Zdar kamo, tak tě u nás vítám podruhé. Myslim že sis teď prošel něco co si sám dost dobře neumim představit. Dokázal jsi že umíš nést následky vlastních přešlapů a umíš si přiznat chybu. Mohl jsi taky jednoduše ranga smazat a vytrénovat si ze tu dobu jiného. Asi tě to i napadlo a rozhodl ses to prostě zvládnout. Ne jednomu z nás se stalo že se prostě nervnul a pustil do hry něco za co musel sekat nějaké logy. Co se týče tebe neslyšel jsem o nikom kdo by schytal větší trest než ty. Ranga sis vysekal a že to trvalo ví snad každý v naší guildě. O tom že to není jednoduché, nebo spíš že není větší opruz než lognout a jít běhat logy ví asi taky každý svoje. Takže co se týká mě volný mistr jsem a mám zájem tě vzít znovu jako učedníka. Další věc je že po tobě opravdu budeme vyžadovat chladnou hlavu a žádné další přestupky podobného druhu. Od nadávání je VT, ICQ nebo třeba i Fail Blog se dá vhodně použít na vyjádření nasranosti. Pokud vim nikdo proti tobě nic nemá a v naší guildě jsi brán s respektem. Někdo tě poznal míň někdo víc ale myslim že u nás není nikdo kdo by si myslel že jsi lamka, nebo člověk kterýmu jde o to se přisrat někam kde to smrdí mamonem. Vim že ti jde o hru jako takovou a o kolektiv hráčů co se sešel u nás. A já to podpořim protože lidi kteří hrajou pro zábavu jsou u nás vítaní.
Takže Second Chance bwoy.
Tímto si beru tohodle Jedie za mého Padawana.
May the force be with you