Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

lis 6, 10, 16:03

Phorum Child
Phorum Child

Zdravim vsechny!
tak jsem zase zacal pomalu klikat a konecne jsem vysekal ranga z jailu. byl to fakt masakr a myslim si ze jsem dostal poradny ponauceni co se tyce o lhani GM, uz budu hodny :green: pak jsem se chtel jeste jednou se omluvit vsem clenum GP za tu ostudu! no nevim co bych tak vam jeste mohl rict? chtel bych to svama jeste jednou zkusit... tak kdyby neco tak se ptejte

s pozdravem Vector Burn :)

Nahoru Nahoru

lis 6, 10, 17:11

Phorum Admin
Phorum Admin

Jako rada jsme se už dohodnuli, že muzes dostat druhou sanci, ale zda ti ji nejaky mistr da tak to ti nereknu ... v kazdem pripade od tebe budeme očekavat vice nez predtim.

Nahoru Nahoru

lis 6, 10, 20:18

Phorum Child
Phorum Child

Zdar kamo, tak tě u nás vítám podruhé. Myslim že sis teď prošel něco co si sám dost dobře neumim představit. Dokázal jsi že umíš nést následky vlastních přešlapů a umíš si přiznat chybu. Mohl jsi taky jednoduše ranga smazat a vytrénovat si ze tu dobu jiného. Asi tě to i napadlo a rozhodl ses to prostě zvládnout. Ne jednomu z nás se stalo že se prostě nervnul a pustil do hry něco za co musel sekat nějaké logy. Co se týče tebe neslyšel jsem o nikom kdo by schytal větší trest než ty. Ranga sis vysekal a že to trvalo ví snad každý v naší guildě. O tom že to není jednoduché, nebo spíš že není větší opruz než lognout a jít běhat logy ví asi taky každý svoje. Takže co se týká mě volný mistr jsem a mám zájem tě vzít znovu jako učedníka. Další věc je že po tobě opravdu budeme vyžadovat chladnou hlavu a žádné další přestupky podobného druhu. Od nadávání je VT, ICQ nebo třeba i Fail Blog se dá vhodně použít na vyjádření nasranosti. Pokud vim nikdo proti tobě nic nemá a v naší guildě jsi brán s respektem. Někdo tě poznal míň někdo víc ale myslim že u nás není nikdo kdo by si myslel že jsi lamka, nebo člověk kterýmu jde o to se přisrat někam kde to smrdí mamonem. Vim že ti jde o hru jako takovou a o kolektiv hráčů co se sešel u nás. A já to podpořim protože lidi kteří hrajou pro zábavu jsou u nás vítaní.
Takže Second Chance bwoy.

Tímto si beru tohodle Jedie za mého Padawana.

May the force be with you
:character-willie:

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

lis 7, 10, 02:38

Phorum Child
Phorum Child

Dekuji rade a tobe BB za druhou sanci. Polepsim se, dam do toho maximum :!: :chores-chopwood:

Nahoru Nahoru

lis 7, 10, 14:19

Phorum Admin
Phorum Admin

BBho učedník ...
lock

zkus tu byt kolem 21:00 kliknu te na GS

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]