Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 19 ] 

kvě 1, 08, 23:34

Dobrý večer veteráni :wink:

1. Všechny Vaše postavy ?

a) Bart,klerik , skilly full
b) nb kudlicka,vt cloaky
c) dva prohresky - za afk a za amoralni akci s Tonikem !!

a) Kacer, craft , skilly v treningu zatim al max,tailor max
b) zadne
c) prohresky zadne

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?

hraju 7 let,dungy vsechny prosle...v guildach sem byl Camelot 4 roky,cont par mesicu a kaceri byl se spoluzakladatel s Bimboulem a pozdeji sem pusobil jako gm

3. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?

samozrejme jsem pro pvm pro odreagovani a pro zabavu,pvp jen kdyz emp s tonikem a johnym potrebujou fame

b) Hraju jen modrého

4. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?

uomapu pouzivam,vt taky,ts taky...hraju dle nalady,dle potreby guildy,no skoro furt

5. Kdo jste v reálu?

jsem krasny mlady pohledny muz,pracujici i studujici,jmenuji se Adrian a su z Ostravy

6. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?

Ocekavam od vas jen zabavu a relaxaci pri dungeonech o nic jine mi nejde,jen abych si jeste par tech mesicu mohl zahrat s lidma ktere znam a dobry kolektiv...No a taky ocekavam samozrejme nejake ty RK od zabradli a tondy :)

7. Proč zrovna naše guilda?

Hlasim se k vam jen z jednoho duvodu,pac jak sem se zminil v bode 5 chci ji jeste uzit par mesicu hrani,dungy nez uplne skoncim a rozloucim se...Mamon nepotrebuji ten mam :p

8. Kontakt na Vás ?
254925282

9. Dekuji,bylo to rychle strucne psano,kdyby ste chtei vedet vic rad odpovim

PS: alinko uz rostou jahody? ;);)

Nahoru Nahoru

kvě 1, 08, 23:50

Phorum Skiller
Phorum Skiller

nauc se zaregistrovat

Skerin - teuton

Sekundarni
Morhen - gangrel - ready na low/med dungy (bez stonky)
Pallando - mag (out of order)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 2, 08, 00:48

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Si delas prdel ne?:p

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 2, 08, 11:24

Llewelyn píše:
nauc se zaregistrovat

registrace uz du na to :p

Nahoru Nahoru

kvě 2, 08, 11:27

Phorum God
Phorum God

Bidas píše:
Si delas prdel ne?:p

s cim pak Bidoušku? :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 2, 08, 15:26

Phorum Admin
Phorum Admin

Barte nic proti tobě nemá i když si nedošel do koruny a já se tam musel opít s kámošem sám ...

ale nemyslím si, že najdeš Mistra bo skoro nehraješ, když loogneš jednou za 14 tak je to málo a na polovinů akcí ani nedojdeš. Hledáme spíše aktivní hráče. Nicméně tím nechci říct, že nemáš šanci ...

Nahoru Nahoru

kvě 2, 08, 18:36

Phorum God
Phorum God

Empair píše:
Barte nic proti tobě nemá i když si nedošel do koruny a já se tam musel opít s kámošem sám ...

ale nemyslím si, že najdeš Mistra bo skoro nehraješ, když loogneš jednou za 14 tak je to málo a na polovinů akcí ani nedojdeš. Hledáme spíše aktivní hráče. Nicméně tím nechci říct, že nemáš šanci ...

Dovol Peto abych rekl neco na svoji obhajobu...Nehraju priznam,proto je to duvod proc se hlasim kvam,abych ti pravdu rekl nemam skym hrat.Poradam akci,domluvim lidi a pulka se mi na to vysere bo se jim nechce nebo nemaji cas...Ted nevim o cem mluvis,na tvou akci a na kazdou akci co sem byl pozvan sem dosel...aktivita u me je porad,jen ted nikdo nehraje a to me mrzi...Tu korunu si vynahradime

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 3, 08, 00:46

Phorum Admin
Phorum Admin

nevim co si tu zmatkoval, že si tady měl jeden post 3x, ale opravil sem ti to ... sem na tebe zvědavej nicméně do koruny schodím skoro tejdně tak nedělej mrtvou rybu a někdy tam dojdi

ak chceš opravdu hrát, guilda se nám pěkně rozjela a pokud se chceš přidat tak se poohlédni po mistrovy.

