, i když momentálně jsem bez mikrofonu. Hrát můžu hlavně přes týden, školy moc nemám, takže dost často od rána do večera. O víkendech se věnuju přítelce nebo jsem v hospodě, takže spíš dopoledne a odpoledne, na večer už jen výjimečně.

V. Jmenuju se Jirka, ale mám radši, když mi lidi říkají pospa. Je mi 21 roků, jsem študák, v Ově na Bani (zatím:p). Rád si dám pivo, nebráním se většímu množství, kouřím cigarety z normálního i z toho zeleného tabáku. Poslouchám D'n'B, trance a Faith no More a spoustu dalších věcí, ale tohle asi nejvíc. Čtu sci-fi, fantasy, komiksy a sleduju dost seriály (Red Dwarfa, Simpsonovi, Futuramu, Family Guy, My name is Earl,.. ). Taky si rád pustím filmečka nebo nějáké kvalitní anime.

VI. Primárně bych se chtěl konečně naučit pořádně hrát, což jinak než hraním nepůjde, ovšem u lba to byl trochu problém, protože jsme nevyráželi ven tak často, jak bych si přál. Myslím, že jste aktivní guilda, kde jsou převážně starší a rozumní hráči, takže bych snad mohl zapadnout.

VII. Abych se přiznal, když ve mně uzrálo rozhodnutí, že odejdu z LBA, přemýšlel jsem o guildách VIR, Legie, Strangers, DoHR a Generation Progress. Ale Stragers údajně nejsou příliš aktivní, takže bych si nepomohl a zbylé guildy mají v kodexu zákaz peka, které se mi, i když ho moc nehraju, mazat nechce. Takže ten výběr byl nakonec docela jednoduchý.

VIII. icq: 269382223
mail: pospa@lba.cz

IX. Díky :wink:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 02:16

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Konecne nakej vampik:p Jinak prihlaska pekna...a koukam, ze mas uplne stejne aktivity jako ja:) ale uplne vsechny:pp az na ty cigerety se zelenym tabakem ty se snazim uz omezit:pp (prej uz blbnu)

Jestli vsak chces chodit humana a nemas ani plastik klanovej...(tak ho porste chodit nemuzes.To ses jak bez jedny ruky)

Takze kdy budes delat plastik? a jakej klan to bude?
Jakej mas ekvip do humana a co tahas treba do despu?
Kdy se chystas na stouna?Pujdes ho celeho v cloveku?
NB mortar mas?

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Naposledy upravil Bidas dne kvě 6, 08, 10:07, celkově upraveno 2

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 02:36

Phorum Admin
Phorum Admin

ha další ostravak :) tož taky sem na báńské ... jdi na koleji nebo přímo z ovy?

Nahoru Nahoru

kvě 6, 08, 11:27

Phorum NB
Phorum NB

Taky se ten zelený snažím omezit, krade mi to potenciál a je mi pak jedno jestli mě vyhodí, ale já ještě pracovat nechci ;p
Nejsem si jistý vlastním skillem, takže ten plášť pořád odkládám, ale chtěl bych být Brujah.
Vzal bych blood, robku, nějáké +9, šutrovku, ale jak jsem říkal, Desp jsem ještě nebyl, tak nevím co tam tahám.
Na stouna se chystám, až mi někdy padne blood elixir a až s vampem tamnu nějáké polary, celého v humanoj ho asi nepůjdu, to nevím jak by dopadlo.
NB mortar nemám, nechce se mi hledat Gaspodu, tak mám v bance zásobu obyč mortarů.
Jsem na kolejích, jinak bydlím ve Veselí nad Moravou, taková dírečka na jižní Moravě. Jinak fakultu teda studuju FBI a je to hrozná otrava, ale zase je to docela nanáročné, vzhldem k tomu, že mě ještě nevyhodili :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 11:35

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Tak to udelame jinak:
Ten NB mortar si udelej pokud by si chtel pokracovat u nas(ses linej)
Zelenej plastik(hrajes docela dlouho a skill by si tudiz mel uz nakej mit a na tenhle druh serpy neni potreba stone, takze se tam vydej co nejdrive a ukaz nam, ze stojis o prijeti sem(dostat se k fontane ti klidne pomuzeme)...(sem narocnej)
S tim elixirem(ses linej:p) staci poharvit blood mentaly nekde a je to),ale jelikoz hrajes spise humana nemusis to tak hrotit.

