1.
Všechny Vaše postavy ?
LuZka-Mocná necromancerka která je u Orderu

Skilli ma jak pvp tak i na pvm.Prohřešky jen u Luzky-Relog O/pk když jsem si předělával věci,Sprosták ale samí trapný nadávky,většinou ze srandy a poslední dual,taky šlo o věci trošku na díl pač jsem to zapoměl vypnout a šel na brko ;p
Night(NECROMANCER)-Top True pk u guildy B3,která se už brzy rozpadne pač mě se nájem platit nechce :p
Jimbo-Můj Ranger který bude už brzy max,až teda na taming no,to bude porod

Chybí mu jen 30 tactika a dung bude probíhat jak nikdy :p
A jak jistě víte tak hraji za Jessicu(RANGER),kterou mi Kubík(Snowik) pujčuje.PvM,PvP velmi dovedná holčina,zkušená !!
2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hrajeNa DP :Funguji cca 2-3roky max,ikdyž jsem hrával i dřív ale to už je hooodně dávno

Dungy na dp mám projíte všechny co bych ktomu dodal :p Působil jsem v Guildě Unholy,vypadalo to že tahle guilda má solidní budoucnoust,až na to,že nemůžou být v jedný guildě lidi co se fakt nemusí.Viz.: Arandil vs Miki-Proto asik Ara odešel od Unholy,nevím odešel sjem ztoho důvodu pač je Unholy ve fázi těžkýho krachu,NUDY, prostě za chvíli zkončí :p
2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
(když preferuješ PVP, za jakou postavu Vás můžeme potkat
v cove?:p)
a) Hraju spíše červeného
b) Hraju spíše modrého
c) Nehraju nic, páč jsem lama
Upřednostnuji oboje,Pvp na odreagování nebo na zahánění nudy a Pvm taky čistě for fun,Mamon vtom přeci nehraje žádnou roli
V Cove mě potkáte za Luzku v podobě modráka nebo za Nighta v podobě pk,souhlasil bych stím C-Polovičně :p Jsem lama,ale hraji blue i red.
3. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?
Hraji dost často,můžu hrát večer,o víkendy a někdy i ráno

UO mapu mám ale laguje mi to ultimu když ju mám zaplou,něco jako Holly:( VT samozřejmost.
4. Kdo jste v reálu?
Jmenuji se Tomáš Koranda,je mi 19 let a snad jsem kluk

Chvíli jeste nic ale budu za chvíli pracant a pak mám reserve v Anglii tak uvidím jak to vyjde,to je zatím v nedaleku
5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Očekávám to nejhlavnější !!! husté típky :p zábavu jak při pvp tak i pvm;pNebudu psát nové lidi když skoro většinu tu znám
6. Proč zrovna naše guilda?
Aktivita,schopní lidé a hlavně zprávní človíčci
7. Kontakt na Vás ?
8. Diky
Já taky:p uf,tak dlouhýho jsem hodně dlouho nepsal :p