Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 30 ] 

kvě 1, 13, 20:50

Phorum Skiller
Phorum Skiller

tiano ja te taky parkrat pojel kdysi a co.. :happy-bouncyredfire: :happy-bouncyredfire:

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

kvě 1, 13, 21:05

Phorum Child
Phorum Child

Fedor píše:
tiano ja te taky parkrat pojel kdysi a co.. :happy-bouncyredfire: :happy-bouncyredfire:

Mě pojelo lidí, ale o to tu přece vůbec nejde.

Nahoru Nahoru

kvě 1, 13, 22:27

Phorum NB
Phorum NB

Tak behal jsem s lidma z guildy v ktery jsem zrovna byl , nejaky pk znam ale vetsina uz taky nehraje ale jsou mi uplne u prdele jak za ordera vidim pk tak ho jedu i kdyby to byl muj bracha . Na poradnym pojezdu jsem byl jednou s hatedama ale dopadlo to docela blbe pred skokem do pride na molu byl fight jako prase ale stone imp a vampove je tam rosekali a ja jedinej prezil :D uz s nikym nebeham a pk uz me fakt nebavi chci dungovat proto chci k vam :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 1, 13, 23:12

Phorum Player
Phorum Player

tak ja si spominam na mena niektorych tvojich postav ako na prasata, co len kazili hru modrak i pk, kazdemu nadaval, urazal, vystatoval sa, mal velke ego, kaslal na vsetko a vzdy len hladel na mamon ...

Nahoru Nahoru

kvě 2, 13, 13:04

Phorum Child
Phorum Child

Mihal píše:
tak ja si spominam na mena niektorych tvojich postav ako na prasata, co len kazili hru modrak i pk, kazdemu nadaval, urazal, vystatoval sa, mal velke ego, kaslal na vsetko a vzdy len hladel na mamon ...

Asi tak nějak.. A co si budem tady vykládat o jednom pojezdu? :D Když jsem hrával pk ještě já,tak ty jsi byl strůjce hned několika pojezdu.. ;)

Nahoru Nahoru

kvě 2, 13, 13:55

Phorum Skiller
Phorum Skiller

ANi ti nebudu psat kolika pojezdu byl strujde filip nebo i ja..... a myslim si že sem uplne normalní člověk k filipovi se nebudu vyjadrovat :D:D:D:D ...Se mi zda že to moc žerete

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

kvě 4, 13, 14:17

Phorum Child
Phorum Child

Fedor píše:
ANi ti nebudu psat kolika pojezdu byl strujde filip nebo i ja..... a myslim si že sem uplne normalní člověk k filipovi se nebudu vyjadrovat :D:D:D:D ...Se mi zda že to moc žerete

Kdybych to žral tak aktivně hraju, říkám že je to prase,které nemělo ani trochu charakteru.. S takovýma určitě hrát nechci..

Nahoru Nahoru

kvě 5, 13, 21:45

Phorum NB
Phorum NB

No koukám že někdo asi nemuže rozdejchat ze jsem ho kdysi pojížděl , mno už mě ani nebaví vás tady přesvědčovat že pk nehraju ale kdyz vidim jak nekterý lidi brečej ešte po pár letech tak ho asi eště nekdy lognu :obscene-smokingred:

Chtěl jsem k vám protože jste schopná guilda který chodí všechny dungy na nejaky pvp se muzu vysrat ted hraju DOtu 2 a to mi prijde lepsi nez se porad za nekym v uo honit jak debil :D

Když myslíte že se člověk nemůže změnit a pořád vytahujete minulost tak to rovnou locknete
:violin:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 13, 11:17

Phorum NB
Phorum NB

Citace:
Teď sice moc nehraju,spíš vůbec.. Ale ani na ozkoušení vám tohoto člověka nedoporučuju..

Citace:
Asi tak nějak.. A co si budem tady vykládat o jednom pojezdu? Když jsem hrával pk ještě já,tak ty jsi byl strůjce hned několika pojezdu..

Dobrý no Dominiku tak už vim kdo jseš ty jsi člověk kterýho jsem sjel fakt hodněkrát a prasil jsem tě vim o tom dělal jsem to schválně a z jednoho důvodu

Jednou jsem mel mapku LVL 5 na ostrove a nahodou ses tam objevil ty a uplne necekane chvily po tobe tam nalítly PK s kteryma jsme hned zacli bojovat ale tys jen koukal jak se tam masime a od ty doby jsem te zacal prasit tak se nediv Domco ze serpents :wink:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 6, 13, 22:50

Phorum Player
Phorum Player

Pači sa mi, ked PKčka čo pojiždeji sa stažuju, že ich niekto napraskal/pojel :) ... tomu sa vravi ironia ... Ja tomu vravim vlastna medicina a toto bol jediny dôvod, kvoli ktoremu som zvazoval ci si to PK spravim ;)
A myslím, ze pokora ta obchadza na kilometre, lebo tvoje posty su arogantne ladene, mfp atd... takze podla mna si sa aaaaabsolutne nezmenil z cias o ktorych som písal :)

Nahoru Nahoru

kvě 6, 13, 23:51

Phorum Child
Phorum Child

Devon píše:
Citace:
Teď sice moc nehraju,spíš vůbec.. Ale ani na ozkoušení vám tohoto člověka nedoporučuju..

