Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

čer 2, 10, 12:08

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 36

1. Takže moje postavy

Rikaf - ranger maxnutý všechny potřebný skilly, questy sem už taky nějaký splnil patří mezi ně třeba elvenka nebo silvera, a prohřešek jeden který dostala celá guilda crusaders. Tohle je má hlavní postava za kterou hraju vetšinu času.

Ciatronic - vampire maxnutý, questy stone gargoyla, prohřešek zase ten stejný jak předešla postava, za tuhle postavu moc nehrávám

Candyman - paladin není dodělaný je to pk kvůli stejnému prohřešku jako ostatní postavy asi už nebude dodělávaný nechce se mi vykupovat.

Toť asi moje všechny postavy mám ještě nb postavy který při nudných večerech tréním ranger Lempl, warrior The Dexter, kler maxnutý ale nehraju ho Kendy. Všechny tyto postavy si občas loguje bratranec a kendyho teď hraje kámoš.

2. Tož zkušenosti z dp už také nějaké mám hraju tu od beta verze s přestávkou asi 2 roky od 2004-2006 od té doby hraju už zase pravidelně. Pauza podmíněná bloknutím celého města Znojma za podezdření z kšeftování s accounty a nějak nechuť cokoliv hrát. Prošlé dungy mám téměř všechny až na ratmany, fanaticy, sorccers, desp2, 4, 5. Moje jedniná guilda po návratu na dp byla guilda Crusaders of Destiny, ale už je nečinná hraju tam prakticky sám tak ji jen udržuji jen aby nebyla smazaná.

3. Upřednostňuji jen PvM páč v PvP sem strašná lama je pravda že na před přestávkou jsme hrával i PvP ale to bylo celé dp jinak nastaveno a nějak už ze mě vyprchala nutnost pořád zabíjet jiné hráče i když občas se jdu pobavit do Cove za Rikafa.

4. No hraju prakticky pořád když mám času a času mám dostatek kdykoliv je třeba tak lognu, mapu i ventrilo mám.

5. Kdo že to jsem v realu?
Jmenuju se Zdeněk Cejpek je mi 22 a sem na vejšce no jestli se to tak dá říct ještě od září si hledám práci. No podle jména ste už asi pochopily že jsem muž jak jsem psal už vejš trvalé bydliště Znojmo.

6 a 7. Co od členství u Vás čekám a proč zrovna vy?
No jak jsem psal už výše tak guilda ve které ještě jsem tak ju udržuju jen před smazáním a hledám někoho s kým bych se dostal do náročnějších dungů a byli to pohodový lidi a nešíleli kdyby to zrovna nevyšlo. A vás sem si vybral protože jsem už pár dungů s vámi byl i když ne moc nebo spíš jen s empem když nám něco mágoval a baví mě mít i trochu adrenalínu když vím že žiju sám a stojí na mě dokončení výpravy i když je to třeba jen cove. No a taky doufám že se i něco novýho naučím.

8. Kontakt na mně ?
e-mail: AnanasBananas@seznam.cz

9. Diky

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 10, 14:57

Phorum Player
Phorum Player

Příhláška pěkná , ale guildu Crusaders nemám rád, protože je často spojována s pk guildou LAW(napomáháni , práskání). Zkus víc rozepsat svojí minulost.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 10, 15:31

Phorum Master
Phorum Master

Jo je hodně spojovaná s guildou law jenže já nikdy pk postavu od návratu na dp neměl vždy sem hrál jen blue postavy páč pvp ani neumím hrát jsem a o guildě law vím jen kdo tam je a vím to že guildu crusader mají zakázanou pojíždět protože mají od člena DBS dům. Jinak nevím co víc mám napsat z minulosti hraju 4 poslední roky jen pvm zná mě dost lidí třeba i castian kterýho snad znáte aspoň emp by ho měl znám chodí s ním dost dungy. Chodím dost dungy poslední dobou s guildou amonthie. Nevím co víc napsat nic tak vyjímečného mě nenapadá co jsem mohl v minulosti udělat aby to stálo za zmínku. Jo a jestli jde o to napomáhání či práskání tak to dělal jen jeden člověk což je sisel který sám hraje v guildě law

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 10, 16:11

Phorum Admin
Phorum Admin

vítám tě u náš Rikafe ... přihláška velmi pěkná ...

takže

Kde studuješ?

Dále napiš nám vic o sobě koníčky a co děláš mimo UO.

No a ten LAW ... otázka zní jak dalece ti můžeme věřit ale pamatuji si, že jsme spolu sem tam něco zašli a žádné problémy nebyly navíc z Crusu sem mněl výborného přítele Sukiho, za kterého bych dal ruku do ohně.

