je sice pro nas idealni kdyz se hlasi clovek co ma velke pvm zkusenosti ale kolik takovych se za posledni dobu hlasilo? Akorat tak Skorp, jinak jsme meli lidi co se vratili k ultime po 10 letech nebo meli zkusenosti mensi ale hodne z nich uz ty zkusenosti nabrali a sou regulerni hraci.
Nevim jak vy ale ja pk nepotkal hodne dlouho (aspon nake schopnejsi) aspon od doby co nehraje nycte tak bych se toho tolik nebal kdyz se pvp prakticky nehraje.
Pokud by chtel delat speha tak predpokladam by se hlasil jako nejaky fake clovek a nenapise sem milion pk postav.
Z toho co ctu je vas hlavni duvod pro neprijeti ze to hral pk coz hralo nekdy v zivote asi vetsina lidi u nas v guilde a pro me to neni duvod pro odmitnuti.
To ze bude lama v pvm je sice blbe to se bude projevovat hlavne tim ze nebude znat co delaji ruzna monstra, pasti a nezna nase taktiky ale na druhou stranu zkusenosti z pvp jsou dobre i v pvm v tom ze ten clovek ma vetsinou dobre reakce (coz u nekterych nasi lidi neni nejsilnejsi stranka

) a prehled co se deje na obrazovce ze treba za klera nebude cumet jen na zalozky ale uvidi i kdyz u nej je monstrum apod.
Co se tyce postav tak kler se hodi protoze je s nim vzdycky problem ze ho nikdo nechce jit a musim ho chodit ja, shamana sem nehral ale predpokladam ze chodit za medveda a aspon neco mlatit v dmg morfu nebude snad takovy problem a u vampa mu muzem zadat aspon adeptske ukoly at za nej udela questy kde se pozna jestli za to bude umet nebo ne.
Nechci to sice tlacit proti vuli guildy ale verim respektive doufam ze kdyz mu dame sanci tak se nespalime.
Myslim ze se uz asi kazdy vyjadril jak chtel, Tripe napis minimalne me a empovi na icq a domluvime se co dal.
Lockerino.