Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ] 

úno 11, 10, 15:05

Phorum NB
Phorum NB
Věk: 38

miki píše:
Je to Trutnovák , ale nemá rád Krakonoše.

Jinak Ahoj , já jsem taky Trutnovák , Bejk taky. Momentálně máme oba učedníky, možná se známe i z realu , nevím, já jsem eště malé smrádě, každopádně budu rád, když se tě někdo ujme, Trutnováci musí držet spolu.

No to si děláš legraci že jo??? :D Kdyby byl zájem, měl bych tu ještě jednu kámošku, taky z Trutnova. :D :D No tak to se mi u Vás bude líbit a chci k Vám ještě víc. To je paráááda :!: :!: :!:

Ale k tomu Krakonoši. Já nenapsal, že ho nemám rád, já ho vypiju, ale pokud mám na výběr, preferuji jiná.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 15:07

Phorum Player
Phorum Player

Illian píše:
miki píše:
Je to Trutnovák , ale nemá rád Krakonoše.

Jinak Ahoj , já jsem taky Trutnovák , Bejk taky. Momentálně máme oba učedníky, možná se známe i z realu , nevím, já jsem eště malé smrádě, každopádně budu rád, když se tě někdo ujme, Trutnováci musí držet spolu.

No to si děláš legraci že jo??? :D Kdyby byl zájem, měl bych tu ještě jednu kámošku, taky z Trutnova. :D :D No tak to se mi u Vás bude líbit a chci k Vám ještě víc. To je paráááda :!: :!: :!:

Ale k tomu Krakonoši. Já nenapsal, že ho nemám rád, já ho vypiju, ale pokud mám na výběr, preferuji jiná.

Holka která hraje Ultimu ?:-) Nebo se mě snažíš uplatit? Jestli jo, tak nejsem tak levnej... :-) ps:nesmí to vyznít že bych tvojí kamarádku nebral.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 15:12

Phorum NB
Phorum NB

Miki, já znám 7 kámošek z UO, + moje slečna je 8 (ted nehraje, pracuje na horách v Peci) takže asi tak... :D :D :D

Upraven počet, počítal jsem a počítal ale je jich určo víc, jen si je ted nevybavím

Naposledy upravil Illian dne úno 11, 10, 15:26, celkově upraveno 2

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 15:16

Phorum Player
Phorum Player

Illian píše:
Miki, já znám 5 kámošek z UO, + moje slečna je 5 (ted nehraje, pracuje na horách v Peci) takže asi tak... :D :D :D

No to je pěkný , ta kámoška taky hraje ultimu jo? Zkus jsi mě přidat na icq, at nezaspamujeme celý phorum. Můžeme se domluvit na nákým dungu.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 11, 10, 23:26

Phorum Player
Phorum Player

Tak jsme spolu byly dung. Je to snaživej kluk , umí poslouchat, s výbavou je to trochu horší, ale to se dá určitě rychle dohnat.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 12, 10, 01:39

Phorum NB
Phorum NB

miki píše:
Tak jsme spolu byly dung. Je to snaživej kluk , umí poslouchat, s výbavou je to trochu horší, ale to se dá určitě rychle dohnat.

No počkéééj. Jak s výbavou je to horší? Já tohle beru schálně :-D Mno tak to příště vemu ty +20 platy. Já si to řadím podle dungů :) Ale tak v poho :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 12, 10, 11:11

Phorum Child
Phorum Child

ty vole empe mel bys udelat druhou guildu GP :) kazdy tyden new clen to se bude chodit dungy ve dvou skupinach:)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 12, 10, 13:21

Phorum NB
Phorum NB

Gejzik píše:
ty vole empe mel bys udelat druhou guildu GP :) kazdy tyden new clen to se bude chodit dungy ve dvou skupinach:)

A kdo bude mágovat druhou skupinu? :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 12, 10, 23:57

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 35

http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 820#136820 Tak co nám k tomu povíš? :?:

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

úno 13, 10, 01:05

Phorum NB
Phorum NB

Vzniklý nešvar o půjčce 700k jedné holčině (o které jsem si myslel, že je fajn, ale bohužel se vybarvila) dnes domlouvání na vrácení. A začlo z její strany nadávání, navážení se, urážení, výhružky, tak jsem se začal bránit. Žádné výhružky nebo něco takového na její adresu, či jejich známých opravdu ne. Bohužel pan blbeček Bořek se motá do čeho nemá tak to holt musel rozmazat na forku.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 13, 10, 01:10

Phorum NB
Phorum NB

Wilson píše:
http://www.darkparadise.cz/Forum/viewtopic.php?p=136820#136820 Tak co nám k tomu povíš? :?:

Hej já nechci umřít ! :D

Cipkopomoncacka - Ostro
Makakel Brakak - Mage

Nahoru Nahoru

úno 13, 10, 13:07

Phorum NB
Phorum NB

Samozřejmně už je to smazené, sám jsem to u GM zařídil, protože celý topic byl stejně trapný jako jeho zakladatel. Žádné špatné jméno na guildu nebo něco jsem určitě nehodil. Jedno velké směšné nedorozumnění a přílišná aktivita pana Bořka Stavitele (Sign) :happy-cheerleaderkid:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

úno 19, 10, 18:02

Phorum Admin
Phorum Admin

*lock
má nějaké povinosti vůči své staré guildě, do vyřešení lock

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 28 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]