Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

led 10, 12, 00:51

Phorum Master
Phorum Master

Probudil jsem se z bezesneho spanku ke kteremu jsem se ulozil kdyz se nase slopecenstvi blizilo ke konci. Nevedel jsem proc, ale mym telem probyhala silna vlna energie. Odsunul jsem viko rakve a posadil jsem se. Mnoho se zde nezmenilo. Nikde nebylo zive duse a vsude panovala tma. Nevedel jsem jak dlouho jsem spal a tak se vsi opatrnosti jsem prochazel katakombama. Pocitil jsem zizen. Hlavne po lidske krvi, ale asi se budu muset spokojit se zvyreci dokud nepotkam nakeho vraha. Slib, ktery jsem dal spolecnosti, jsem si stale pamatoval. Kdyz jsem dorazil k vychodu z katakomb a otevrel dvere oslnilo me svetlo. Ach jak to svetlo nesnasim. Prochazel jsem lesem a miril k mistu kde se nachazelo mesto.Po ceste jsem zabil srnku a osvezil se jeji krvi. Pozoroval jsem okoli a premyslel jak dlouho jsem spal. Nejspis to bylo dlouho, protoze mesto se dost zmenilo, i lide se zmenili. Ten divny pocit ktery me probudil me tahl k mistu kde byval nas hlavni dum. Kdyz jsem se blizil k mistu zahledl jsem skupinu lidi kteri tam postavali a neco resili. Projel mnou neprijemny pocit, ktery ale zmizel kdyz jsem zahledl zname tvare. Potichu schovany ve stinu jsem se blizil abych zaslech o co se jedna. Chvili jsem poslouchal vasnivou debatu a pak jsem zaslech slovo "znovuzrozeni". Projela mnou jeste vetsi vlna energie a vystoupil jsem ze stinu a rekl. "Jsem zpatky."

1. Kdo jste?

Jmenuji se Radek:)

2. Jména a charaktery Vašich postav (všech, i PK).

Tersivan - vamp gangrel
Blade Kira - war
Elite - mag
Diver - craft
Stain - Ranger
Rikytan - Nekr

3. Vaše UO Guild history.

DLouho jsem nemel guildu ze zacatku, hral jsem prevazne solo, pak jsem nasel guildu CoP ve ktere jsem stravil dlooooouhou dobu, pak po rozpadu CoP jsem presel k nakym lamam, tusim to byli GP:)

4. Něco přímo o Vás.

je mi 24 let. Bydlim v Brne. Studuji pedagogickou skolu.Jsem abstinent. Nemam rad Bidu.

5. Souhlasíte s Kodexem?

ofc

6. Srazy?

posledne mi to nevyslo kvuli pritelce, tak snad priste.

7. Jaký je Váš vztah k GP?

:text-bravo:

8. Můžete logovat UO mapu, TS, ventrilo, skype, icq?

secko mam secko znam:p

9. Vaše UO zkušenosti.

Neco malo :wink:

10. Proč?

Protoc!

11. Kontakt.

331783583 icq

Buchny vseho druhu - Destro, Gangrel, Ostro
Prskove - Mag, Nekr - max na ratmany;)
Cler? o-O

Nahoru Nahoru

led 10, 12, 01:02

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 36

Ahoj Radku jak bych to býval řekl podle tvého postu usuzuju že si spíše usedlý a trochu samotářský člověk jestli že se k nám chceš dostat tak to u nás budeš mít hodně ale hodně těžké. Myslím si že post guild mastera by pro tebe byl ještě prozatím dost náročný, velmistr no tady už by si se celkem chytal si schopný dost questy taky plníš víš o dp hodně věcí máš dobrý komunikační schopnosti a dost pomáháš lidem. Post Great soldier je pro tebe by sem řekl 100% volba prozatím, o zbytku postu už asi nemá cenu psát nechci tě ponižovat ;) :p

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 10, 12, 01:06

Phorum Master
Phorum Master

Diky cenim si tveho nazoru :)

Buchny vseho druhu - Destro, Gangrel, Ostro
Prskove - Mag, Nekr - max na ratmany;)
Cler? o-O

Nahoru Nahoru

led 10, 12, 01:15

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 35

líbí se mi tvá upřímnost ;)

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

led 10, 12, 03:27

Phorum God
Phorum God

Tady v tomto pripade mohu jen souhlasit se svym kolegou Ciatronikem, cituji jeho slova...Great Soldier

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]