Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 30 ] 

čer 4, 10, 12:30

Phorum NB
Phorum NB

1.Moje postavy

Eragon(ranger)-all max,questy jsem taky nejaky splnil(silverka...)
- tato postava ma slušnou sbírku prohřešků, ale všechy jsou z počátku zrodu této postavy,tudíž v blízke době jsem nebyl za nic trestán.
-toto je taková moje doplňková postava v poslední době ji přehrávám paladinem

Brisingr(paladin)-taky all max, questy tam mam taky nejaky(undead smashery,naramek)
-tato postava má prohřešek(bugování sum na vode),kde jsem se stal obětí omylu
-moje Pk postavy(Galbatorix,Death Bambula) :green:

2a.Moje Kariéra na Dp začala již před 8 rokama pokud se nepletu,v průběhu tohoto období hraju aktivně.prošel jsem all dungy až na ratmany a některé z těch nových(blood,desp 5)
tyto dungy jsem prošel v nejrůznějších kombinacích a stavech...

2b.nepreferuji ani pvp ani pvp... jsem relativne všestranný,ovládám základní principy pvm a krapítek i pvp...

3.můžu hrát kdykoliv mám čas a náladu.... nálada je obvykle pořád,času mnoho nebylo ale tento stav pominul 26.5 kdy jsem úspěšně odmaturoval(za8+3) :D takže času taky dost...

4.v Reálu jsem Marek Janoštík, je mi 20 let a budu doufam studentem na Mendelově univeritě v Brně

5,6.proč GP?? pač v této guildě je pár lidí mě blízkých a přitom velice zkušených hráču od kterých se budu mit vždy co učit...nějaký dungy jsem si s Váma taky už absolboval a byli to vždy takové pohodové chvilky tak proč si takové schvíle nedělat častěji...

7.moje icq je 478-675-236
můj mail- golfcaddy@email.cz

8. a dííky jestli jste se dostali až ke konci této přihlášky....

Nahoru Nahoru

čer 4, 10, 15:57

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj tak k tobě bych mněl víc otázek ...

Postavy Eragon, Brisinger ... čí vlastně jsou?

Co vím, tak minimálně Eragona loguje Bart, Gejzda a pak tedy asi ty.A Brisingra Gejdza + Ty ... kdo je trénil a čí ty postavy jsou?

PK postavy ... krom těch co si vypsal tak sem tě potkal za Pipinku, Killera a možná i další ... vysvětli.

Rád bych věděl více o tvé minulosti na DP. Co guildy kde si působil?

Dále odkud si píšeš jen to že budeš studovat v Brně ...

No jako celek je tvoje příhláška dost odfláknutá ... dej tomu trochu času a vylepši to.

Nahoru Nahoru

čer 4, 10, 21:24

Phorum Child
Phorum Child

Pokud hraješ za Death Bambulku a děláš to co děláš tak víc vědět nepotřebuju.
:chores-chopwood:
Next

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 4, 10, 23:57

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 37

Este ked bol stary shame tak som bol pozvany za klerika na harwest, v tej dobe tam boly premnozene tie waterky.. boly sme tam spolu myslim od 20:00 do 06:00.. po dungu si mi zobral regy ze si vela precastil za ranga... boli sme tam niako 4/5ludi bez prska a ja solo klerika.. tak som kopol a ani ste sa neobtazovaly mi dat loot po 10hodinovom harweste, pametas sa nato? ci to bol zas iny eragon?

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard
Castian d'Juntise - Neger
+par dalsich ktore nepouzivam na pvm

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 5, 10, 12:29

Phorum Player
Phorum Player

No , tady se nám to nák zvrhlo , chtělo by to vyjádření žadatele. Každopadně nemám rád lidi co parazitují a dělají co dělají (běhaní v městech s 20 regama a 3 tmr a zabijí vše co se nehýbe a má to na sobě mamon). Zkus nám rozepsat tvůj přistup k hraní , co tě baví na hraní a hlavně jak si představuješ (výhledově) tvojí budoucnost v temném ráji (DP).

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 5, 10, 17:05

Phorum Admin
Phorum Admin

no od žadatele bych především čekal trochu aktivity ... otázek tu padlo a odpovědi nikde

Nahoru Nahoru

čer 5, 10, 19:56

Phorum NB
Phorum NB

Eragona a Brisingra jsem vytrenil ja a jsou to čistě moje postavy,pouze jsem je propůjčil Gejzovi a Bartikovi pač jsem nějakou dobu nehrál...jinak mi jeste pomohli s tamingem a ještě něco málo

k těm pk postavám,tyto postavy jsem kdysi taky hrál ale neuvedl jsem je zde pač je už nehraju...

jediná guilda ve které jsem byl členem tak byli Kačeři...po rozpadu jsem chodil dungy jako host,ne jako člen.
jinak jsem z Nového Jičína a studuji to je tak vše...

jinak to stim shame si již příliš nepamatuji,ale určo jsem nikdy nikoho nepodělal nbo neošidil na lootu z dungu. jediná z věcí která se jistě nikomu z Vás nelíbí je to běhání GZ, této činnosti jsem ochotný zanechat a věnovat se radši jiným věcem.)

