Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 51 ] 

dub 16, 09, 15:19

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Dan píše:
Hulendr píše:
Damian Silmarilion ‎(31. 3. 2009 14:48):
vole ted sme byl za maga v cove
pred nama 5 lidi z guildy rod ne
a mi sme je chteli pojet
Damian Silmarilion ‎(31. 3. 2009 14:49):
ale jak sme je kilovali zvedali se pac meli klera ne
nakonec me cler uharmoval pk
2 kamose zabili a jeden kamos utek

aby bolo jasno ;)

Trosku pribarvena sprava z icq ne ? Hulendre že ti nejakej tvuj kamarad řek tohle a tamhleto to mě fakt nezajma.
Samozdrejme ze ty to mas od nich jejich verzi že sme tam běželi je zabit a tak + nas určitě v té historce všechny sejmuly a vyrkckovali atd.
+Přišli jsme do cove vidime vypravu s klukama jsem skočil pro pláště.
Pisu ahoj mohli by jsme s vama bez lootu kluci dou pro plaste Ordpověd:tahnete do haje--vypadnete --atd+ ještě pár nadávek.
Já se do prdele posílat nenecham nikdy od nikoho tak sem toho kluka z rodu chtěl vytrestat toho neslušnáka.
Nacož mi na harm odpovědeli harmem vfp a šípem z luku jako lehl jsem ve vsteřině potom se pustili do kámošů co tam stáli
1 sjemuly a vylootili mu vecy tak za 1,5 mega a druhej se zachranil jen proto že to byl pal a utek mezi npc...
ta pribarvena sprava z icq je od teba takze nekomentuj ok?

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

dub 16, 09, 15:21

Phorum NB
Phorum NB

Hulendr píše:
Dan píše:
Trosku pribarvena sprava z icq ne ? Hulendre že ti nejakej tvuj kamarad řek tohle a tamhleto to mě fakt nezajma.

Dobre ty :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 16, 09, 15:29

Phorum Child
Phorum Child

stejne tohle nevyresite, jeden je kamos jednich a druhej zas jinych a budeet se hadat furt bo zadna strana nerekne pravdu , asi tak, a damiane sis myslel kdyz zautocis na toho kdo ti nadaval ze se ostatni budou jen koukat jak ho zabijis? vubec prave, nemel si utocit, nj a kdyz chces na ne zautocit tak je mate zabit , ale taky ne , ale zase blue vs blue se nedela bo to videt gm dete vsichni jail bo ste prudici nebo neco takoveho asi

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 16, 09, 15:50

Phorum NB
Phorum NB

Hulendr píše:
Dan píše:
Hulendr píše:
vole ted sme byl za maga v cove
pred nama 5 lidi z guildy rod ne
a mi sme je chteli pojet
ale jak sme je kilovali zvedali se pac meli klera ne
nakonec me cler uharmoval pk
2 kamose zabili a jeden kamos utek

aby bolo jasno ;)

Samozdrejme ze ty to mas od nich jejich verzi že sme tam běželi je zabit a tak + nas určitě v té historce všechny sejmuly a vyrkckovali atd.
+Přišli jsme do cove vidime vypravu s klukama jsem skočil pro pláště.
Pisu ahoj mohli by jsme s vama bez lootu kluci dou pro plaste Ordpověd:tahnete do haje--vypadnete --atd+ ještě pár nadávek.
Já se do prdele posílat nenecham nikdy od nikoho tak sem toho kluka z rodu chtěl vytrestat toho neslušnáka.
Nacož mi na harm odpovědeli harmem vfp a šípem z luku jako lehl jsem ve vsteřině potom se pustili do kámošů co tam stáli
1 sjemuly a vylootili mu vecy tak za 1,5 mega a druhej se zachranil jen proto že to byl pal a utek mezi npc...

Žadny ok koukal sem na hostorii a je to tam jinak...
No nic myslim ze tohle nikam nevede
nebudu se tu dohadovat s nejakym honimirem o kravinach.
Každej nekdy neco proved ani ty nejses urcite svatej hulendre.

