Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

kvě 6, 10, 18:01

Phorum NB
Phorum NB

1. Všechny Vaše postavy ?
(modré, červené)
a) Jméno postavy + skill,
b) splněné kvesty
c) prohřešky

mam jich 5 a vsechny modre a ani jediny prohresek
Flafi - vampirka skoro na max (co nepotrebuju nemam :-) )
imunka v cloveku

Zmora ze Stinu - klerycka je na pul cesty (moc to s ni neumim tak spise pozuje :-) )

Erinie - craftka vecna ucnice za ty roky nic neumi (nebavi mne makrovat :-) )

Valentinka - wariorka no co k ni bojovky na max
jeden kvestik

Gangrel - vamp nb postava jen kuli jmenu

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
(prošlé dungy (částečně, celé). Guildy v kterých si působil či jiné
informace co by jsme měli vědět)

zkusenosti rikam si nikdy neni nic co by clovek umnel dokonale takze se da stale co ucit
na DP hraju uz prez sest let posledni pul rok vice mene neaktyvne ale o tom pozdeji.

tohle sou dungy ktere sem prosla (nekolikrat)
Ankh - ano
Covetous - ano
Cyclop Dungeon - ano
Cyclops valley - ano
Deceit - ano
Despise - ano
Destard - Stary -ne
Drow City - ano
Fire - zacatek
FDD - ano
Hythloth - ano
Ice - ano
Pride -rise cele/ Peklo cele
Ratman Mines -
Shame - ano
Sorcerrer´s Dungeon -ano (1.7.07 to bylo poprve :-) )
Terathran keep - ano
Terra sanctum - ano
Water - ano
Wrong - ano
Yomotsu mines - ano

Prvni gilda na DP byla Lovci Draku vseho vsudy par tydnu (nestoji za rec)
a pak uz jen Camarilla nekolik let a posledni pulrok sem v ni sama, lidicky odesli a to tak ze svuj real zivot se jim ubral jinym smerem nez je kresilko pred kompem a hrani si na upiry v Camarille, jenze mne se jeste koncit nechce a byt v gilde kde nepotkate zivacka je smutne...

3. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
(když preferuješ PVP, za jakou postavu Vás můžeme potkat
v cove?:p)
a) Hraju spíše červeného
b) Hraju spíše modrého
c) Nehraju nic, páč jsem lama

uprednostnuju PvM , v PvP umim jen hid a kop Lestatte rikal ze to mi staci :-)

4. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?
(tvá aktivita=>večer, ráno, víkendy atd.)

jak casto .. to je ruzne chodim na smeny takze rano nekdy odpoledne ale vyhravaj vecery
mam Uomapu a TS jen na poslech (bohuzel) , jen kdyz sem doma sama tak muzu pustit Ts na vedlejsim kompu na mim to nejak nefunguje

5. Kdo jste v reálu? (Jméno, věk, pohlaví (ženy mají protekci:p,
student či pracant)

jsem uz pracujici zena ehmm.. jak je to stou protekci? to je na vek? :-P je mi moc...

6. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
(Zajímá Nás to vážně:p)

7. Proč zrovna naše guilda?
(To Nás taky vážně zajímá:p)

no tohle asi zhrnu , jak uz sem rekla Cama se odebrala k upirimu spanku a mne se nechce jeste spat a tak v tom pul roce vahani sem se zacala rozhlizet kolem sebe a nejak sem zakopla o Lestatta nekolikrat nebo on o mne? :-) zname se uz leta a znam i jine z vas ve vasi gilde myslim ze ja pro vas taky nejsem neznamou :-) chtela bych nekam zase patrit mezi fajn lidi,uzivat si hry a ne jen postávat na trhu a cekat nez se nejakej upirek na jeden den vzbudi vyprasi rakev a zaleze spinkat :-)
posudte a rosudte ale rada bych k vam patrila.

moje icq: 202170000

Nahoru Nahoru

kvě 6, 10, 18:05

Phorum Player
Phorum Player

neco spolecneho s falfou z bh tusim ze to byl mag ? jinak s kym si posledni dobu dungovala, mas v planu dotrenit clerika a zacit ho hrat ?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 10, 18:20

Phorum NB
Phorum NB

s BH nic spolecneho nemam ted sem tam koukala je to jen podobne jmeno :-)
a klericku no vis zkousela sem ji a byla sem s ni asi ve dvou dungach ale nejak mi to neslo tak sem ji nejak dal netrenila asi sem na to sla sptne :-) posledni dungy byli s Lestattem no jen sme si sami prolezli Decik. Predtim sem byla VIRem Sorciky, Praid, Ank,Drowiky,Destard , nejvic asi Sorciky a Pride

Nahoru Nahoru

kvě 6, 10, 19:10

Phorum Player
Phorum Player

myslis ze ritchi hraje nekra nejlip ?

