Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

dub 25, 08, 10:08

Phorum Child
Phorum Child

Ahoj, jmenuju se Honza, je mi 19, studuji na gymnaziu v Sokolove a za necele 4 tydny me ceka maturita. Na serveru Dark Paradise hraju zhruba 4 roky. Prvni postava, kterou jsem vytrenil, byl paladin Van Helsing. Jeste jako noobici jsme tu postavu hrali s prateli. Shodou nestastnych udalosti byl muj kamarad krive obvinen z pruzeni a zlodejiny. Od te doby jsem byl znam jako Prudic Van Helsing, coz ovsem nebyla pravda. A jelikoz se mi titul Prudic nelibil, stravil jsem nekolik bezesnych noci ve vezeni, kde jsem si odpracovat trest, a za postavu jsem hral dal jen ja.
Asi jako kazdy zacatecnik jsem touzil po bohatstvi, jez lze nalezt na dnech temnych jeskyni, a proto jsem zazadal o clenstvi v guilde Lamer Guardians (LaG). Me zadosti bylo vyhovneno a ja byl prijat za clena.
Jednoho dne jsem se nahodou ocitl ve meste Cove. Videl jsem vrahy zabijejici bezbranne pocestne a zatouzil jsem byt jako oni. Hned ten den jsem tedy nasadil velmi silnou halapartnu ukovanou z krystalu, brneni ruzove barvy a zacal jsem zabijet ostatni hrace. Vytrenil jsem si noveho paladina Tyraela, s nimz jsem chtel setrvat u me stavajici guildy, te se ovsem nelibilo, ze vlastnim postavu vraha, a proto jsem ono spolecenstvi nasledne opustil i z duvodu jeho neaktivity.
Pres jednoho pritele jsem se dozvedel o guilde Unity, ktere tolik nevadili vrazi. Zacal jsem tedy trenit nove postavy, a to necromancera Van Helsing II a clerika Elishu. Z pocatku jsem hral predevsim za lecitele, ale to me prestalo bavit a zacal jsem se venovat necrovi, ktery se stal mou hlavni postavou a vsechny ostatni postavy jsem venoval pratelum, ktere jsem k teto hre pritahl. Necromancera jsem hral az do ukonceni cinnosti guildy Unity. Prosel jsem s nimi mnohe dungeony, ve kterych jsem ziskal zkusenosti i velike bohatstvi. Mohl jsem se dokonce pysnit robou a plastem, ktere mi nikdo nemohl vzit ani po me smrti. Kdyz byl ukoncen chod guildy, ztratil jsem chut dale hrat bez mych pratel a zacal se venovat jinym vecem. Postava Van Helsing II byla tedy smazana za neaktivitu se vsim bohatstvim, ktere jsem nashromazdil.
Po nekolika mesicich me kamarad Wrall Nightmare premluvil, abych zacal zase hrat. Z pocatku jsem hral zridka, a to jenom vraha Darloka, ktereho jsem dostal nekdy davno, uz ani nevim presne kdy. S nim jsem zalozil guildu DjW a nasledne Death Ahead, nyni jsem v guilde Tlupa. Kdyz jsem se tedy vratil, hralo uz velmi malo mych znamych, jednim z nich je Tonda, ktery je v teto guilde. Proto bych se chtel pokusit ziskat misto u vas.

1. Všechny Vaše postavy ?

PK Necromancer Darlok, max, bez prehresku
blue Paladin Tyrael, max, bez prohresku (pristup na nej maji jeste 2 lide)
Dungeony muzu jit i za dost jinych postav. Staci si vybrat :)
V blizke budoucnosti si poslu zadost o novy account a vytrenim novou postavu.

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?

cca 4 roky, prosle dungy: stare dungy vsechny, z novych jsem nevidel Ratmany a nove Pride

3. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?

Hraju podle nalady. Jelikoz nejsem v guilde, tak hraju jenom PK s Wrallem.

4. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?

Hrat muzu furt, kdyz nejsem ve skole, kde tolik casu stejne netravim, o svataku to asi trochu omezim.

5. Co od členství v naší guildě očekáváte ?

Doufam, ze uvidim nejakej skill, dlouho jsem nehral. A na rozdil od vas moc mamonu nemam, takze by se mi nejakej hodil. Snad taky nikdo z vas nebude prudit, jestli hraju PK nebo modraka. Ocekavam dobrou partu, pohodu a klidek.

6. Proč zrovna naše guilda?

Je tu jeden z mych starych pratel (Tonda), a to je asi hlavni duvod.

