Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ] 

dub 24, 08, 18:40

Phorum NB
Phorum NB

1*Fames - ranger - vse max
IceTea - cler - vse max
Dolor - craftice - vse max
Vox Dei - mag - krom lusteni mapek a inscriptu kterej je 60 vse max
Sir Rogen - war - vse max(hraje zanej kamarad bo ja zan nehraju)

2*hraju od roku 2000, dungy sem prosel vsecky cele as na ratmines(despa s vama), byl/jsem v guidle unicorn a to pres 5let. v zadne jine guilde sem nikda nebyl.

3*Hraju spise modraka, takze pvm, pvp me nikda moc nechytlo, asi proto ze sem nidky nemel skim behat a kdyz sem to zkousel sam tak sem se porad jenom refoval 8d

4*pracuji na plny uvazek a studuji zaroven. casu je teda pomalu ale na dung aj ten poradnej si cas dicky najdu. aktivni sem az moc..

5*jemnuju se mikuláš, jsem zdravotni bratr, bydlim v podnajmu, nemam auto ani babu momentalne. sem ve znameni lva, nesnasim lhani. posloucham secko as na nake ty dechovky a take cipoviny. zajmy krom uo je priroda, muzika, pratele. v zime chodim do divadel a vlete jezdim na tekno, sem kurak ktery prestava jiz par let. neumim psat, aspon teda gramaticky zpravne 8d

6+7*kvam chci bo dost od vas beha pvp ktere my bylo po radu let "odepirano" a jez bych se uvas mohl priucit. chodite secky dungy aj ty velke do kterych se odivam malo kdy a svama by se to mohlo stat pravidlem. o majetek my ani tak nejde, mam nahrabano dost z davnych casu. neru to spis jako tresnicku na jinak sladkem dortu.

8* 32366618

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 24, 08, 18:49

Phorum NB
Phorum NB

Praskani lawu v FDD ti neco rika tak Pul roku spatky ?

sem nejlepsi :PPP
A-lde:
mno...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 24, 08, 20:42

Phorum Skiller
Phorum Skiller

cus

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 24, 08, 20:46

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 42

TOP KAPR píše:
Praskani lawu v FDD ti neco rika tak Pul roku spatky ?

vynechal otazku cislo 9?alebo si mu chcel oznamit ze o tom vies?
.....................................................................................................
k prihlaske ...Mily "necr0",tusim teba som prvy krat videla s Vox Dei-om na trhu ,to bolo pred 4 rokmy ked si jeste mal za menom Unicorn(ak si to ten stary Vox Dei).Viac o tebe neviem a preto si nedovolujem viac povedat.To co som o tebe chcela vediet si napisal v prihlaske.Nechcem rozoberat a davat otazky na tvoju "minulost v Dp"pretoze umna kazdy ma svoju sancu (aj ked si v znameni leva) :twisted: .Ano! panove ,som PRO aby mal sancu v nasej guilde. :wink:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQYIM

dub 24, 08, 21:08

cira pomluva, psalo my to hodne znamych, ze prej praskam svoje vypravy, akorat keme se dostalo ze praskam vlastni praidy ktere sem stezi slozil fdd se keme este nedostalo 8D

Nahoru Nahoru

dub 24, 08, 21:37

Phorum NB
Phorum NB

Anonymous píše:
cira pomluva, psalo my to hodne znamych, ze prej praskam svoje vypravy, akorat keme se dostalo ze praskam vlastni praidy ktere sem stezi slozil fdd se keme este nedostalo 8D

ono totiz lidi z lawu mi to primo poslali co jsi jim psal takze tak no

sem nejlepsi :PPP
A-lde:
mno...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 24, 08, 21:56

ono lidi z law mi minulej tejden poslali icq rozhovor ze me prasknul vlastni bracha kerej tou dobou sedel na kompu asi tak pul metru vedle me jen tak pro info.. takze ver si cemu chces ale Masterouse znam real a bohuzel je to dost hloupej clovek.. (jinak je mi do vasich prihlasek teda uplny prd)

Nahoru Nahoru

dub 25, 08, 13:44

praskal aj kovarni...

