Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ] 

dub 27, 10, 19:28

Phorum Child
Phorum Child
Věk: 34

Dobrý den
Tímto textem bych se vám chtěl představit a zaujmout vás. :)

1.Všechny Vaše postavy ?
Nomis (craft) - krom bowcraftu a lumberu max
Shames (vamp) - bojove skilly kolem 80-90 - neaktivni
Saimon (war) - aktivne trenuju skilly kolem 60 - 90
Simax (mag) - magera 89 - neaktivni

Kvesty jsem neplnil - co není může být

Prohřešky - Shames - AFK alchemi - 1. prohřešek

-----Všechny postavy jsou modré-------

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?
Na serveru Dp hraju cca 2,5 roku s půlroční pauzou. :) Byl jsem v guildě Kamarádi, byl jsem

vzrozným členem, ale guilda se rozpadla. Potom jsem měl tu pauzu. 1x jsem byl Cove a několikrat

(cca 6x) Deciet.

2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?
Preferuji PvM. Baví mě spolupráce týmu a rád se podívám i na nová místa.
PvP mě moc nebaví z prostého důvodu - moc mi nejde :)

3. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?
Hraji každý den po škole, pokud nejsem s přítelkyní. Samozřejmě občas chodím do hospody atd.
Pokud jsou akce hlášené předem, není problém.
UOmapu mám nainstalovanou a funkční
Ventrilo mám naistalované a funkční

4. Kdo jste v reálu?
Tomáš Simon
19 let
Muž
Student SPŠ v Trutnově 4. ročník

5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Očekávám super nové lidi a slušné zacházení. Očekávám také dobrý kolektiv a rady profesionálních hráčů :)

6. Proč zrovna naše guilda?
Tato guilda mi byla doporučená Bejkem (Nemesis II) a jemu věřím. Věřím že tato guilda by pro mě

mohla být zdrojem zkušeností a zábavy.

7. Kontakt na Vás ?
nebo

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 27, 10, 21:38

Phorum Child
Phorum Child

cau , to zas 2.5 roku nemas max postavu krom crafta , kdyz hrajes kazdy den?.-)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 06:18

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Wallace píše:

a tebe za tu dobu co hrajes porad nikde nechcou? :obscene-moneypiss:

Nahoru Nahoru

dub 28, 10, 07:57

Phorum Child
Phorum Child

Tonnik píše:
Wallace píše:

no měl jsem velekj majetek(v rámci možností) na craftoj .... a když jsem myslel že končím tak jsem vše dal kámošoj a on taky skončil a ted jsem se logl a měl jsem jen skilly a nic ... bavilo me crafteni tak jsem jinou postavu nejak nedelal , ale ted jsem začal wariora a chtěl bych se podávat po celem DP :-)

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 17:57

Phorum Admin
Phorum Admin

tak tě u nás vítám ... abych řekl tvoje přihláška mě trochu překvapila bo naše guilda je vcelku silně PvM založená a tvoje PvM zkušenosti nejsou zrovna závrátné ale jak už si říkal ... co není může být

no napiš nám něco o sobě, co děláš mi UO a tak dále ...

Jinak přihláška je vcelku pěkná jen nejsem zvýklý na hráče, který má hlavní postavu crafta :) přeji hodně štěstí při hledá mistra ... pokusím se aktualizovat web aby jsi se mohl orientovat

Nahoru Nahoru

dub 28, 10, 18:45

Phorum Child
Phorum Child

Empair píše:
tak tě u nás vítám ... abych řekl tvoje přihláška mě trochu překvapila bo naše guilda je vcelku silně PvM založená a tvoje PvM zkušenosti nejsou zrovna závrátné ale jak už si říkal ... co není může být

no napiš nám něco o sobě, co děláš mi UO a tak dále ...

Jinak přihláška je vcelku pěkná jen nejsem zvýklý na hráče, který má hlavní postavu crafta :) přeji hodně štěstí při hledá mistra ... pokusím se aktualizovat web aby jsi se mohl orientovat

K tomu PvM - Dungeony mě baví a učím se rychle ... myslím si že by nebyl porblém :-)
(hrál jsem i pár let na Kelevaru, sice se to nedá moc srovnávat, ale i nějaké zkušenosti mám odtamtud)
Jak už jsem psal jsem student. Mezi mé koníčkys patří Pc,Hudba a posilovna. Posilovnu momentálně vynechávám z důvodu blížící se maturity. Uo hraje i moje přítelkyně. Pokud máte i nějaké konktrétní dotazy tak je napište, pokusím se je zodpovědět.
Craft - No vždy mě bavila výroba věcí a "mamonit", ale teď jsem se dal do toho wara a nějak na crafta nemám chuť ;-)

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 19:09

Phorum Admin
Phorum Admin

jakou postavu hraje přítelka? a co spolu na UO nejradši robíte?

