1. Všechny Vaše postavy ?
Uther-paladin-vse potrebne max(jestli chcete vedet skilly u techto postav klidne si o ne reknete nechtelo se me to vypisovat je jich dost)
Christian-negr-vse potrebne max
Boxer-vamp- vse potrebne max
Geralt-mag-max tento mag byl vytreneni za ucelem darovani ,bohuzel po vytreneni kamarad skoncil
dale vlastnim (hlidam):
Geralt-vamp
Allerious-clerda-obcas hraju kdyz je potreba ale uz delam na svem vlastnim
Black Howk-warrior-mam dovolene za nej hrat
Vsechny tyto accounty maji v accountu dalsi postavy jestli je budete chtit vedet klidne napiste.Je jich dost poroto pisu jen nejake .
tyto hlidam hraci jmenem Geralt viz nahore a ted sem par tydnu dostal 4.zase accounty od meho dlouholeteho kamarada Mirka alias Gongard alias reybak a muzu je vyuzivat dodungu jak je libo
takze to jsou accounty:
Gongard-rang- vse max
Morgommel-negr-vse max
tyto dva accounty prevazne hravam samozrejme ma dalsi pokud o5 budete chtit vedet staci napsat
Samozrejme nejvice z techto accountu hraji Gongarda a Uthera .Uther ma naramky na mf fenc i sw ,na zbrane questy nemam mozna bych se i do toho dal jak zjistim nejake info o tom ,Prohresky Gongard-zadne Mirek byl slusnej az to pekne neni

a ja za Uthera ha! podival jsme se do prohresku a taky zadny to sem ani nevedel
No a hura na pk postavy
Claude de Hierro -clerda- mgr heall max a na modrakach sem trenoval mf a tactiku , prohresky nejake ma Relogovani 2x logu a pak buggovani noveho dungu jeste kdyz jsem byl v lawu ale zavrelo me Gm az jsem byl v lmmml

doufam ze v tom mate zmatek

)) bugy byly takove ze port pres zed v novem Ileshenaru .
Levitas-negr uz ho nehraju mel sem ho ze zacatku kdyz jsme delali ja god nycte OUTLAWS to jsem behaval jeste negra pak me chytl ten clerda tudiz negr neaktivni
Skuller-negr-asi znate (jen ho prologavam nehraju)
Hura pryc od postav
2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
jak dluho hraju -myslim tak 4 a pul leta presne to uz nevim
dungy jsme prosel snad vsechny diky empoj dokonci i do despu jsem mohl nahlidnout pride sem byl nejdal asi po pride lamku ,jinak snad vsechny cele jo a ten novy jak su potreba na vlez dark ringy tak skoro cely ,a proc ne cely? normalka blugly dvere *muhaha *
Guildy-ZK to sem zacinal sem nebyl ani max odesel jsem z duvodu muj dlouholety kamarad Saturas no dlouholety asi 3mesice

me rekl ze jde do zacinajici guildy Fast Arrows tak jsem odesle ze ZK a sel tam tam sem byl dlouho odesel sem z FA asi spise z moji blbosti 100% z moji blbosti,pak se me zda ze uz jsem nikde nebyl jen sem byl zakaldatelem pk guildy OUTLAWS viz vise
jo malem bych zapomel dodat jeste CoNT s tama jsem odesel protoze jsem si daval pauzu s UO kvuli jedne aferce ....neni to nic s CONT spis moje blbost

) v cv mestecku
3.Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
ja jsem pro kazdou srandu Pvm /PvP oboje mam rad v Cv me muzete potkat tedka za pk sem zapomel dodat nahore v postavach Atrej pk clerda obcas je to Ptaha postava pujcil me ji dobrak jedem

, posledni dobou jsem hral spise cervene chary ale od te doby co znam Inkv.Dana chodim i pvm za blu a ne jen za pk

))), bod c u 3 otazky je fajn hraju vsechno a sem lama ,
3.Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?
jak casto muzu - no neni to pokazdy zejo musi se zit i real takze kdyz se neco jde takse snazim podle toho zaridit aby klapalo i uo i real , mapa i vetrilo muzu
4. Kdo jste v reálu? (Jméno, věk, pohlaví (ženy mají protekci:p,
student či pracant)
toz ja su Moravak su Tomas a je me 19 a su student a su fotbalista ale jeste ne moc znamy ale nebojte snad casem ,nekdy, doufam , no spis ne ...
5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
zajit nejaky ten dung , pojet par orderaku kdyby byla nekdy moznost a byl bych prijaty k vam a emp me vzal i do frakce ,fajn partu a hlavne konecne se to po tech rokach naucit hrat tu hru zavislackou ! mylsim ze u vas bych k temu mozna i dospel
6. Proč zrovna naše guilda?
tak jak jsem psal v dobe 5 tak chtel bych se naucit pvm/pvp a vase guilda ma dost schopnych hracu aby me pomohli se to naucit , jsou tu i lidi ktere znam (sice jich neni moc ale par jo

)
7. Kontakt na Vás ?
248994411
8.Dík
nemáte zač-Dík
P.S. mozna jsem na nejake accounty zapomel jo tak se omlouvam a kdyztak doplnim je jich fakt moc....