Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 19 ] 

črc 29, 10, 21:13

Phorum NB
Phorum NB

Ahojte ... :))
1. Všechny Vaše postavy ?
Momentalne mam iba Chronik (ranger)

Jméno postavy + skill
Chronik- skily mam Arch -max
Tactics - 90
Fencing -85
Healing - 78 (pracuje se na tom ))
Tracking - Max
Hiding,AL,Stealt,MGR, Max
Lockpicking mam 50 jeste se na tom stale dela :)

splněné kvesty
Kvesty zatim na rangovi nemam ... ale chystam se udelat si quest na elvenu ale furt mi vyberou martina :)

c) prohřešky
Na rangovi nemam zadne prohresky ...
Co se tyka Maga a Paladina ... Byl tam delete ... Bylo to tak ze sem si dal pauzu protoze me nastvali Hatedaci ... 5x me asik zabili ... Tak sem dal postavy kamosovi at mi je klika no on to zneuzil a udelal par podvodu .. Ja sem si odnesl delete ...

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
(prošlé dungy (částečně, celé). Guildy v kterých si působil či jiné
informace co by jsme měli vědět)

Zkusenosti mam celkem fajn ale mam se jeste co ucit :) Fuuha guildy ... No za ranga zadne ...Mage a pal byl jsem v Strangers ,Chaos Warriors vic asik nic :))...Hraju cca 1-2 roky ... Dungy sem prosel skoro all krom celych sorcu,Despu,Noveho shame,Fanatic,Fire...

3. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
(když preferuješ PVP, za jakou postavu Vás můžeme potkat
v cove?:p)

Uprednostnujem PVM pvp neznasam .pp

4. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?
(tvá aktivita=>večer, ráno, víkendy atd.)

Hravam casto ... Vecsinou cez tyzdne ... UO mapu nemam mam windows 7 a nejde mi tady ... neco s tym skusime udelat... Ventrilo mam ...

5. Kdo jste v reálu? (Jméno, věk, pohlaví (ženy mají protekci:p,
student či pracant)

Sem student ... :) mam 18 rokov ... Volam sa Peter ... Pohlavi muz :)

6. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Ocekavam dobrych kamaradu ... nove skusenosti ... a neaky ti dungy :obscene-smokingred:

6. Proč zrovna naše guilda?
Noo ze ste fajn partia ... :)))

7. Kontakt na Vás ?
(icq=>něco kam Vám můžeme napsat)

Icq 615-606-496

Naposledy upravil Chronik dne srp 11, 10, 09:38, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru

črc 30, 10, 23:29

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Ahoj, my se nejakou dobu uz zname a bylo jen otazkou casu kdy to zkusis u nas... Strucna prihlaska, ale vis s tema postavama co jsi pucil kamosovi ktery je asi dmnt a podle toho se tak chova i hraje nedela ani tobe dobrou vizitku a to ze asi mam s nim zkusenosti vic nez s tebou ti neprida nic... vim ze mi pises na dungy jestli neco nejdu a ty vis ze ti vzdy pisu ze nejdu, nemam cas a podobne, sice vetsinou vazne nemam cas, tak s lidma ktere neznam nikam nejdu protoze proste uz za ty roky verim jen maaaalo komu a proto ziskat si mou duveru je nadmiru obtizne... Hodne lidi kteri mi byli blizci a byli u nas znal jsem je 4 roky i dele se nakonec obratilo proti nam... Ponauceni z toho plyne asi jedno, nikdy nikomu, kdo neni normalni nepujcuj accounty, protoze jestli udela neco hnusnyho za tve postavy, nikdo ti neuveri, ze jsi to nebyl ty a ted chces znova skodit a praskat, osobne, si vsechny adepty a zadatele PEKELNE pohlidam a i kdyz uvidim cernou barvu, budu podezrivat ze se za ni skryva bila ! :) Nic proti, uvidime, treba me nejak presvedcis nebo nekoho z ostatnich mistru... GG pri hledani mistra.

Cesta do gildy,ktera si strezi soukromi je trnita a slozita a ne kazdemu se postesti se tam dostat.

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

črc 30, 10, 23:58

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

...treba byt trafeny na spravnom mieste (vid pEro) alebo vediet fajcit pero Bartovi (vid Lars) :p Ja osobne nerad vidim, ak sa prihlaska robi na styl dotaznika. Prihlaska je ako pohovor, musis zaujat a predstavit sa v tom najlepsom svetle. Druha vec, ktora ma zaraza je, ze stale vidim ludi, ktori maju takychto prijebanych kamaratov, ktori im sprasia postavy :p ako sa dokazes s niekym takym dat 'dokopy' :p

Ale holt, skusat treba, ak preukazes svoje schopnosti, tak si myslim, ze budes ceneni v guilde. Predsa len, je tu elita DP a do tej sa tazko dostava :) GL pri hladani volneho mistra...

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

črc 31, 10, 02:45

Phorum Child
Phorum Child
Věk: 34

Lars píše:
...treba byt trafeny na spravnom mieste (vid pEro) alebo vediet fajcit pero Bartovi (vid Lars) :p Ja osobne nerad vidim, ak sa prihlaska robi na styl dotaznika. Prihlaska je ako pohovor, musis zaujat a predstavit sa v tom najlepsom svetle. Druha vec, ktora ma zaraza je, ze stale vidim ludi, ktori maju takychto prijebanych kamaratov, ktori im sprasia postavy :p ako sa dokazes s niekym takym dat 'dokopy' :p

Ale holt, skusat treba, ak preukazes svoje schopnosti, tak si myslim, ze budes ceneni v guilde. Predsa len, je tu elita DP a do tej sa tazko dostava :) GL pri hladani volneho mistra...