Nahoru Nahoru

dub 28, 10, 19:15

Phorum Child
Phorum Child

Empair píše:
jakou postavu hraje přítelka? a co spolu na UO nejradši robíte?

Přítelka hrála také Crafta a ted Rangera (má lepší skilly jak já na waroj). No chodívali jsme dungy s naší bejvalou guildou Kamarádi. A ted měla také pauzu jako já a začíná zase hrát.

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 19:27

Phorum Child
Phorum Child

Tonnik píše:
Wallace píše:

ne :p

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 19:55

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Nazdar, hele reknu to uprimne tak jak mi to lezi a bezi v hlave... Nejdriv by se kazdy mel zamyslet nad svymi moznostmi a pak rozhodnout kam se vlastne hlasit... Vis kam se hlasis? Jsme PvM gilda a chodime tezky dungy, ja nekoho kdo se v dungu nevyzna a zmatene pobiha a zabiji svou neznalosti ostatni v dungu nechci a myslim ze clovek hlasici se do jedne z nejlepsich PvM gild by mel mit jednu z nejlepsich postav za ktere hraje nejlepe a dokaze varit z vody. Chcemeli byt top, nemuzem brat low, protoze dungy nejsou one man show... Clovek ktery prosel cv + normalni dungy se u nas neuzivi, protoze my normalni dungy chodime jen tak sem tam pro zabavu.. a to muzes delat s kteroukoli jinou gildou, ktera ti nabidne uroven veci co se muzes naucit... ze zakladky tez nejdes rovnou na vysku... :confusion-waiting:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 19:57

Phorum Child
Phorum Child

Holly Word píše:
Nazdar, hele reknu to uprimne tak jak mi to lezi a bezi v hlave... Nejdriv by se kazdy mel zamyslet nad svymi moznostmi a pak rozhodnout kam se vlastne hlasit... Vis kam se hlasis? Jsme PvM gilda a chodime tezky dungy, ja nekoho kdo se v dungu nevyzna a zmatene pobiha a zabiji svou neznalosti ostatni v dungu nechci a myslim ze clovek hlasici se do jedne z nejlepsich PvM gild by mel mit jednu z nejlepsich postav za ktere hraje nejlepe a dokaze varit z vody. Chcemeli byt top, nemuzem brat low, protoze dungy nejsou one man show... Clovek ktery prosel cv + normalni dungy se u nas neuzivi, protoze my normalni dungy chodime jen tak sem tam pro zabavu.. a to muzes delat s kteroukoli jinou gildou, ktera ti nabidne uroven veci co se muzes naucit... ze zakladky tez nejdes rovnou na vysku... :confusion-waiting:

Díky za názor no :(
Edit: ale jestly chci být TOP musím se od TOP učit ....
Edit č.2: a nejsme ten typ člověka co by lezl kam by neměl, pokud nevím tak se zeptám a když si nejsem jistý tak to neudělám pokud by to ohrozilo ostatní

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 20:36

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Simax píše:
Edit č.2: a nejsme ten typ člověka co by lezl kam by neměl, pokud nevím tak se zeptám a když si nejsem jistý tak to neudělám pokud by to ohrozilo ostatní

To se mylis, tisickrat to pujdes, vzdycky budes vedet co mas delat, emp to dvacetkrat a pokazdy zopakuje a stejne to udela kazdy druhy... z tveho uhlu pohledu urcite bych delal to samy a zkousel to ale z naseho? nejsi pro nas jedinym prinosem a to ani znalostma ani schopnostma... Nemam nic proti tobe... jen rikam ugly truth.

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 20:38

Phorum Child
Phorum Child

Holly Word píše:
Simax píše:

To se mylis, tisickrat to pujdes, vzdycky budes vedet co mas delat, emp to dvacetkrat a pokazdy zopakuje a stejne to udela kazdy druhy... z tveho uhlu pohledu urcite bych delal to samy a zkousel to ale z naseho? nejsi pro nas jedinym prinosem a to ani znalostma ani schopnostma... Nemam nic proti tobe... jen rikam ugly truth.

Tákže no chance?!

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 28, 10, 20:45

Phorum Admin
Phorum Admin

Simax píše:
Holly Word píše:

no myslím že Freek to napsal dost tvrdě ... ale i tak je to pravda

na druhou stranu když prokážeš, že máš potenciál a přesvědčíš nějaké z mistrů aby v tebe vložil důvěru můžeš ho překvapit

Nahoru Nahoru

dub 28, 10, 20:48

Phorum Child
Phorum Child

Empair píše:

no myslím že Freek to napsal dost tvrdě ... ale i tak je to pravda

na druhou stranu když prokážeš, že máš potenciál a přesvědčíš nějaké z mistrů aby v tebe vložil důvěru můžeš ho překvapit

Samozřejmě že se pokusím, jen je škoda že už od začátku je to spíš negativní

Saimon - Magic pala

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]