Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 88 ] 

srp 9, 08, 09:27

Phorum NB
Phorum NB

Jinak ke včerejšímu dungu: Dorazil jsem z práce 20 minut před odchodem, takže jsme byl trochu v časovém skluzu a proto jsem bohužel Ventrilo nenastavil abych mohl i mluvit, musim se s nim více naučit, tím pádem občas zbytečně docházelo k problémům abych měl třeba pogovat, ale s max. manou 1 se moc pogů nehodí =) Takže jsem musel počkat než doletí boostik.
Pak jako problém jsem u sebe viděl v morfu ve zvířatko, že jsem si nalil opravdu málo TMR, takže jsem později nemohl pogovat a musel si nalét od Empa (Díky :wink: ), ale to je chyba malé znalosti dungu, takže aspoň zkušenost pro příště.
Pak bych mohl taky více pomoci v morfu, kdybych měl veterinu a mohl pomoci clerům bandit včetně sebe i druhé :wink:
Jiných větších chyb jsem si nějak nevčiml či snad nedělal :oops:

Rád bych si vyslechl rady či kárání od druhých, jestli u mně viděli :?:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 9, 08, 10:07

Phorum Admin
Phorum Admin

Sorc, vzal sem Pana Bernse na zkušenou.

- nevyrovnaný výkon v průběhu dungu (byl ho prvně)
- málo používá klamáky sumy (zlepšit)
- u Luciána se už chytnul (tam sem s ním byl spokojený)

Nahoru Nahoru

srp 9, 08, 11:09

Phorum NB
Phorum NB

Klamáky používam dost a i dost jsem jich měl, ale je pravda že ani ty a ani sumy jsem tam používal hodně málo, klamáky skoro vůbec.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 9, 08, 11:45

Phorum NB
Phorum NB

Nejsem v guildě a asi tenhle můj post nebude mít žádnou hodnotu, ale i tak to zkusím.

Berns býval velitel guildy Lo3, kde jsem sním byl víc než nespokojen. Vyřazovala z něho arogance a hrál stylem "Já sem GuM a ty nic".

Když chodil cleru do dungu, byla to samá pí*a,kur*a,hraješ hovn*.

Jeho názor na PK je imho trochu jinej.Podle rozhovorů z ICQ jsem ho poznal.

Co se ale týče jinejch postav v dungu je v pohodě, a jak se psalo,je to férovej člověk, kterej nezradí.

Jen chci říct at si na něj trochu dáte bacha.Jeho chování jsem toleroval a nechci z něj mít největšího nepřítele a chovam se kněmu jako k normálnímu hráči, i přes to, že jsem sním byl v guildě, kde jsem ho skoro nesnášel.

Narayen(Bejvalej adept Lo3/Skocil ze Skaly - CHW).

Nahoru Nahoru

srp 9, 08, 12:05

Phorum Admin
Phorum Admin

Narayen píše:
Nejsem v guildě a asi tenhle můj post nebude mít žádnou hodnotu, ale i tak to zkusím.

Berns býval velitel guildy Lo3, kde jsem sním byl víc než nespokojen. Vyřazovala z něho arogance a hrál stylem "Já sem GuM a ty nic".

Co se ale týče jinejch postav v dungu je v pohodě, a jak se psalo,je to férovej člověk, kterej nezradí.

Jen chci říct at si na něj trochu dáte bacha.Jeho chování jsem toleroval a nechci z něj mít největšího nepřítele a chovam se kněmu jako k normálnímu hráči, i přes to, že jsem sním byl v guildě, kde jsem ho skoro nesnášel.

co se týče Brne tak sem zatím obrázek neudělal

- k tomu velení, je nesmíně těžké ovládat celou výpravu zvláště v početnějších akcích, za velení bych nikoho neodsuzoval bo, je to nevděčná úloha sám to znám

- s těm sprosťárnám, zatím snámi na ventrilu nemluvil tak uvidíme co z něj pak vyleze