tak to je nejelpší výmluva bahyle,já nic to kamarád,to vše on,pak změna ip a jedeme znova...lamo taky by jsi to mohl za těch pár let znát.. :P

Nahoru Nahoru

črc 31, 10, 09:07

Phorum Player
Phorum Player

Regi píše:
tak to je nejelpší výmluva bahyle,já nic to kamarád,to vše on,pak změna ip a jedeme znova...lamo taky by jsi to mohl za těch pár let znát.. :P

Regiku, ja som bol podctivec, mna taketo veci obchadzali, nezaujimali, nepraktikoval a nevyhladaval som ich, preto som v tom (okrem ineho aj v tom) n00b :p odpust mi :P

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru

črc 31, 10, 09:31

Phorum NB
Phorum NB

Holly Word píše:
Ahoj, my se nejakou dobu uz zname a bylo jen otazkou casu kdy to zkusis u nas... Strucna prihlaska, ale vis s tema postavama co jsi pucil kamosovi ktery je asi dmnt a podle toho se tak chova i hraje nedela ani tobe dobrou vizitku a to ze asi mam s nim zkusenosti vic nez s tebou ti neprida nic... vim ze mi pises na dungy jestli neco nejdu a ty vis ze ti vzdy pisu ze nejdu, nemam cas a podobne, sice vetsinou vazne nemam cas, tak s lidma ktere neznam nikam nejdu protoze proste uz za ty roky verim jen maaaalo komu a proto ziskat si mou duveru je nadmiru obtizne... Hodne lidi kteri mi byli blizci a byli u nas znal jsem je 4 roky i dele se nakonec obratilo proti nam... Ponauceni z toho plyne asi jedno, nikdy nikomu, kdo neni normalni nepujcuj accounty, protoze jestli udela neco hnusnyho za tve postavy, nikdo ti neuveri, ze jsi to nebyl ty a ted chces znova skodit a praskat, osobne, si vsechny adepty a zadatele PEKELNE pohlidam a i kdyz uvidim cernou barvu, budu podezrivat ze se za ni skryva bila ! :) Nic proti, uvidime, treba me nejak presvedcis nebo nekoho z ostatnich mistru... GG pri hledani mistra.

Ahoj Freeku :) jojo jen sem cekal kdy se uvolni mistri :) jo a ty postavy no ten kamos byl vzdy dobrej nikdy nic nedelal zlyho tak sem mu veril no ale sklamal ... ted uz se s nim nekamosim nic ... A ty dungy nojo :) ja tiez nechodim len s nakyma lidma ale jen s tema kterym verim :) ale snad nekdy aspon neco skakneme :)) A snad te presvedcim :))

Naposledy upravil Chronik dne črc 31, 10, 18:49, celkově upraveno 2

Nahoru Nahoru

črc 31, 10, 10:21

Phorum Player
Phorum Player

skus sa naucit quotovat a zaroven si editni post nech sa to da citat pls ;p

edit: post+ :obscene-smokingjoint:

(c) Nemessis

Nahoru Nahoru

črc 31, 10, 18:50

Phorum NB
Phorum NB

Lars píše:
skus sa naucit quotovat a zaroven si editni post nech sa to da citat pls ;p

edit: post+ :obscene-smokingjoint:

Jojo uz je to opravene :)) promin :pp

Nahoru Nahoru

srp 9, 10, 09:24

Phorum NB
Phorum NB

Hidnout a kopnout kdyz dojdou 3v3 pkcka, navic kdyz jdu jenom v rangers, to mi prijde dost lame :naughty:

Nahoru Nahoru

srp 9, 10, 12:32

Phorum NB
Phorum NB

BuggerWi píše:
Hidnout a kopnout kdyz dojdou 3v3 pkcka, navic kdyz jdu jenom v rangers, to mi prijde dost lame :naughty:

Jo vim udelal sem blbost a moc se ti omlouvam wizzy ... vim ze sem je mal jet ...kdyby se to dalo vratit tak to napravim ... promin ...

Nahoru Nahoru

srp 9, 10, 17:31

Phorum Admin
Phorum Admin

Chronik píše:
BuggerWi píše:

Jo vim udelal sem blbost a moc se ti omlouvam wizzy ... vim ze sem je mal jet ...kdyby se to dalo vratit tak to napravim ... promin ...

a o co šlo? resp toto je tvoje wizzy?
http://phoenix.hustej.net/Loot%20Wamp.jpg

Nahoru Nahoru

srp 9, 10, 17:47

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 35

Empair píše:

To bych rekl ze je Castian :p

Nahoru Nahoru

srp 9, 10, 20:07

Phorum NB
Phorum NB

mne psal kamarad co to sel s nama a prej wizy je tam sel pojet za wampa a pojel je ...

Nahoru Nahoru

srp 10, 10, 12:17

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:

umrel sem s nekrem, tak sem dosel za vampa, dva byli schopny umrit na moby nez jsem dosel, tretiho sem zabil :)

takze master fajtka, +25 / myth casti, +9 heather, dusk atd :p

ale jde o princip

dobehli nas 2x nekri v +15 kostech + war, vs nekr rang war, kdyby nehidnul a kopnul hnedka, tak sme je vyzabijeli jak nic

Nahoru Nahoru

srp 10, 10, 12:22

Phorum NB
Phorum NB

BuggerWi píše:
Empair píše:

umrel sem s nekrem, tak sem dosel za vampa, dva byli schopny umrit na moby nez jsem dosel, tretiho sem zabil :)

takze master fajtka, +25 / myth casti, +9 heather, dusk atd :p

ale jde o princip

dobehli nas 2x nekri v +15 kostech + war, vs nekr rang war, kdyby nehidnul a kopnul hnedka, tak sme je vyzabijeli jak nic

Njo vim ze sem to posral ... sory ...

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 19 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]