Nahoru Nahoru

čer 5, 10, 21:46

Phorum Admin
Phorum Admin

Brisingr píše:
Eragona a Brisingra jsem vytrenil ja a jsou to čistě moje postavy,pouze jsem je propůjčil Gejzovi a Bartikovi pač jsem nějakou dobu nehrál...jinak mi jeste pomohli s tamingem a ještě něco málo

hmm a jak to vypadá s eqipem ... gejzda v jednom kuse brečí, že eqip nemá ... ten máte nějak společný či ako?

Brisingr píše:
k těm pk postavám,tyto postavy jsem kdysi taky hrál ale neuvedl jsem je zde pač je už nehraju...

vypiš nám všechny postavy třeba i ty co máš ve správě ... hlásíš se k nám guildy máme zájem vědět jaké postavy si hrával, hraješ, můžeš hrát či jen opatruješ.

Nahoru Nahoru

čer 5, 10, 23:30

Phorum Child
Phorum Child

kura mara se hlasi do guildy:) ale empe veci jsou jen nekteri lidi umiraj a me to nebavi porad davat 3 4 5M do veci:)a jinak v bance mam veci jako ze jsem sel ted v mytrilu neznamena ze nemam veci

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 6, 10, 12:01

Phorum Master
Phorum Master

Gejzik píše:
kura mara se hlasi do guildy:) ale empe veci jsou jen nekteri lidi umiraj a me to nebavi porad davat 3 4 5M do veci:)a jinak v bance mam veci jako ze jsem sel ted v mytrilu neznamena ze nemam veci

Co sa stane ked budete chciet ist obaja dung a je iba jedna postava?

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 6, 10, 13:27

Phorum NB
Phorum NB

ve správě mám jen toho killera a to je vše... jinak s equipem neni problem...já tam věci mám všecko na ranga aji pala,takže není problém..a kdyby jsme šli např ja pala a gejza(nebo naopak) tak si myslím že taky není problém,věci mám já aji gejza...:)

Nahoru Nahoru

čer 6, 10, 18:46

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Gejzik píše:

Gejza, nevim proc ale zacinas me svym pristupem pekne srat... Hele tak emp si veme +15 ledry a +15 robku, ja si vemu mythko, warove vemou only +9ky, rangove mythko a +9tky a pujdem dung? PRotoze nikoho to nebavi porad refovat, ale kvuli equipu se tezky dungy dochazej, jestli se neumis podridit, tak se na tebe muzem taky vysrat a misto tebe vzit kohokoli jineho kdo vi co je equip do top dungu, tak me prestan srat. BB prisel za tyden o 3 Elvenky, 3 fenixy, pac kapal s vama v obdobi kdy se moc nedarilo ( po zmenach ).. a mezi tebou a ostatnima je markantni rozdil v pristupu k dungareni.. BB taky umrel nekolikrat a prisel radove o desitky milionu, protoze taha vse co top hrac v top dungu potrebuje a tak to delaji vsichni rangove, vyjma tebe.. Vemes si mythko, obludy se targeti na tebe, klerici se musi starat o abys furt nekapal, ty se musis healit abys neumrel = nestrilis, nesumis, neklamakujes, nebleskujes... a ostnatni to odedrou za tebe. Tak se vzpamatuj a s tim ze te to nebavi furt davat prachy za equip... -> tak to nehrej... neni to fer vuci kolektivu, ktery chodi na dungy VZDY pripraven... :chores-chopwood:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 6, 10, 18:51

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

samotne jmeno Death bambula ti dalo presne -99 999 999 bodu/ 100 000 000... Nevim o tobe nic, tak se zkus vazne rozepsat a trosku sviznejc... peace

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 6, 10, 20:07

Phorum Master
Phorum Master

som sice ucen, ale som PROTI

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 6, 10, 20:13

Phorum Child
Phorum Child

Dobře zanecháš pobíhání po GZ a půjdeš se raději věnovat pojíždění lidí (hlavně kraftů) co kopají ingy? Nebo raději obíhat mapkaře?
Pochop jedinou věc, u hráče kterýmu mám já věřit, očekávám že má dobrou pověst a že se ho lidi zastanou, že se Gejza zastane neberu ani jako jedno plus. Jak ti mám věřit twoe že nás nechceš práskat? Nebo že se chceš prostě namamonit.
Další věc, určitě jsi si jistý že do GP zapadáš? Máš u nás alespoň někoho kdo ti věří? Vyjma Gejzy.
:confusion-waiting:

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 30 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]