Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

dub 26, 08, 19:52

Žádost o členství

1)
Moje postavy jsou nyní
Klerik Darios
-Je modrej.
-Skilly má. sc. 1400, Alchemka-V nouzi si GS,TR umíchá(53), Veterina(60), Umí kopat, IvMka si taky napíše(48).
-Questovej item má mortar a kudlu.
-Prohřešek má jeden, a to protože sem odcházel do Fire dungu a přehazoval sem itemy(spellbook) a zjistil že i klerik může za jistých okolností sesílat KvF, nebo summonovat Elementaly:P A při té příležitosti se objevil nějakej First a šoupl mě do lochu :( Něvěděl sem která bije, takže mi snížil trest, ale odkopat sem to musel stejně :(

Mág Kiki
-Je červená caa 150killu, asi to ale vykoupim, popřemýšlim.
-Skilly má:p, Sc taky 1400, Alchemka na TMR, Inscript 86, Koukala se na CSI:NY, takže umí říct kdy a kdo koho zabil. Jako mladá chodívala rybařit.
-Questy má mortar, Vyhrál sem 3. místo v běhu :P
-Prohřešky má 2, Za Afk (sem si ten Alarm taky nemoch napsat dřív)

Začínal jsem s Vampírem, Vytrénoval jsem nynější PK Berušku a později věnoval Real kamarádovy (takže stížnosti klidně ke mě:P)

2)(info o guildách mám velmi skreslený protože už je to doba co jsem nehrál)
Podle prohresku me prvni postavy sem na DP registrovanej zhruba od půlky roku 2003. Nyní se k Uo vracim caa po 2 letech. Bez jakéhokoliv majetku jsem před měsícem začal hrát. A znovu se seznamovat se světem.

Byl jsem s Vampírem v Preatorianech. S nima jsem prošel kde co. Kvůli neaktivitě guildy a neshodách s Hikim jsem odešel.
S Mágem Kiki jsem byl členem Magic Circle kde jsem se seznámil se Šmudlou a sním jsme zažili v Dungeonech hodně. Odešel sem ani nevím proč už. asi sem nehrál.
Jedno období jsem skoušel hodně PvP, takže jsme s kámošem vstoupili do Chaosu. Běhal jsem za klerika ale aktivita nic moc tehdá.
Pak jsem byl ještě v jedné guildě ale to si už nepamatuju jak se jmenovali. Vím, že měli barák ve Scara Brae :roll:

Prošel jsem tuším vše. Až na Pride myslím jenom pár pater. V Despisu sem taky byl první patro. A nesmím zapomenout na výlet za Skyhawkem. Nové dungeony neznám. Za ty 2 roky se to ale jistě všechno změnilo, takže začínám spíš odznova.

3)
Upřednostňuju spíš to PvM za klerika, nebo mága. PvP jsem zkoušel snad za všechny postavy ale spíš sem vždycky refulloval :( S Beruškou jsem taky něco naběhal ale nechal jsem to odborníkům:P Kiki už ani nevim proč mám jako PK...

4)
Uomapa Np, Ventrilo neznám->rád se seznámím.(Používal jsem TS2)
Aktivita bude většinou o víkendech, nebo čtvrtky hoooodně v noci. Ve škole míchám, trénuju, prodávám na trhu. (nudný předměty, zdlouhavý semináře)

5)
V Reálu se menuju Kuba, kamoši mi říkaj "Suti" Je mi 19. Jsem z Brna. Příští rok budu maturovat na gymplu. Děsně rád řídím všechno co má kola. Nejradeji ve smyku a rychle. Sem sexuálně aktivní, od vánoc se věnuju boxu, a žádná pořádná kalba mi nesmí ujít.

6)
Od členství očekávám znovuzařazení mezi aktivní hráče, podílení se na vzniku historie nově vznikající guildy, obnovení majetku, splnění dávného snu o čemkoliv z komponentů.
Především dobrou partu lidí do které, budu moci zapadnout a věnovat se tomudle online šílenství.

Nahoru Nahoru

dub 26, 08, 19:59

Phorum NB
Phorum NB

Sry, sem si nevšim, že nejsu přihlašenej. Už to ani nemuzu upravit :( Tak se kdyžtak ptejte

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 26, 08, 23:12

Phorum Skiller
Phorum Skiller

neco ti chybi...icq a jedna otazka...neni zodpovezena:p

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 27, 08, 09:12

Phorum NB
Phorum NB

To ses ty, kterej mi furt micha v baracku s kiki ty tmr? :lol:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 27, 08, 20:45

Phorum NB
Phorum NB

Jasne Archo to sem ja. Snazim se vytvorit si nejakej kapital abych mohl hrat.

Promin Bido

7)
Vaše guilda protože jsem si z dřívějška pamatuju Empa jako dobrýho člověka. Celkově složení zatím vypadá zajímavě. Chci zase chodit dungy, a raději chodím s skušenými lidmi.

Kontakt je 338871510

8) Díky :P

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 08, 02:20

Phorum Admin
Phorum Admin

nějak si na tebe nezvpomínám, zkus se mi trochu připomenout

Nahoru Nahoru

dub 28, 08, 09:32

Phorum NB
Phorum NB

Bydlíval jsem v Jhelomu u Hb, kdysi si mi s Cliffem tamoval splašenyho Blacka :P ja uz nevim ... Emp je pro mě prostě pojem z MC ...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 08, 12:13

Phorum Admin
Phorum Admin

Ano, hrával sem s MC ale to už jsou doby dávno minulé. Sorry ale opravdu si tě nepamatuji.

Nahoru Nahoru

dub 28, 08, 20:27

v MC byl, sice ne moc dlouho, ale byl, ja si ho pamatuju :)

Nahoru Nahoru

kvě 2, 08, 02:16

ja si ho pamatuju az od -RiChu- :p

jinak zdravim celou tuhletu teplou guildu a Dariosovi preju at se sem dostane ;-)

tento clovek muze za to, ze sem zacal hrat UO.. :(

Nahoru Nahoru

kvě 2, 08, 04:12

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 42

Luxian píše:

jinak zdravim celou tuhletu teplou guildu ........ ;-)

:D zapisem si Luxi

Nahoru Nahoru
  Profil ICQYIM

kvě 3, 08, 12:48

Phorum NB
Phorum NB

Luxian píše:
ja si ho pamatuju az od -RiChu- :p

Uz si vzpominam. Ta guilda jak jsem v přihlašce nevěděl to byla -Rip-\Rich :P

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 4, 08, 20:40

proč si zčervenal Kikinu? ;PP

Nahoru Nahoru

kvě 5, 08, 02:09

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Darios mi neco rika... Jinak pekna prihlaska :wink:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 08, 13:36

Phorum NB
Phorum NB

ricollast píše:
proč si zčervenal Kikinu? ;PP

Ja uz nevim proc sem to udělal, asi sem se rozhod, že už pvm maga hrat nechcu ... ale ted toho celkem lituju ....

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]