Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 32 ] 

črc 7, 13, 16:37

Phorum NB
Phorum NB

Emocuc píše:
Zdar wládo , hele proč si nezažádáš o navrácení jedné postavičky?jestli ti byla smazána za neaktivitu tak ti jí vrátí.Jo a chci se zeptat co ty a prohřešky?A to si byl jen u Unicornu?

Postavy jsem rozdal když jsem končil a prohřešek sem neměl ani jeden.. jak sem psal vracím se k uo a chci hrát v klidu od začátku a vaše guilda se mě zamlouvá nejvíc jak sem psal už v přihlášce na začátku. Jestli šanci nedostanu, tak prostě né a s tím neudělám nic. :-)

Nahoru Nahoru

črc 7, 13, 16:42

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
Bart píše:
Nemám zájem, zkušenoti žádné, po 4 rokách se vracíš k UO a nebudeme ztrácet čas učením někoho jak se v dnešní době hraje a dunguje. Další věc jeden negr pvm a druhý pvp, který skončí u Hated.

Bartík, než ho odsoudíme měli bychom mu dá šanci se předvést. Můžeš mít pravdu ale neviděl bych to až tak černě ...

Wladik píše:
Mihal píše:
čo som si všimol ja, tak IRSoul ta maju nejako moc radi, takže neverím tvojej odpovedi na PK a PVP ... okrem toho ich branenie ...

Tak to ses asi blbě dívál protože tam nikoho neznám. Jediný co sem udělal bylo to že sem zabil klamáky které byli na portech přijde mě to moc ubohé.. :snooty:

Cove žabo-myšší války řešit nebude ...

------------------------------------------------------------------------------------

Víc mě zajímá co by si od členství v naší guildě chtěl?

Podle čísla tvého ICQ - je čerstvě založené. To může znamenat dvě věci.
a) Si ten kdo píšeš, že si ... a chceš se k nám guildy

b) Nejsi ten kdo píšeš, že si ... si někdo kdo ví, že bychom jeho pravou totožnost nepřijali a tvým cíle je vetřít se mezi nás aby si buďto získal informace, kterými naše skupina disponuje nebo nás poškodil vyzrazením naši dungů atd. ...

Takže bych prosil o dost obšírné vysvětlení ...

od guildy chci to abych hlavně mohl chodit dungy a pomoct guildě v každé situaci a samozdřejmě nasbírat nějaký ty itemy :-)
jestli jde o ICQ tak jen proto že v době kdy sem registroval svoje icq to je už asi 12 let tak heslo sem měl uložené v pc a email byl také jiný a po 4 rokách jak sem se rozhodl že bych ted začal tak heslo už nevím ani číslo proto začínám od znova a jestli by to mělo být pro získání informací tak takový fakt nejsem, ale chápu nedůvěru v někoho koho člověk nezná.

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 02:38

Phorum Master
Phorum Master

Mihal píše:
Empe:

ja neriesim tie klamaky v cove, ja som videl cely pribeh aj pred tym ;). Teraz čakam nasraneho Ega ako sem napíše post :-D.

my by sme taky radi slyseli cely pribeh, takhle si udelame jen tezko obrazek a navic otazky vaznou, tak by se aspon bylo na co ptat, tak nam ho mysko popis ten pribeh ;) popr aspon icq

Fila - obyc kler
Joanina - teuton
Pan Casnacaj - gangrel
Pan Jendrysek - shaman
Rogan - wh
Hanako - druid
Kush - mag
Filigran - loot kraft
Peon - guard

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 12:40

Phorum Admin
Phorum Admin

chápu, to že icq expiruje se stát může

nicméně psal si mi ICQ, že si hrál s lidmi co znám, tak je požádej aby se za tebe zaručili, že opravdu si ten říkáš ...

dále by mě zajímalo od koho si získal tu postavu destra a kde si vzal peníze na tréning 2 negrů

je potřeba vnést trochu světla do toho kdo si ... bo zatím o tobě nevíme skoro nic ...