Citace:
Asi tak nějak.. A co si budem tady vykládat o jednom pojezdu? Když jsem hrával pk ještě já,tak ty jsi byl strůjce hned několika pojezdu..

Dobrý no Dominiku tak už vim kdo jseš ty jsi člověk kterýho jsem sjel fakt hodněkrát a prasil jsem tě vim o tom dělal jsem to schválně a z jednoho důvodu

Jednou jsem mel mapku LVL 5 na ostrove a nahodou ses tam objevil ty a uplne necekane chvily po tobe tam nalítly PK s kteryma jsme hned zacli bojovat ale tys jen koukal jak se tam masime a od ty doby jsem te zacal prasit tak se nediv Domco ze serpents :wink:

Huh? :D počkej počkej.. Ano,prasil jsi mě,ale ty jsi mě někdy sjel? :D SáááM ? :D Jinak s tou mapkou to asi nebude moc pravda,já jsem za pk nikdy neplul lodí :D

Nahoru Nahoru

kvě 7, 13, 16:37

Phorum NB
Phorum NB

No predstav si ze tebe jsem sundal vzdycky sam , kdyz jsem sundaval Mihala 1vs1 tak tys byl oproti nemu jen klamak na jezditku... Navic s lidma jako ses ty ani hrat nechci kdybych to vedel tak tu prihlasku ani nepisu.

A este k ty mape ja nepsal ze tys tam byl za pk ja psal ze tys ses tam objevil za modraka a hned po tobe tam
dobehli pk jaka nahoda co a kdyz jsme s nima bojovali tak si jen cumel jak.nas tam kosej tak takle se fakt chova modrak este k tomu v tyhle guilde......

Ja si to pamatuju , kamos Sludig co tam byl si to pamatuje vcera jsme se o tom bavily tak si tu nehraj na svatyho....

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 7, 13, 19:03

Phorum Child
Phorum Child

Devon píše:
No predstav si ze tebe jsem sundal vzdycky sam , kdyz jsem sundaval Mihala 1vs1 tak tys byl oproti nemu jen klamak na jezditku... Navic s lidma jako ses ty ani hrat nechci kdybych to vedel tak tu prihlasku ani nepisu.

A este k ty mape ja nepsal ze tys tam byl za pk ja psal ze tys ses tam objevil za modraka a hned po tobe tam
dobehli pk jaka nahoda co a kdyz jsme s nima bojovali tak si jen cumel jak.nas tam kosej tak takle se fakt chova modrak este k tomu v tyhle guilde......

Ja si to pamatuju , kamos Sludig co tam byl si to pamatuje vcera jsme se o tom bavily tak si tu nehraj na svatyho....

Já si určitě nehraju na svatýho :) ano jsem prase, ale k jen k ostatním prasatům,proč ne? Za boha si ale tuhle situaci nepamatuju..

Nahoru Nahoru

kvě 8, 13, 05:33

Phorum Skiller
Phorum Skiller

lock

Iha sun - Nekr
Gortex - Vampire
Moniss - Craft
Difrey - Warior

Nahoru Nahoru

kvě 9, 13, 13:31

Phorum Admin
Phorum Admin

No ... pročetl jsem si přihlášku a zareaguji tedy na pár věcí na které se tu naráželo.

O/CH PvP má pravidla stanovené na webu a pokud hráč neporušuje ty tak je při jakékoli fragování v právu at je postavu nahá/dung eqipu či třeba v dole.

No se týká tvé minulosti ... rozhodně není kladná, byl si PvP prase a máš za sebou řadu pojezdů a to i na naši skupinu.

Na přík všemu je tu u nás pravidlo, že dáváme šanci všem co si ji zaslouží.

... ale ... z tvých postu je patrné jen to, že v současné prostě hledáš zábavu, PvP na DP upadá a tak si chceš zahrát PvM a to mezi lidmi, které si během svého působení znepřátelil. Čekal bych v tvé pozici přihlášku pojatou úplně jinak ... už, to že jsme tě museli prosit o to aby si vůbec přihlášku sepsal pořádně vypovídá o tom, že tvůj zájem o naší guildu je spíš jen rozmar navíc v tvém postavení by bylo na místě i trochu pokory ...

takže ... šanci si dostat mohl ale ne s tímto přístupem.

Snad budeš mít více štěstí jinde ... Zamítnuto.

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 30 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]