Nahoru Nahoru

čer 2, 10, 16:31

Phorum Master
Phorum Master

Jo to sem uplně zapomel studuju zatím v Pardubicích informatiku. Můj asi největší koníček je sjíždění řek na lodích od kajaků po raft taky mě baví všechny adrenalínové sporty a blbosti co se vymyslí třeba jezdit na lodí ze sjezdovky pokryté sněhem a dole se rozšvihat o kiosek :D . Věřit mi asi můžete páč když vím že deme dung tak si napíšu lawakům aby tam nechodili protože tam jdu já a nemám náladu pak vysvětlovat jaktože tam přišli takže od nich asi žádná hrozba nebude když sem tam já. Jo suki je dobrej týpek ale moc chlastá :) a nemá moc času moc práce školy a mladý. V létě budeme mít asi sraz. Jinak mimo Uo dělám co se mi zlíbí dost chodím plavat, inliny, kolo ale hlavně ta voda v létě hlavně ta voda teda.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 10, 16:37

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 31

cau ciatronic mi sa uz nejaku tu chvilu pozname super clovek super pvm hrac...vyskusajte ho lutovat nebudete ;)

Jeptiska- gangrel in progress (pracujem na klanoch)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 10, 17:52

Phorum Admin
Phorum Admin

Ciatronic píše:
Věřit mi asi můžete páč když vím že deme dung tak si napíšu lawakům aby tam nechodili protože tam jdu já a nemám náladu pak vysvětlovat jaktože tam přišli takže od nich asi žádná hrozba nebude když sem tam já

když chodíme dungy tak PK o nich neví a tak chceme aby to zůstalo, pokud by si se stal učedníkem je potřeba doržovat určité dekorum ... co se týče jakýchkoli informací pro lidi mimo forum je tabu ...

přátele a kamarády ti nikdo zakazovat nebude a ani nemůže ale aby jsme si toto vyjasnili

Nahoru Nahoru

čer 2, 10, 18:04

Phorum Master
Phorum Master

No to je jasný že já nikomu nic neříkám dopředu jen když vím že chcou jít něco pojet a vím že tam jde někdo koho nechcu aby pojeli tak jim napíšu že sem tam já ať tam nechodí jinak neříkám že se někam chystám

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 4, 10, 15:39

Phorum Admin
Phorum Admin

no tak včera jsem ho vzal hned do 2 dungů ... i když ten druhý byl dostlo utrpení pro nás všechny

dle mého názoru zkušený Rang, který má určitě budoucnout.

přeji hodně štětsí při hledání mistra ...

Nahoru Nahoru

čer 4, 10, 21:37

Phorum Master
Phorum Master

Jo ten druhej dung to je nejhorší dung snad teď to je psycho.

No a s tou zkušeností ještě se mám hodně co učit.

A doufám že nějakýho mista najdu četl sem si dost přihlášek a dost sem se bavil u těch vašim komentářů u různých lidí ste fakt pohodový lidi a baví mě s váma hrát :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 4, 10, 22:15

Phorum Child
Phorum Child

Cau Rikafe, pekna prihlaska. Sice se moc nezname ale vim o tobe cele dlouhe roky a povazuju te za slusneho hrace ktery prasarny nedela. Nicmene stale mam ucednika, takze preju taktez hodne stesti pri hledani mistra.

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 4, 10, 23:52

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 37

No Rikafe... Rad by som si ta zobral za ucednika... mas umna taktiez podporu... avsak.. asi by to nepreslo ;p

BTW: moze mat ucednik ucednika?:P

dobre, nemusite odpovedat;p

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard
Castian d'Juntise - Neger
+par dalsich ktore nepouzivam na pvm

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 5, 10, 10:17

Phorum Player
Phorum Player

Dam Vam hadanku : Ideš dung s Crusaders - Dobehnu ta PK čím to asi bude ? :clap:
aby to neskoncilo ako s Genkim !!! tot vše .

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 5, 10, 11:30

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 35

Majty píše:
Dam Vam hadanku : Ideš dung s Crusaders - Dobehnu ta PK čím to asi bude ? :clap:
aby to neskoncilo ako s Genkim !!! tot vše .

a ja ti dam taky hadanku, komu das acc a za tejden o nej diky nemu prijdes? :p

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

čer 5, 10, 11:46

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Tak i ja tu neco postnu... uz jsme spolu mluvili na ICQ, prihlaska pekna, Rikafa pamatuju dloooouho, sice jsme se neznali nejak bliz ale pro me slusny hrac.. Horsi nez Genki byt nemuze a ted myslim skilove i osobnosti, takze nemam co ztratit :). Snad me nezklames... Beru si jej jako ucednika...

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]