Naposledy upravil Dan dne dub 17, 09, 00:01, celkově upraveno 1

Nahoru Nahoru

dub 16, 09, 21:18

Phorum NB
Phorum NB

Damian je fajn, vřele doporučuji! :D

"Cítí lehký závan ironie"

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 18, 09, 03:57

Phorum Child
Phorum Child

jo pozor, tak ted mi to dochází teprv, ty si ta piča na kterou nadávali na lag/rod mapě když sem se tan zrovna stavil... no to si se moc pěkně neuved

Nahoru Nahoru

dub 18, 09, 05:07

Phorum NB
Phorum NB

Jn já pudu na mapu nejaky guildy a zrovna tam o tobe budou psat že si píča.A z toho si o tobe budu dělat obrazek z kecu jinejch dementu.

Tohle neni normalni...

A na co nadavali ?
Na to že byli drzý udelali si pk na lidech co stali mimo a vylootili jim vecy za par míču ?
Jako ten muj utok na jejich negra sem vypěnil no.
Ale co se da dělat stalo se....

Nahoru Nahoru

dub 18, 09, 10:20

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Dan píše:
Jn já pudu na mapu nejaky guildy a zrovna tam o tobe budou psat že si píča.A z toho si o tobe budu dělat obrazek z kecu jinejch dementu.

Tohle neni normalni...

A na co nadavali ?
Na to že byli drzý udelali si pk na lidech co stali mimo a vylootili jim vecy za par míču ?
Jako ten muj utok na jejich negra sem vypěnil no.
Ale co se da dělat stalo se....
velmi sa stoho chces vymotat a hodit vinu na inych no bolhuzial je drviva väcsina co ti povie ze ste zacali lebo ste ich chceli sundat ...

Nahoru Nahoru

dub 18, 09, 12:21

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

hule neviem naco tu riesite az take podrobne sracky.... Proste VETO-uj jeho prihlasku a cakaj co sa stane....

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

dub 30, 09, 21:20

Phorum NB
Phorum NB

Zdravím všechny, vím, že sám nejsem svatý a měl sem bohaté zkušenosti asi se vším, ale přece jen bych rád něco řekl.
Tento ''výrustek'' má mnoho jiných ''kontaktů'' v covetoustu. Začnu tím u kterého sem byl.
Ještě jako v guildě Spolek jsem se vydal s kamarády do Covetoustu. Dung utíkal jako voda, šlo nás 5. U gate jak se skáče k Abbotovi jsme si všimli, že před náma je nějakej vampík a mág Striker. Začal se nám vysmívat, že jsme lamy, že chodíme v moc lidech. Koukali jsme na to, jak umírají, a Striker umřel.
Wampík hidl. Údajně jsme ho detekli, ale wampík z hidu hodil svitkem ress. Potom na mě striker hodil přes zeď zeď (zajímavé spojení) a byl pro mě šedej. Ptali jsme se: Chcete pomoci? Oni: Ano. Kliknem si gate a skočime. Skočíme do PFka a vedle nás Abbot. Jednoho z nás sundal ostatní velmi pohotově vystartovali pryč.
Já se přiznám, mě to naštvalo a hodil sem za to Strikerovi jedno KVFko a pohádali sme se. (Ta pfka tam opravdu byla záměrně na náš a nehodlám se o tom dohadovat- nebylo tam co parovat kromě resist abbota) Náš warior mu lootnul abbota, Striker odešel z dungu aj s wampom. My jsme se taky dohádali, protože sme tam měli prostě s sebou kluka, který to nemohl stále pochopit, že nás chtěl pojet.
Skočili jsme do rewardky a !!! Striker nás tam čekal a spamoval guards, protože si myslel, že mě može gardnut po tom KVF. Podíval sem se na něho a guardl sem ho.
akže suma sumárum Strikere: 1x Pokus o pojezd, 1x Pokus o zgardění. Pokud by vás zajímalo více, tak mám v zásobě další incident, opět z covetoustu, kdy tam Striker pojel výpravu, co byla před nima. Přeji pěkný den :)

Nahoru Nahoru

dub 30, 09, 21:46

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

myslim ze je to jasne....