- je názor na PK je jeho věc ale musí brát v potaz se, že hlasí do guildy kde jsou 2 GM PK guild

- a co ce týče jeho chování tak to je jediná věc které rozhoduje o tom zda se nějaký mistr ujme takže to necháme na něm

Nahoru Nahoru

srp 9, 08, 12:10

Phorum Admin
Phorum Admin

Pan Berns píše:
Klamáky používam dost a i dost jsem jich měl, ale je pravda že ani ty a ani sumy jsem tam používal hodně málo, klamáky skoro vůbec.

Dungy po mým vedení probíhají asi takto:

Primární funkce povolání:
mág stěnuje
clerik healí a boostuje
rang sumoní, klamákuje a bleskuje
war mlátí
pal mlátí a boosti sebe
negro sumí a stěnuje
vamp mlatí

- když se podle toho řídí celá akce není problém zvládnout cokoli
- čím si schopnější tím víc věcí zvládáš ale nesmíš zapomínat co musíš dělat na 1. místě

Nahoru Nahoru

srp 9, 08, 12:17

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Empair píše:

supr, takze uz tedy nemusim nosit zadne zbrane? :p

Skerin - teuton

Sekundarni
Morhen - gangrel - ready na low/med dungy (bez stonky)
Pallando - mag (out of order)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 9, 08, 12:26

Phorum NB
Phorum NB

Llewelyn píše:
Empair píše:

tys nake nekde nosil ? dyt si mel kite dreveny stit a to je all :P

sem nejlepsi :PPP
A-lde:
mno...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 9, 08, 12:33

Phorum NB
Phorum NB

Narayen píše:

LOL, že mě nemáš rád, tak aspoň si tu nevymýšlej, kluku co z tohodle máš? Závist? :roll:
Lo3 měli přes 10 členů, nenajde se jedinej (přemýšlí) asi ani jedinej =) kdo by tohle tvrdil, co tvrdíš ty!!! NIKDY jsem nikomu v dungu nenadával, že je nějaké hovado či něco podobného, nechápu čeho chceš opravdu docílit :evil:
Potvrdí mi to všichni členové bývalé Lo3 guildy, kterým jsi nebyl, takže se uklidni a běž si pomlouvat lidi na Chat!

Že už běháš jen PvP, protože PvM ti nikdy nešlo a že tě nemá rádo 80% DP jak jsi sám řekl, to je jen tvůj problém. Že se ti nelíbim, to je zase jen tvůj problém, takže buď s těma fajn lidma Tlupákama a všímej si svého a když už ne, tak si aspoň nevymýšlej, snad to dělá jen tvůj věk... :roll:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 9, 08, 15:01

Phorum NB
Phorum NB

Pan Berns píše:
Narayen píše:

LOL, že mě nemáš rád, tak aspoň si tu nevymýšlej, kluku co z tohodle máš? Závist? :roll:
Lo3 měli přes 10 členů, nenajde se jedinej (přemýšlí) asi ani jedinej =) kdo by tohle tvrdil, co tvrdíš ty!!! NIKDY jsem nikomu v dungu nenadával, že je nějaké hovado či něco podobného, nechápu čeho chceš opravdu docílit :evil:
Potvrdí mi to všichni členové bývalé Lo3 guildy, kterým jsi nebyl, takže se uklidni a běž si pomlouvat lidi na Chat!

