Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ] 

led 29, 10, 10:07

Phorum NB
Phorum NB

Ben180 píše:
Zdravim te Shikaluntuk nebo jak ti mam rikat jak muzes tvrdit ze si byl u guildy templari :) byl jsi jenom adept a to jenom malou chvilku, jinak tady prikladam duvody tvojeho vylouceni od tm z adeptu... jenom tak pro obrazek

Posted: Wed Aug 29, 2007 10:57 pm Post subject: Shikaluntuk

--------------------------------------------------------------------------------

Zdarte vsichni dnesnim tematem je nas adept Shikaluntuk.
Navrhuju tohoto adepta vyloucit z nasich rad z nekolika duvodu ktery vam nejak rozepisu.

1)Ten clovek nikdy nezorganizoval jedinej dung pro guildu podle me nema zadny prinos.
2)Dungy chodi zasadne s jinejma guildama nebo s kamosema pokud zrovna nejdem pride nebo despa to je aktivni jako moje babicka o pouti.
3)Podle Yoshovo postu o charakterech bych ho zaradil jako chronickeho Parazita.

A posledni kapka do poharu byla dneska kdyz jsem poradal Akci zemreme v Despu chtel jsem vytahnout adepty vsichni nateseny ze tam lehnou sli hned ekvipovat a shikula mi povida nikam nejdu svuj ekvip mam rad MAMOOOOOOOOOON.

A zadalsi mame podezreni ze nas nekdo praska PKckum ale to asi nechame na jinej topic.

Jo tak to je pěkný , to by mě zajímalo kdo to psal , jestli Pepa , kterej to v Templářích diktoval i když zástupce GM byl Ducky nebo nějakej ten starej inaktivní člen v tej době. Dost lidí mě z TM mělo rádo a nic proti mě nemělo.A ano byl sem adept.Navíc , celej problém TM byl v tom , že oni si jejich hráče "vychovávali" a to dost neobvyklým způsobem.Mě jejich výchova nepřišla dobrá a proto tam byly neshody.A co se týče práskání tak si stojim zásadně na svém , že jsem nikdy nikoho neprásknul , ani se se žádnýma PKčkama neznám a nechci znát.Stejně to PVP dneska stojí o ničem , kde sou časy kdy všechny PK drželi spolu...

Cipkopomoncacka - Ostro
Makakel Brakak - Mage

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 10:16

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
Zdravím, vcelku dobrá přihláška ... ale zajímalo by mě pár věcí.

Co ty a PvM ... za jakou postavu si schopný zahrát? A co si my věříš nějvíce ...?

Co se týče VT, můžeš i mluvit?
+ dokážeš se podřídit velení?

A pak doplň něco o sobě ... koníčky, záliby + co ještě děláš mimo UO.

Plánuješ v guildě setrvat ... příde mi, že měníš guildy jak ponožky. Ne vždy se guildě musí dařit ... neutečeš hned, jak se párkrát umře?

Jsem schopný zahrát Warra , vampa , když na to přijde tak i mága :P A nejvíc tedy hraju toho Warra popř. stona
Na VT mluvit můžu bez problémů a mám rád dobrý velení , o to víc mě pak mrzí když něco zkazim :)
No a co bych tak o sobě řek , rád chlastám Gamb11 , zajímám se o muziku , mám rád když mi nikdo nešahá do jídla a raduju se ze života :D
V guildě bych už konečně rád setrval co nejdýl to půjde , určitě neuteču když se jednou umře , co bych to byl za člověka :p Mě už UO dávno nenerví když mě zrovna nepojedou PK :)

Cipkopomoncacka - Ostro
Makakel Brakak - Mage

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 10:18

Phorum NB
Phorum NB

PS: Na Mikiho diktátorství a Bejkovo chroustání jsem celej žhavej , chybí mi to z dob Strangers :P A na nerváky jsem zvyklej doma , takže pohoda :)

Cipkopomoncacka - Ostro
Makakel Brakak - Mage

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 13:23

Phorum Child
Phorum Child

Empair píše:
Bejk píše:
Máš rád lidi s uhnilo/urvaným nehtem na noze ? Dokážeš jít dung s někym kdo snad žije vedle brambůrkáren od Bohemia a slyšíš jak žere ? Když pije, je to hlasitostně jak Esmeralda pod vodopádem... !
Dokázal bys jít Shame ve 4 lidech s tim že jeden spí, jeden zvrací a jeden je pochůzkář v Praze.

