necr0 píše:
Tou prvni, zamitnutou zadosti, jsem myslel ze pobavim nejednoho clena osazenstva cimz aj vzbudim zajem u tech co me neznaji a v neposledni rade nekoho musim pohorsit. Coz se v podstate povedlo ikdyz diky me bleskurychle reakci spis v te negativni mire. Zas ale ja netusil ze jsem takova celebrita....a ty preci dicinky provazi suskandana 8´)
Nicmene v dalsim topicu, v mem pripade jiz ctvrtem, reaguji jak jen to cas/unava dovoli. Marasta jsem se prvne ptal na icq co ma konkretne na mysli nez sem mu tady odpovedel radou otazniku. a vlastne to nevim do ted.
Pokracovat mohu vcer, az se vyspim po no nocni.
hmmm tou prvni zadosti si mi ukazal leda to, ze tu prihlasku mas v pici. nezasmal sem se, nerozklikl sem si ani jeden odkaz (to ostatne ani ted bo se chci vsechno pdstatne dozvedet tady v te prihlasce a ne abych prolezal jeste cizi fora), a slysim o tobe prvne, takze zas takova celebrita nebudes ombre. muj prvni post v tomhle vlaknu byla cista ironie, coz jsi asi taky nepochopil. popravde sem te jeste nevidel v dungu/neslysel na TS (coz neni nutne tva chyba, dost za to muze ted ma mirna neaktivita) a uz jsi mi svym arogantnim pristupem pomerne dost nesympaticky, nezbyva mi nez ti poprat hodne stesti a zkus zmenit svuj pristup v tehle prihlasce