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

kvě 1, 09, 12:55

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Tak ako som vravel neje hoden nosit skratku Guildy Generation Progress... aspon podla mojho :) a prej ja kecam :D:D

Nahoru Nahoru

kvě 3, 09, 20:05

Phorum NB
Phorum NB

No asi takto Ja a Breathstealer z Dohru jsme si došli cove ale na konci na nás čekal rod.
Tak jsme jim nechali abita kterého kempili a čekali jsme si na svojeho.
za nedlouho prislo cca 7 lidi non guild +spolek atd.
Detekovali nas když jsem se snažil hidnout pred npc u abota.
Až po pár sprostejch slovíčkách toho nechali.
Poresoval sem a šli jsme na abota co měl 50 % hp na to nám bylo nabídnutu jestli nechceme pomoct se zabitim.
Souhlasili jsme a tak vsichni z jejich grupy naskakali k nam aby jsme tam nebyli ještě týden 1 nebo 2 lidem se podařilo skočit do pf ve kterém byli black claw kapitani co stoji kolem abota.
Natož sem dostal od cerneho jezdce harm.
řekl jsem si no tak se uklik zabili jsme abota a auto lootem nám ho vybrali.. lvl 5 mapa atd.Tak sem si speciálně černého jezdce počkal venku.Ale dostal sem od něj maximalne guards hk musta a full itemu na dung.

No ihned sem napsal pár víše postaveným lidem do 12 hodin jsem mel u sebe lvl 5 mapu i ostatni vecy s omluvou ze se to uz nebude opakovat.+že tihle lidi co si tu stěžujou budou potrestáni.++četl jsem ten tvuj post jak sem na tebe prosimte mohl hodit zed ? z mistnosti s abotem až do predmístnosti s gatou.++Jestli sis nevšiml tak okolo portu byli v pf 4 zlutí orkové.

Nahoru Nahoru

kvě 3, 09, 23:04

Phorum NB
Phorum NB

Dan píše:
No asi takto Ja a Breathstealer z Dohru jsme si došli cove ale na konci na nás čekal rod.
Tak jsme jim nechali abita kterého kempili a čekali jsme si na svojeho.
za nedlouho prislo cca 7 lidi non guild +spolek atd.
Detekovali nas když jsem se snažil hidnout pred npc u abota.
Až po pár sprostejch slovíčkách toho nechali.
Poresoval sem a šli jsme na abota co měl 50 % hp na to nám bylo nabídnutu jestli nechceme pomoct se zabitim.
Souhlasili jsme a tak vsichni z jejich grupy naskakali k nam aby jsme tam nebyli ještě týden 1 nebo 2 lidem se podařilo skočit do pf ve kterém byli black claw kapitani co stoji kolem abota.
Natož sem dostal od cerneho jezdce harm.
řekl jsem si no tak se uklik zabili jsme abota a auto lootem nám ho vybrali.. lvl 5 mapa atd.Tak sem si speciálně černého jezdce počkal venku.Ale dostal sem od něj maximalne guards hk musta a full itemu na dung.

No ihned sem napsal pár víše postaveným lidem do 12 hodin jsem mel u sebe lvl 5 mapu i ostatni vecy s omluvou ze se to uz nebude opakovat.+že tihle lidi co si tu stěžujou budou potrestáni.++četl jsem ten tvuj post jak sem na tebe prosimte mohl hodit zed ? z mistnosti s abotem až do predmístnosti s gatou.++Jestli sis nevšiml tak okolo portu byli v pf 4 zlutí orkové.

Chceš mapičku? :P
Jinak, co bych mohl čekat ja od tebe kdyby si mě zgardil? Jinak, byl jeden captain u vas a abbot, už se o tom diskutovalo na Spolkovním fóru dlouho a shodli sme se, že to byl jasný útok...

Nahoru Nahoru

kvě 4, 09, 10:13

Phorum NB
Phorum NB

Helet asi takhle je mi fakt jedno na čem jste se schodli je mi jasny že vy jste smutny že,jste museli vratit loot i ostatni vecy jste naštvaný tak to tu přibarvujete.
+pár lidi ze spolku 2 vampove co tam byli a omlouvali se mi psali že se to snažili uklidnit protože jako utok si to bral jen ty ostatní tam ty capitany měli v Pf na mole na skoku kde si me vyguardil i kdyz nevim jak je to mozne.
takže mrchozroute nebo nevim jak v mistnosti byli respli vsichni kapitani krom jednoho monky jsme zabili ale kapitany muzes parnout+ na blizko davaji velky slupky okolo abota mas 4 kapitany ti tam proste stali v pf nevim jestli si je nevidel mas neco s ocima nebo tu jen blbe kecas a chces delat problemy..
+za to co jste nam tam delali by sis to zgardeni zasloužil.

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 51 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]