našel si ten nehet?

emp bez bramburkach do dungu nezle:D to je jeho droga

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 29, 10, 14:03

Phorum NB
Phorum NB

Gejzik píše:
Empair píše:
Bejk píše:
Máš rád lidi s uhnilo/urvaným nehtem na noze ? Dokážeš jít dung s někym kdo snad žije vedle brambůrkáren od Bohemia a slyšíš jak žere ? Když pije, je to hlasitostně jak Esmeralda pod vodopádem... !
Dokázal bys jít Shame ve 4 lidech s tim že jeden spí, jeden zvrací a jeden je pochůzkář v Praze.

našel si ten nehet?

A zkáka pro moje uši!!! :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 29, 10, 14:18

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 35

Aresek píše:
Gejzik píše:

A zkáka pro moje uši!!! :D

nejen pro tvoje :p

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

led 29, 10, 14:47

Phorum Skiller
Phorum Skiller

vy nemate empa muted jak ja? to se pak chodi ty dungy jinak :mrgreen:

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 16:21

Phorum Admin
Phorum Admin

četl sem ten post od temlářu od bena a na jednu več by sis měl dát pozor ... lidi co se mi hlásí jen na dungy z terých je očekávaný výdělek nemám rád ...

PS: copak vy nechápe, že dungy docházíte jen díky Tradičním Bramburkám Bohemia Chips. Být vámi koupil bych si nějaké jejich akcie.

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 16:30

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
četl sem ten post od temlářu od bena a na jednu več by sis měl dát pozor ... lidi co se mi hlásí jen na dungy z terých je očekávaný výdělek nemám rád ...

PS: copak vy nechápe, že dungy docházíte jen díky Tradičním Bramburkám Bohemia Chips. Být vámi koupil bych si nějaké jejich akcie.

Já chodim dungy hlavně pro zábavu , to co někdy někdo řek v zaujatosti na mojí osobu je jeho názor , tuty choutky po mamonu už mě dávno přešly..Kdo mě zná tak ví.Nevim co víc bych k tomu řekl.

5. Co od členství v Naší guildě očekáváte ?
Co očekávám ? Plno zábavných dungů , dobrej kolektiv a spolehnutí se na svoje druhy.

Cipkopomoncacka - Ostro
Makakel Brakak - Mage

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 17:21

Phorum Admin
Phorum Admin

Fajne to mi stačí ...
no přeji GL při hledání mistra.

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 17:26

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
Fajne to mi stačí ...

Díky , hledání je ovšem už věc druhá..poněkud fádní >_< Takže tímto apeluji na mistry :o

Cipkopomoncacka - Ostro
Makakel Brakak - Mage

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 19:54

Phorum Admin
Phorum Admin

Marius píše:
Empair píše:
Fajne to mi stačí ...

Díky , hledání je ovšem už věc druhá..poněkud fádní >_< Takže tímto apeluji na mistry :o

to pochybuji, že zabere doporučuji minimálně si je obepsat

Nahoru Nahoru

led 29, 10, 23:41

Phorum Player
Phorum Player

no mariuse znam a pride mi ze de tam kde je aktivita... to znamena ze chce hrat a ne sedet v guilde a prosit lidi aby sli dung... a ty guildy taky sem jich prosel hodne ...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 30, 10, 17:31

Phorum Admin
Phorum Admin

K4pr píše:
no mariuse znam a pride mi ze de tam kde je aktivita... to znamena ze chce hrat a ne sedet v guilde a prosit lidi aby sli dung... a ty guildy taky sem jich prosel hodne ...

taky bych to s ním neviděl černě uvidíme zda přesvědčí nějaké z mistrů aby si ho vzal

Nahoru Nahoru

úno 2, 10, 20:33

Phorum NB
Phorum NB

Hmm , zatim to pro mě teda nevypadá moc dobře , kdyby se mi aspoň Zub ozval na ICQ..

Cipkopomoncacka - Ostro
Makakel Brakak - Mage

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]