Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

dub 7, 13, 08:08

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Mě nešlo zrovna o topka ale o klasickej eqvip jako invul pal komplety zbraně atd. Prostě spotřebák do dungu
Dungy máš prošlí jenom low a médium no pozjišťujeme ešte nějaké info o tvem pk a pvp, byl si v nějaký pk guilde a s kým si běhal
uvidíme jakej je v tobě potenciál při nějaký akci

Ešte jedna otázka za jak dlouho bude ten destro a co si prošel za mága negra

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 7, 13, 08:44

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 39

Woret píše:
do FRASA este jeden hodonak a uz to moje jatra nevydrzi az tam pojedu

jinak abych se vyjadril k prihlasce, nemas zadne vazby na PK, pokud mluvis pravdu, takze u me rozhodujici, sem pro vyzkouseni

Nene vazby tam nejsou zadne :)

Abdul al - djafat Destroyer
Fadia al - mejmn Cleric

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 7, 13, 09:13

Phorum Master
Phorum Master

Morfik píše:
Mě nešlo zrovna o topka ale o klasickej eqvip jako invul pal komplety zbraně atd. Prostě spotřebák do dungu
Dungy máš prošlí jenom low a médium no pozjišťujeme ešte nějaké info o tvem pk a pvp, byl si v nějaký pk guilde a s kým si běhal
uvidíme jakej je v tobě potenciál při nějaký akci

Ešte jedna otázka za jak dlouho bude ten destro a co si prošel za mága negra

Pk jsem behal ale to uz je fakt hoooooooooodne davno :) S benem jsem byl parkrat ale to jsem vzdy lehl.

Invul tam mam nejake, mith taky pal komplet mam 1 a jinak chodim knightky za pala protoze jsou myslim nejlepsi.

Destro bude hotovy komplet do mesice i se speckou veci uz na to mam.
Abdul Al- Djafat
===Skill (real) status report, 7.4.2013===
Arms Lore 100.0
Parrying 70.4
Healing 72.7
Magery 30.0
Magic Resistance 70.0
Tactics 55.0 0.2
Swordsmanship 80.1
Mace Fighting 43.5
Fencing 15.0
Wrestling 15.0
Stealth 15.0
Skillcap (real): 532.3
Takze takhle nejak pokracuji. kdyz jsem doma mam zaple macro :)

Nejvice dungu jsem byl za necra protoze me prijde na sumy hodne silnejsi nez mage. Byl jsem low dungy to same i za maga.
Rikam pvp me moc nebavy ale pokud uz by nas mely prepadnout a grupa me nenecha samotneho a otoci se proti nim nemam zadny problem umrit pro vipravu.

Fadia al - mejmn Cleric

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 7, 13, 11:25

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Psal si hraješ 9 let to si za tu dobu neměl víc postav nebo si nehrál jiný? Nevím ale neznám té a většinu starejch lidi znám aspoň podle vidění ale to u tebe říct nemůžu a i že za 9 let hraní vytrenujes jen 2-3 postavy

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 7, 13, 11:46

Phorum Master
Phorum Master

Morfik píše:
Psal si hraješ 9 let to si za tu dobu neměl víc postav nebo si nehrál jiný? Nevím ale neznám té a většinu starejch lidi znám aspoň podle vidění ale to u tebe říct nemůžu a i že za 9 let hraní vytrenujes jen 2-3 postavy

No hral jsem wara Keni, pak klera princes arwen ( ukradly me acc ) pak mam jeste char MR.Keni a pak jsem mel i nejakou mensi pauzu. moc jsem toho nebyl bo jsem neznal lidi co by chodily lepsi dungy. jednu chvylku jsem hral za vampa Erbus Nosferatu

Fadia al - mejmn Cleric

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 8, 13, 15:26

Phorum Player
Phorum Player

člověka znám osobně jsem pro vyzkoušení, uvidíme jestli jses za ty roky něco naučil. práskač z něj nebude

Only Warrior

Nahoru Nahoru

dub 11, 13, 11:28

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj vítám tě tu ...

v tvé historii bych problém neviděl, nějaké PK pokusy měl každý na DP a pokud nejsi spojený s pojezdy dungů tak se u nás PKření neřeší ...

nicméně jisté PvP znalosti jsou zapotřebí, když nastane situace že se naše výprava musí bránit útokům očekávám od svých spoluhráčů, že neaktivní PvP hráči dokážou zabít, rippnout resskilnout či deteknout v dané situaci

z mého pohledu si v přihlášce opravdu nenapsal moc zkus nám doplnit něco více o sobě ... kdo si čím se živíš jaké máš koníčky a podobně at víme s kým máme tu čest no a dále zajímalo by mě co od členství v naší guildě očekáváš

Nahoru Nahoru

dub 14, 13, 18:14

Phorum Master
Phorum Master

No osobě nevím co bych řekl, živím se jako skladník, nechodí nikam kalit, občas si dám doma ze dva paňáčky Jacka nebo Jamesona. Jinak koníčky mám plavávní, Focení Nikon d3100 ( doporučuji ), Hraní uo a jizdu na kole. občas si zahraju LoL a zase jen uo :) pak myslíám si že v dungeonech posloucham velitele vípravy a snažím se obkoukavat. Nohejbáááááál :)

PvP skusennosti nejake mám ale nejsem moc aktivní PvP hráč jak jsem již psal tak ubranit se sam mě moc nejde ale branit ostatní je docela fajn protože to donuní aby nelehly :)

Od guildy očekavam chození dungu a ne myslet jen sam na sebe, proste team play :) a hlavne letní akce, Airsoft, srazy :) a normalní lidi.

Fadia al - mejmn Cleric

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 18, 13, 11:12

Phorum Admin
Phorum Admin

Takže jsme rád že si tu vydržel do večera tu bude rozhodnutí zda budeš žadatel či ne.

Nahoru Nahoru

dub 18, 13, 11:16

Phorum Master
Phorum Master

Empair píše:
Takže jsme rád že si tu vydržel do večera tu bude rozhodnutí zda budeš žadatel či ne.

Děkuji moc, dneska bohuzel hrat jestě nemuzu ale zitra nebude problem

Fadia al - mejmn Cleric

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 25 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]