Nahoru Nahoru

dub 26, 08, 10:18

Phorum NB
Phorum NB

..to tu us bylo 8d

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 08, 02:26

Phorum Admin
Phorum Admin

asi by to tu chtělo nějaké komplexnější objasnění toho nařčení, jinak tu nevidím cestu dál

Nahoru Nahoru

dub 29, 08, 08:33

Phorum NB
Phorum NB

Osvetloval jsem to jiz nekolikrat na ventrilu aj na icQ ale muzme jeste raz..

vse to je jen a jen cira pomluva, ktera vznikla jen za ucelem meho zdiskreditovani na DP. Vse to zacalo jiz pred mnoha lety kdyz jsem si znepratelil tehdejsiho novacka mezi pk godvine. Pri tamovani my pojel despa a lotl linklou +9silver lc zacos sem mu nebyl vdecny ale co sem mohl delat. Ma chvile prisla kdyz jsem byl svedkem jak kempi musty v dungu ale stylem ze si odlog a sel do skoly a to dobry tyden. Praskac nejsem ale todle se prsote hlasit musi a tak god dostal dell. Praskat vpavi law? tezko.. 8d Pak prisel bimbo, stim to bylo podobne, kempil jak god a dotoho vypravi co poradal tak si je pak chodil ci nechaval pojet o bugovani ani nemluve. Bohuzel mu nedoslo ze DP neni zas tak velka komunita aby se to nedostalo ven bo by nato gm neprisli. A tak diky memu oznameni a diky par dalsim lidickam dostal dell a jako bonus mu byl nacpan banan doprdele. Bimba sem nejak moc neznal, nikda me nepojel ale pokazde sme ho meli ve fdd ci praidu jak tam kempi. slichaval sem nanej jen tu lepci chvalu tak sem si dokazal predstavit co to bude za prasatko takze kdz jsem mohl prilozt pod kotel tak jsem to udelal, proc ne? Beztak tu bude lip a taky je.. Mno a pak prisel gogo s kovarnou, cos je kapitola sama osobe...

Uz jen to ze nekdo rekne ze sem praskal vlastni vyprav do praidu ktere se byl rad ze sem dal dohromady me dohnalo k slzam smichu. Ted sem si jeste vzpomel ze sem vlastne praskal aj belfovi ci morfikovi vypravi kdyz jsem onich nevedel nebo byl na dovolene v zrahnici. Co vic dodat? Uz nic nebo snad jen to ze clovek to nema v uo na dp lehke. Zivot je boj a to nejen ten realny, bud se stim poperem nebo pudem jak ovce na porazku.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 1, 08, 17:12

Skoda ze nemam historii ako mi psal na icq necr0 ze de nekto v 20:00 prajd a co se nestalo? Prisel UNICORN a za nimi hned Legie.... Tak nekecej ze si nepraskal kovarni ty lhar jeden ze se nehambis

Nahoru Nahoru

kvě 1, 08, 22:41

hladimir IV prehovoril :)

Nahoru Nahoru

kvě 1, 08, 23:24

Praskac nejvetsi, skoda ze ty pkcka to rikali odkud vitr vane :D

Nahoru Nahoru

kvě 4, 08, 13:42

Phorum NB
Phorum NB

Anonymous píše:
Skoda ze nemam historii ako mi psal na icq necr0 ze de nekto v 20:00 prajd a co se nestalo? Prisel UNICORN a za nimi hned Legie.... Tak nekecej ze si nepraskal kovarni ty lhar jeden ze se nehambis

????? Nejak nepobiram co tu pises ale tudle akci si pamatuju, prisel sem vni o +25lather a +20black robku 8/ Naskakali sme do gate, tam indiani, pojeli nas, kamos tam zustal v duchovi, po nas tam hned naskakala Legie na kterou tam oni cekali ale my je bredbehli o 10min takze sjeli nas a legie si to dosla vpohode diky nam. praskat musel nekdo od legie ja tezko 8x

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]