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 7, 10, 00:07

Phorum Admin
Phorum Admin

Tak tě u nás vítám, četl jsem tvoji přihlášku a vcelku se mi líbila i když by mě zajímalo pár dalších věcí ...

Takže jestli jsem pochopil dobře, tak tvoje hlavní postava je vampírka, ale píšeš, že máš splněnou jen imunku. Nezdá se ti to málo? Co ostatní questy?

Šerpa?
Stone Garga?
Stone Imp?

Dále si se nám ani nepředstavila ... takže zkus se trochu rozepsat, ať o tobě něco víme (Jak se v reálu jmenuješ?, Odkud jsi?, Kde pracuješ?, Nějaké koníčky? ...)

Pak co se týče naší guildy, píšeš, že si chodila dungy s Virem, ale přesto sis dala přihlášku k nám. Lesttate byl tím pomyslným jazýčkem na vahách?

-------

Tak jinak máme tu unikátní přijimácí systém tak doufám, že se ti podaří zaujmout nějakého mistra ... nicméně pokud bys potřebovala vysvětlit něco k pravidlům, tak se ptej ...

Nahoru Nahoru

kvě 7, 10, 12:39

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

... a hele kdo nam tady zavital
- Vamp se v tezkym dungu moc neuzivi, zvlastne bez stona ( = IK, IK, IK, IK, 1hp -> skyt )
- Spis RP hrac

Neco jsme si spolu zazily neco dobry neco zly... Pokud by GP hledala RP hrace, tak Flafa je moc dobry RP hrac... nicmene nehleda.

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 7, 10, 14:46

Phorum NB
Phorum NB

Lesttate byl tím pomyslným jazýčkem na vahách? ano byl
serpu mam taky jen do brujahu sem se nejak nehrnula a neni to tim ze bych to nezvladla :-)

no a ze je ma postava vampira v dungu nepouzitelna? nojo co nadelam ze? ale diky za tvuj nazor a strucne vysvetleni ze sem nevitana.

" Lock"

Nahoru Nahoru

kvě 7, 10, 15:17

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Flafi, tu jde jen o muj nazor... Jak rikal Emp, mame tu nastaveny unikatni system... Muj hlas a muj nazor se nerovna nazoru vsech mistru. Jak vis, jsem uprimny a rikam to vsem na vsch prihlaskach na ktere postuju, vsem zadatelum merim stejne, pravdou je ze za vampa nemuzes byt velkym prinosem a pokud se podivas na vypravy, tak zjistis, ze vampy kutecne nebereme temer nikdy... bohuzel.

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 7, 10, 17:10

Phorum Admin
Phorum Admin

Holly Word píše:
Flafi, tu jde jen o muj nazor... Jak rikal Emp, mame tu nastaveny unikatni system... Muj hlas a muj nazor se nerovna nazoru vsech mistru. Jak vis, jsem uprimny a rikam to vsem na vsch prihlaskach na ktere postuju, vsem zadatelum merim stejne, pravdou je ze za vampa nemuzes byt velkym prinosem a pokud se podivas na vypravy, tak zjistis, ze vampy kutecne nebereme temer nikdy... bohuzel.

no je pravda, že když mají hráči jiné postavy dáváme přednost jejch silnějším charům ale ta je pravda že snámi často chodí moje přítelka a to za vampa ... navíc dungy jako je pride peklo sorc fire a další jsou pro vampy jako svořené ... takže bych v tom ža má flafi hlavní postavu jako vampa neviděl špatně

Flafa píše:
Lesttate byl tím pomyslným jazýčkem na vahách? ano byl
serpu mam taky jen do brujahu sem se nejak nehrnula a neni to tim ze bych to nezvladla :-)

no a ze je ma postava vampira v dungu nepouzitelna? nojo co nadelam ze? ale diky za tvuj nazor a strucne vysvetleni ze sem nevitana.

" Lock"

Z Freeka si nic nedělej to je náš guildovní mrmlal a odpozuvač tumu není nikdo dost dobrej. Ale jeho názor tu pro tebe nic neznamená ... tobě stačí aby si přesvědčila jediného z mistrú aby ti dal šanci.
Pokud ale opravdu trváš na locku napiš mi na ICQ, a uzavřeme to.

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]