7. Kontakt na Vás ?

237799635 (jsem ve skole a nejsem si jisty, jestli je spravne)

8. Diky

Neni zac :!:

S pozdravem Darlok

Nahoru Nahoru

dub 25, 08, 10:21

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Cus,
tu predlohu jak se pise zadost jsem nepsal jen tak:p, je to od toho aby tam neco nechybelo nebo neprebejvalo, v tvem pripade tvuj zivotni pribeh na dp.
A koukam si dalsi clovek co nema ani uomapu ani vetrak hm hm:p

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 25, 08, 10:33

Phorum Child
Phorum Child

Bidas píše:
Cus,
tu predlohu jak se pise zadost jsem nepsal jen tak:p, je to od toho aby tam neco nechybelo nebo neprebejvalo, v tvem pripade tvuj zivotni pribeh na dp.
A koukam si dalsi clovek co nema ani uomapu ani vetrak hm hm:p

UOMapu i Ventrilo samozrejme mam. A ten pribeh cist nemusis, mas tam dole i ty svoje body. Myslim, ze to nekteri jini Mistri oceni. Do zadosti o praci taky pises strukturovanej i normalni zivotopis, ne? Jsem si to chtel vyzkouset, kdyby maturita nevysla.. :wink:

Nahoru Nahoru

dub 25, 08, 10:41

Phorum Player
Phorum Player

to ja teda posilam pri zadosti o konkurz pouze zivotopis strukturovany ale v CZ a AJ:P a ze sem uz na par konkurzech byl...normos CV ti nikdo cist nebude, nemaj cas:)

Nahoru Nahoru

dub 25, 08, 10:50

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Lombardin píše:
nikdo cist nebude, nemaj cas:)

Ja preci nerikam nic spatnyho, jen , ze je to zbytecny a delas si s tim zbytecne praci...protoze nam jde o neco ineho...jak rika lombo a ja jsem, to treba cetl,ale kdyz jsme to videl nechtelo se mi:p

!-vOrder-!

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 25, 08, 12:08

Phorum Admin
Phorum Admin

hj Vane, my se spolu dlouho známe, mám o tobě dobré mínění a doufám, že ti někdo z mistrů dá šanci ...

nicméně ... s jakou postavu by si chtěl do guildy když na tvého paladina má přístup více lidí?

Nahoru Nahoru

dub 25, 08, 14:01

Phorum Child
Phorum Child

Empair píše:
hj Vane, my se spolu dlouho známe, mám o tobě dobré mínění a doufám, že ti někdo z mistrů dá šanci ...

nicméně ... s jakou postavu by si chtěl do guildy když na tvého paladina má přístup více lidí?

Hoja, das mi cas tyden na tuto odpoved ? Mozna to vyresim drive, ale ...

Nahoru Nahoru

dub 25, 08, 14:04

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Jen chci rict, ze k nam se hlasis jako clovek(hrac) za jednu postavu to nejde(pokud nemas pouze jednu)...bud budes jen u nas nebo jinde (pokud nejde o Pk...to muzes mit kde chces)

!-vOrder-!

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 26, 08, 11:07

Phorum Child
Phorum Child

Bidas píše:
Jen chci rict, ze k nam se hlasis jako clovek(hrac) za jednu postavu to nejde(pokud nemas pouze jednu)...bud budes jen u nas nebo jinde (pokud nejde o Pk...to muzes mit kde chces)

Ja nemam zadny dalsi vlastni postavy. To, ze jsem napsal, ze muzu jit za jakoukoli jinou postavu, znamena, ze mam pristup na accounty par real kamosu, stejne jako maji nekteri z nich pristup na moje. V zadny jiny modry guilde nejsem. Od konce Unity jsem modraka temer nehral.

Nahoru Nahoru

dub 26, 08, 11:55

Phorum Skiller
Phorum Skiller

cus zkus napred poresit nejak ty postavy pak se uvidi :wink:

Nahoru Nahoru

dub 26, 08, 14:59

Phorum Child
Phorum Child

Tonnik píše:
cus zkus napred poresit nejak ty postavy pak se uvidi :wink:

A vadilo by moc, kdyby mel na Tyraela pristup Wrall Nightmare? Ostatnim ten pristup klidne vezmu, ale u neho by me to hodne mrzelo.. :? Dost z vas ho zna.

Nahoru Nahoru

dub 27, 08, 10:15

Phorum NB
Phorum NB

Nazdar, Vana doporucuju :) K UO me pritahl a naucil me to. Teda aspon PvP. Pokud by byl problem s tema postavama, tak at si klidne zmeni na Tyraela heslo. Ja stejne hraju posledni dobou jen PK.

Nahoru Nahoru

dub 27, 08, 16:59

Phorum Admin
Phorum Admin

tak se nějak dohodněte bo dokud nebude mít vlastní blue postavu tak je pro mě technicky nemožné ho příjmot za učedníka koholi

Nahoru Nahoru

dub 27, 08, 22:20

Phorum Child
Phorum Child

Empair píše:
tak se nějak dohodněte bo dokud nebude mít vlastní blue postavu tak je pro mě technicky nemožné ho příjmot za učedníka koholi

Fajn, uz je to zarizene, nikdo jiny uz pristup na Tyraela nema.

Nahoru Nahoru

dub 28, 08, 01:54

Phorum Admin
Phorum Admin

Darlok píše:
Empair píše:

Fajn, uz je to zarizene, nikdo jiny uz pristup na Tyraela nema.

oki v tom případě je to v pořádku, uvidíme zda se tě nějaký z mistrů ujme

přeji GL

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]