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 13:01

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
chápu, to že icq expiruje se stát může

nicméně psal si mi ICQ, že si hrál s lidmi co znám, tak je požádej aby se za tebe zaručili, že opravdu si ten říkáš ...

dále by mě zajímalo od koho si získal tu postavu destra a kde si vzal peníze na tréning 2 negrů

je potřeba vnést trochu světla do toho kdo si ... bo zatím o tobě nevíme skoro nic ...

Destra mě dal kamarát kterému jsem kdysi dal věci když jsem končil má postavy ranger Ken, Craft Ralf, a negry trénuju na hb prošel sem si nb dungem a na hb to jde dobře jinak harvím maze :chores-chopwood: to je za pul H cca 20k :think: padaji mě tam regy i oci se kterých pak nechám namíchat tmr, včera jsem s lidma s VIRU a ruzně pomichanýmá lidma pozvaný na dung od kamaráda šlo o Ankh Dungeon kde na konci umreli lidi a přežil jsem jen já a jeden vampír takže z toho nic nebylo proto sem se musel vrátit zase k maze.. :(

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 14:17

Phorum Skiller
Phorum Skiller

NJN nemas chodit ankh s lamama sli ste aspon trojku ? jinak ankh je pro 2 uplne supr dung

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

črc 8, 13, 15:08

Phorum NB
Phorum NB

Fedor píše:
NJN nemas chodit ankh s lamama sli ste aspon trojku ? jinak ankh je pro 2 uplne supr dung

ani nevím co to přesně bylo jestli 1,2,3, ale byl jsem rád že jsem mohl jít aspon někam když ted némám ským chodit :liar:

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 15:34

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Staci napsat....dej si lidi do icq nekdo te urcite vytahne chodime celkem casto i pres den

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 15:56

Phorum Player
Phorum Player

Mohol by si prosim napísat kto bol v tej vyprave v Ankhu? Staci postava a guilda poprípade nick hraca ... dakujem
A popis aj tu miestnost kde ste lahli :)

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 17:30

Phorum NB
Phorum NB

Mihal píše:
Mohol by si prosim napísat kto bol v tej vyprave v Ankhu? Staci postava a guilda poprípade nick hraca ... dakujem
A popis aj tu miestnost kde ste lahli :)

Uplně na konci u Avatara byl tam jedinej necr jmenem Kunku ten pokazil zed a lehl clerik Laskotvurce, Emoric vamp, a dalsi jmena uz nevim :-) přežil sem jen ja a Jimmy taky vamp, kdyby necr dal zed tak je to pohoda ale bohužel no :-)

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 22:36

Phorum Skiller
Phorum Skiller

takze lamicka robin... myslim ? z Viru

Nahoru Nahoru

črc 8, 13, 23:06

Phorum NB
Phorum NB

Fedor píše:
takze lamicka robin... myslim ? z Viru

Asi jo :-) ja ho néznám ale ten hrál dobře necr to pokakal :-)

Nahoru Nahoru

črc 9, 13, 20:42

Phorum Admin
Phorum Admin

tak co? říkal si, že se znáš s tombem a bartem ... oba dva znám a tak po tobě chci aby potvrdili tvoji totožnost

Nahoru Nahoru

črc 9, 13, 21:00

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
tak co? říkal si, že se znáš s tombem a bartem ... oba dva znám a tak po tobě chci aby potvrdili tvoji totožnost

hrál sem snima na shardu jménem Estate tam sem měl s kamáradém crafta Decrythe, Wariora Ivan,necroman Toxiques. Bart měl clerika Lucinka, a Tomb necra Lostsoul.

Nahoru Nahoru

črc 12, 13, 09:38

Phorum Admin
Phorum Admin

Wladik píše:
Empair píše:

hrál sem snima na shardu jménem Estate tam sem měl s kamáradém crafta Decrythe, Wariora Ivan,necroman Toxiques. Bart měl clerika Lucinka, a Tomb necra Lostsoul.

no jejich jména nám moc neřeknou ... spíše by bylo třeba aby ti zmíněné projevili podporu bud tu nebo nebo po icq ...

co s tebou nakonec udělám rozhodneme na sraze, který se koná za 14 dní, takže vyčkej a uvidíme

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 32 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]