Nahoru Nahoru

kvě 4, 08, 18:27

Phorum God
Phorum God

Empair píše:
nevim co si tu zmatkoval, že si tady měl jeden post 3x, ale opravil sem ti to ... sem na tebe zvědavej nicméně do koruny schodím skoro tejdně tak nedělej mrtvou rybu a někdy tam dojdi

ak chceš opravdu hrát, guilda se nám pěkně rozjela a pokud se chceš přidat tak se poohlédni po mistrovy.

Mistra uz hledam,snad Tonik by se me ujal :roll: zatim nema ucednika...A v te korune popijem :wink:
Jinak dekuji za sanci...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 4, 08, 18:33

Phorum Admin
Phorum Admin

Bart píše:
Empair píše:

Mistra uz hledam,snad Tonik by se me ujal :roll: zatim nema ucednika...A v te korune popijem :wink:
Jinak dekuji za sanci...

mno to sem zvědavej, nicméně sem tam poslední dobou vcelku často bo kámoše baví biliár a mě fotbálek.

Nahoru Nahoru

kvě 5, 08, 02:26

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Bart je fpohode clovek, zahrali jsme si jednu v pohode PvPko, Zabradli ma rado vyrovnany soupere :twisted: . Kazdopadne hodnekrat jsme vzajemne projevili taktnost i v privalu emoci vid :wink: . Ja jsem pro... Jestli te Toncek veme tak fklidu 8) . Empe s tim fotbalkem moc nevyskakuj chces zas naprdel? :roll:

P.S.: Koruna smrdi protoze je nechutne blizko pro VSBckare, do centra Ovy to ma kazdy stejne tak se zlejem seci v Bogote ci Klidu :!: :twisted:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 5, 08, 02:37

Phorum Admin
Phorum Admin

Holly Word píše:
Bart je fpohode clovek, zahrali jsme si jednu v pohode PvPko, Zabradli ma rado vyrovnany soupere :twisted: . Kazdopadne hodnekrat jsme vzajemne projevili taktnost i v privalu emoci vid :wink: . Ja jsem pro... Jestli te Toncek veme tak fklidu 8) . Empe s tim fotbalkem moc nevyskakuj chces zas naprdel? :roll:

P.S.: Koruna smrdi protoze je nechutne blizko pro VSBckare, do centra Ovy to ma kazdy stejne tak se zlejem seci v Bogote ci Klidu :!: :twisted:

já nejsem fotbálekový šílenec jen mě baví a rád ho zahraju

Nahoru Nahoru

kvě 5, 08, 03:05

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

A jako ja jsem fotbalkovy silenec? Hraju to snad mene casteji nez ty, ale urcite me prepijes :lol:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 5, 08, 12:29

Phorum Player
Phorum Player

Holly Word píše:
A jako ja jsem fotbalkovy silenec? Hraju to snad mene casteji nez ty, ale urcite me prepijes :lol:

ty ses silenec uplne nekde v necem jinem:P

Nahoru Nahoru

kvě 5, 08, 13:19

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Ja nevim barta z realu neznam,ale jeden cas, kdyz sem chodil s kacerama byl na me fakt v pohode a mel sem ho i rad,ale pak se na me vykaslal...Muj nazor, ze kolem kaceru se vznasi porad neco spatnyho(asi zato muze bimbo a doktorka a spol.)

nerad bych hazel barta do stejnyho pytle...protoze ho neznam tak dobre...ale nelibi se mi to az tak(povest nema dobrou:p)

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 19 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]