Že už běháš jen PvP, protože PvM ti nikdy nešlo a že tě nemá rádo 80% DP jak jsi sám řekl, to je jen tvůj problém. Že se ti nelíbim, to je zase jen tvůj problém, takže buď s těma fajn lidma Tlupákama a všímej si svého a když už ne, tak si aspoň nevymýšlej, snad to dělá jen tvůj věk... :roll:

tlupa ma plne huby sracek toho si vubec nevismej voni sou meneceni :(

sem nejlepsi :PPP
A-lde:
mno...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 9, 08, 16:27

Phorum Admin
Phorum Admin

Llewelyn píše:
Empair píše:

nejříve zasumíš nebo vyházíš klamáky když je potřeba, a pak teprve uvažuješ o tom, že bys mohl použít nějký gun ale do určitých příšer se vyplatí spíše bleskovat než střílet to už bys za ta léta mohl vědět Lewe :)

Nahoru Nahoru

srp 9, 08, 17:17

Phorum NB
Phorum NB

Takže.Stačilo mi,jak ses bavil s Reignem,to mi vyrazilo dech,a od tý doby seš prostě takovej, jakyho jsem tě popsal.

Neřikal jsem, že mě němá rádo 80% dp, ale že já nemám rád 80% DP.
PvM mi jde, jenže je to nuda, tak si radši zaběham.

Tlupák nejsem,nebyl jsem, a nikdy nebudu. Víceméně jsem měl poslední PK před 3 rokama, ale to neznamená, že PK nemám rád, bez PK by tu snad nikdo nehrál, maximálně ty hrotiči jako Hiki :).

Prosím už nereaguj na můj post, nemám ve zvyku psát ostatním lidem do přihlášek, ale na reagujicí post vyzívající na odpověd odpovědět musim.

Jinak ohánění se pořád věkem je celkem lůzrský,protože věk neni vše.

Naposledy upravil Narayen dne srp 9, 08, 18:00, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru

srp 9, 08, 17:47

Phorum Skiller
Phorum Skiller

JA si zareaguju ale:p

Mluvil jsem ze svym kamaradem z realu a clenem CoP a nebyla na tebe zadna chvala Tome. Ukazoval mi naky rozhovory na Icq.

Abych to shrnul...prej si vymejslis casto a toci se kolem tebe ta pochybna aferka.

To, ze ted sem napsal tenhle clovek na tebe dalsi chvalu tobe nepridava.

Na me to dela bohuzel negativni dojem

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 10, 08, 09:19

Phorum NB
Phorum NB

Nelžu a to pozor!

To, že si někdo vymýšlí jako viz. Narayen, tak to dopadá ně někoho negativní dojem? :roll:
Dobrá, pak tu může viz. třeba tenhle člověk se tu registrovat třeba 100x a může mě tu obviňovat, jak všem nadávam a jak se ke komu chovam, proto chci aby jste mě poznali a nedávali na KECY těhle lidí, kterým opravdu netušim o co jde.

Jinak Bido jestli jsi mluvil s Jorkem, tak ten mě absolutně začal ignorovat a psát ať mu nepíšu od doby, co zjistil, že jsem si dal přihlášku k Vám, takže netušim co ti naposílal. Pokuď to byl někdo jinej, tak nevim, že jsem si s někym z CoP psal něco více přes ICQ, a kór ne, něco negativního...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

srp 10, 08, 12:38

Phorum NB
Phorum NB

Pan Berns píše:
Jinak Bido jestli jsi mluvil s Jorkem, tak ten mě absolutně začal ignorovat a psát ať mu nepíšu od doby, co zjistil, že jsem si dal přihlášku k Vám, takže netušim co ti naposílal. Pokuď to byl někdo jinej, tak nevim, že jsem si s někym z CoP psal něco více přes ICQ, a kór ne, něco negativního...

no neni to pravda, staci podivat do historie ICQ, sem to davat nebudu, ale rad to dotycnym z GP ukazu. Chovas se trochu jako schizofrenik. Na zacatku jsem vyjadril moje zklamani slusnou formou - ale tebe nema nikdo pravo kritizovat. Jsi jeden z tech fajn lidicek na DP. Jen jsem te slusne prosil, at si nelecis neco u me, ze na to nemam chut ani cas. Tot vse. Jinak jsem byl driv spis z tech, co byli na tvy strane v CoPu, jsem fakt vul :)

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 88 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]