Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

led 24, 12, 18:23

Phorum NB
Phorum NB

Zdravím.

Začnu stručně, sem Filip, pocházím z Hlučína, kde chodím na gympl do prváku. Kousek od Ostravy, yea. Momentálně bydlím v Hati a je mě něco kolem 16.

Momentálně mám své charaktery dva:
Adeila - toto je takový nb pal, co sem podědil po sestře, která odjela s pritelem do Kanady. // iskariot, max vše co jde. na speciálky nemám ice viky. ale quest sem dal.
Akihashi - a toto je zase nekr schopný na dungy, kromě poisoningu. fuckin' hate this skill.
+ mám přístup na chary od Arta a on zas na moje (Surralis, Glasumer, blabla, blablabla).

V guildách jsem moc nebyl, jen jsem se spíš kolem nich motal. Něco s TM, něco s kentakovou guildou. Lítal jsem zkrátka tam, kde mě bylo potřeba. Pak sem nedávno byl u Settlers, kde mi předali GM, protože guilda upadala, a já ji proto nechal rozpustit. A taky něco s váma. Kde mě BB bral na dungy. Vlastně mě to naučil klikat on. thanks, brotha.

Mám z celého srdce rád pivo, brunetky a borovičku. Občas zahraju badminton a volejbal, jen rekreačně. Jo a babka (čti grendma) pěstuje trávu v Barcelóně, tak si to občas zakouřím, když něco pošle nebo dostanu slinu.

Kodex? - yo, no problemo.

Srazy? - v létě snad jo, jestli to nebude v Plzni nebo podobně daleko, tak proč ne :p

Kdo by neměl rád gp. Určitě kladný vztah. 8)

UOAM, TS, VNT, SKYPE, ICQ? - jasně, proč ne. na icq jsem vlastně pořád, akorát odepisuju až, když budu doma.

Jsem na tom snad obstojně, za pala už jsem nějaký ten dung kliknul. Neprošel sem akorát blood; desp4,5; doom a prostě ty nové dungy. Za nekra jsem byl taky skoro všude, kromě těch nových dungů.

Proč? - Protože mě škola zaměstnává asi nedostatečně, aneb se nudím a rád zas s váma něco zajdu. -- Hledám útočiště.

Můžete mě najít v Hati, nebo taky na icq, nebo taky někde úplně zchlastaného na akci ve škarpě :D
Nicméně - 299696777.

Díky,

Ave, malej cikán.

EDIT:nějaká gramatika a estetičnost.

Nahoru Nahoru

led 24, 12, 18:41

Phorum God
Phorum God

Co se tyče přuhlášky, tak trošku by to chtělo s rozumem příště napsat název topicku!

Takže, tvou sestru Adelku znám :) přijemná, milá a hezká slečna...bohužel po maturtě řikala, že odcestuje :p

Adeilu znám jako postavu, ale za negra sem tě nikde nevidel...jak dlouho hrajes ultimu, vzhledem k tvemu nizsimu veku?

Samozrejme te zdravim ja su z Ostravy - Poruby :p a nase guilda obsahuje par Ostravaku, tak neni problem se nekdy slezt

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 24, 12, 19:01

Phorum NB
Phorum NB

Zdar Barte,

toz sem rad ze to hrajou aji jini ostravaci. nekdy se slezem nekam a dame rec :D

u téhle hry už sem strávil pomalu 6 let. Sice sem prvni rok nevedel, proc mi nekdy nejde hodit svetlo, ale pak jsem se do toho dostal (nemel jsem regy.) :D Sem měl asi rok a půl pauzu, tak možná proto si mě nikde neviděl. + sem ho hraval málo.

Sem strašně líný zprskat celý dung sám. Tak to loguju jen když mě někdo zavolá a nejradši bych v dungu za nekra vůbec nezdil a nechal to mágovi.

Jinak, Art me povazuje za cigana, ale nesu snad.:D Proto ten nazev topicu.

Sestru ti mimo jine muzu pozdravit, kdyz se znate. ))

Nahoru Nahoru

led 24, 12, 19:05

Phorum God
Phorum God

Ave píše:
Sestru ti mimo jine muzu pozdravit, kdyz se znate. ))

zname se, stala se mi sní takova jedna historka, to ti pak nekdy povypravim....

Inac jak si na tom co se tyce equipove za ty postavy?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 24, 12, 19:11

Phorum NB
Phorum NB

Bart píše:
Inac jak si na tom co se tyce equipove za ty postavy?

Ekvipove, snazim si drzet aspon jedno kombo, nejake zbrane a specialky. Akorat ice viky padaji malo )) Nekra vetsinou oblikam do invul kosti, pala do paladins a aspon +20, kdyz je. Vetsinou se neco posklada.

+ jojo, pak mi to s adelou napis :D

Nahoru Nahoru

led 25, 12, 17:41

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 34

zas až tak malej neni...

Nahoru Nahoru

led 25, 12, 18:17

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 36

tož zkusme to adept

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 26, 12, 17:01

Phorum Admin
Phorum Admin

Oki klikneme ho na GS

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]