Chapeme?

!-vOrder-!

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 11:48

Phorum NB
Phorum NB

Chápu, potřebuju nátlak, abych se ke spoustě věcí dokopal, takže se budu snažit na tom zapracovat.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 11:57

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Napospas píše:
Chápu, potřebuju nátlak, abych se ke spoustě věcí dokopal, takže se budu snažit na tom zapracovat.

přesne, takze ten nb mortar doufam zvladnes do konce tejdne...tim nam ukazes, ze mas zajem.

Pak bude pokracovani... :twisted:

Mel si nakou pauzu vetsi nebo hrajes porad nak...prubezne?

!-vOrder-!

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 13:05

Phorum NB
Phorum NB

Tak nb mortar už mám :)

Měl jsem nějáké pauzy, 3 měsíce před maturitou, předtím taky tak nějak, co jsem s kámošem hrál chvíli na Endoru, ale co mám net na kolejích, tak hraju docel stabilně.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 13:15

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Pak, že to nejde...

Fajn, takze ted ta serpa...Pokud chces delat brujah, tak asi chces precijenom hrat toho cloveka...(ja sem taktiku nezkousel nikdy,ale myslim, ze na dmg to nema taky vliv a warr je warr ...vamp je dmg ve stounu ci high horiitu...v humanovi...kdyz ses v topku a mas i slusnej kver tak mozna i tak)
Ale je to tve rozhodnuti...

Vis kde je fontana taktiku?
Vis co te tam ceka?
Vis jaka je vstupenka?
Vis co by sis tam mel vzit?

Zkus to stihnout do nedele(staci to jen zkusit a udelej fotecku tam, at vim, ze se snazis,hm? :wink: (budes mit pak u nas plus a bude videt, ze...)

Kdyztak poradim s tim kvestem(pokud o tom nic moc nevis), neni problem
a lidi z guildy te radi doprovodi...

!-vOrder-!

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 16:59

Phorum NB
Phorum NB

Vím, že v těžších dungách už není vamp tak dobrý dmg, ale aspoň trochu to kompenzuje ostatníma věcma co umí. Doufám, že s pláštěm nabudu tak šílený misser i když mám róbku a +9.
Vím, kde je fontána na tact, co mě tam čeká, jaká je vstupenka a i co bych měl vzít, právě proto jsem to tak dlouho odkládal, protože se bojím :)
Ale zkusím se v blízké době připravit a jak budu ready, napíšu ti

Naposledy upravil Napospas dne kvě 6, 08, 17:03, celkově upraveno 2

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 17:02

Phorum Skiller
Phorum Skiller

no radsi tu nebudu vyjadrovat muj nazor k vampum v humanovi, abych nekoho neodradil...

ale Napospase znam jen z dp fora a tam ho mam vcelku "rad", vypada jako inteligentni clovek a LBA taky neco znamena

Skerin - teuton

Sekundarni
Morhen - gangrel - ready na low/med dungy (bez stonky)
Pallando - mag (out of order)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 17:51

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

*Viko rakve se nadzvehlo lehce jako pirko* Konecne nejaky Brujah... *ozvalo se z nejtemnejsiho rohu v mistnosti*

Moc pekna prihlaska, ale udelej si plast a stone vampa a myslim ze mistra najdes... Brujah se hodi, taky jsem byl kdysi davno a heal myslim neni tak potrebny, kdyz mas klerika za prdeli a plenj keg krve :twisted:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 17:53

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Dostal jsme echo, ze ses porad clenem LBA...co je natom prvavdy?
jestli je to tak...nejsme zadna bokovka, ze kdyz to nevyjde zustanes tam...bud my nebo si bez kam chces:pp

!-vOrder-!

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 19:36

Phorum NB
Phorum NB

Nebylo to tak lehké, jak jsem si myslel, ale postavy jsou už z lba pryč.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 20:58

Z lba je tezke odejit, pro pospu to bude alma mater naporad, ja doufam, ze se mu u vas nebude libit a zase se pekne vrati :p

Jinak je to v klidu chlapec, rucim za nej :wink:

Nahoru Nahoru

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]