Empair píše:
Bart píše:
Do guildy nebudeš ničím přínosem, zbytečné starosti s tebou a vysvětlováním ti jak se hraje. PROTI Zkus nějakou jinou nb guildu
Bartík je ten nejtvrdší z nás! Jak vidí nějakého kolegu z automobilky nezná bratra

... on má NBíky rád jen bude třeba aby si mu nechal za levno nějaké brzdové destičky na i30.
Anselmo píše:
skus guildy ako spolek alebo reborn
Ty taky nemáš rád NBíky? List nepopsaný, ideály nezkažené ... Zrovna ty by ses mohl stát jeho osobním guruem ...

For BariseQ:
Co tvoje UO cíle?
Máš na DP nějakého kamaráda?
Myslíš na UO i když ji nehraješ?
Jak velké je středně velké vejce?
A proč je obloha modá a tráva zelená?
Proč dělají smutné filmy?
Kdyz je kukuricovej olej z kukurice z ceho je potom detsky olejicek?
Proč když je voda průhledná, nevidíš skrz vodopad ?
Ahoj,
1) UO cíle nejsou nijak velké, chci prostě zábavu a útěk z reality. UO mě bavila dříve a zase mě chytla i teď. Krátkodobý cíl - udělat dobrého Vampire na PvM
Dlouhodobý cíl - udělat Maga a crafta.
2) Bohužel kamaráda bych asi říkat nechtěl. Kamarády mám v reálu, zatím jenom osoby ke kterým chodím pro rady a prosby o pomoc. Každopádně mě asi zatím nemají rádi, ale je to složitý se v UO prosadit, když každý už má nějakou vymaxovanou postavu a plno goldů. Já jsem si řekl, že chci začít sám od začátku, ale někdy je prostě pomoc nezbytná.
3) Tak to každopádně.
4) Malé, střední a velké. Středně velké neexistuje, nedává to smysl. To je jako sklednice napůl prázdná, napůl plná, prostě je tam polovina. Jsou důležitější úvahy v životě, než si dělat vrásky z těchto maličkostí. To ať řeší politici.
5) Zelená tráva aby nás uklidňovala a dala se kouřit a modrá obloha aby se člověk nenudil koukat do nebe a rozjímat. Černou by nikoho nezajímalo
6) Aby veselí lidi veděli jak se mají smutní lidi a byli k ním ohleduplní. Na smutné filmy nekoukám. Mám rád komedie.
7) No, logickou odpověď radši vynechám a dělá se nejspíš z palmového nebo řepkového aby to stálo co nejméně.

Ve vodopádu stojí krásná nahá dívka a proto přes něj není vidět. Nebo alespoň toto jsem si představil

BariseQ