Zdravím všechny z Generation Progress
1.Všechny Vaše postavy ? a)John Sina(Paladin-řádu magie)-Fencing,Mace Fighting, Swordmanship, Tactica, Parring, Heal, Magery, Hiding, Stealth, Tracking mam max a dodělávám mining. Irina Spalkov(Draft)-Uplny NB
b)Nevychovanec,Nemocny zebrak,Uhaste draka,NB nuzky a NB runa.
c)1x AFK
2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ? Byl sem u Blood Angels a to byla také jediná gilda v které sem jsem byl členem ze které mě vyhodily za podezření z práskání.Pote sem si dával přihlášku u Sign a Hunters kde sem byl adeptem.Potom bylo ještě BoD kde sem byl něco ve smyslu vedlejší spoluzakladatel z tama sem odesel protože uz me to tam prestalo bavyt vecne hadky no hruza.Bylo nejspíš více gild do kterých sem se hlásil ale ty už jsem sy nezapamatoval
Dungy-Celé jsem prosel:Yomotosu,Decide,Cove,ANK 1,Water nejspíš jsem jich byl více ale na další si nevzpomenu.
2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ? Upřednostňuji spíše Pvm PvP mi moc nejde
Hraji jen za modrou postavu.
3. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ? Uomapu mám.Ventrilo nemam.
Hrát mohu o víkendech a pokud jsou nějaké prázdniny.
4. Kdo jste v reálu? Menuji se Petr je mi 16 let jsem student.Pocházím z České Republiky.Jsem muž.
5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ? Hlavně teda nabírání herního skillu a poznávání nových kamarádů.A také bych chtěl zkusit nějaký ten težší dung.
7. Kontakt na Vás ? Moje ICQ je 409-927-395
|