Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ] 

dub 4, 13, 09:09

Phorum God
Phorum God

Bart píše:
Připojuji se k postu Woreta, guilda se nám rozšiřila o dost nových lidí a dost starých lidí začalo hrát. Je pravdou že bys tu šanci asi dostat měl, ale ono jde o to, že nikdo tady nemá nervy aby nekoho učil hrát a jak se má chovat v dungu, je pěkné že postav máš dost ale taky je třeba je ovládat. Po zkušenostech s předchožími žadately, bych ti asi doporučil zkusit nějakou jinou guildu.

Myslim, ze prave pro to zjisteni, jak to dotycnymu jde a jak umi v dungu poslouchat a uci se, je tu post zadatele, kdy si tyhle veci otestujem a podle toho se rozhodnem. Nehodnotil bych skill a pvm schopnosti z postu na foru.

Nahoru Nahoru

dub 4, 13, 09:28

Phorum NB
Phorum NB

Morfik píše:
co musim uznat je fakt ze si se snazil nam rict celou pravdu (snad) a nic nevynechat (take snad) z prvniho postu sem pochopil ze mas jenoho spolubydliciho na uo a ted to vypada ze jich je tam vic, na postavy v guilde nemuze mit pristup nekdo cizi(pro nas cizi) jak z bezpecnostnich duvodu tak moralnich.
to pvp jak si zkousel ted to melo bejt ze si behal ty za modraka proti pk nebo obracene ? Jak ses ted v kontaktu s pk ne jen s hated ale i ostatnima

2guildě : samožřejmně se hlásím s tím svým paladinem, ostatní postavy sem napsal z důvodu pokud by byli potřeba, aby jste se o nich dozvěděli předem a ne těsně před dungem :) ps.: změním si na toho paldu heslo ať nedochází k nějakým nepříjemným situacím.

2pvp : zkoušel jsem vše to nepopíram, ale všechno bylo do pvp cove

2pk : kontakt na pkčka od hated nemám, mě vyhostili ve chvíli když sem přešel k templářům... na ostatní už vůbec

Nahoru Nahoru

dub 4, 13, 10:52

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Mephist píše:
Nehodnotil bych skill a pvm schopnosti z postu na foru.

presne tak neco jineho by bylo kdyby napsal byl sem dung a to jen deceit ....
otestovat by sme ho mohli ale nevim jak se lidi budou tvarit na tvoji historii s pk, sice je tu pulka lidi co byly dost aktivni pk i polovinu znaj ale za tu dobu se osvedcili a sou prinosem de tu o to ze duvera se ziskava strasne pomalu a neskutecne rychle se o ni prichazi a v dobe okolo pojezdu se takovejm lidem veri dost malo no a proto tu sou takove negativni postoje

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 4, 13, 10:59

Phorum NB
Phorum NB

Morfik píše:
Mephist píše:
Nehodnotil bych skill a pvm schopnosti z postu na foru.

presne tak neco jineho by bylo kdyby napsal byl sem dung a to jen deceit ....
otestovat by sme ho mohli ale nevim jak se lidi budou tvarit na tvoji historii s pk, sice je tu pulka lidi co byly dost aktivni pk i polovinu znaj ale za tu dobu se osvedcili a sou prinosem de tu o to ze duvera se ziskava strasne pomalu a neskutecne rychle se o ni prichazi a v dobe okolo pojezdu se takovejm lidem veri dost malo no a proto tu sou takove negativni postoje

já tomu rozumím, taky vás nechci uchlácholit slovy...

Nahoru Nahoru

dub 4, 13, 23:15

Phorum God
Phorum God

Nejak si nam zatajil, ze tvoje vazby na Hated vubec nejsou tak stary a chladny. Pred par mesicema si s nima behal za Zlou Vilu, obihal jim dungy a praskal lidi co kopali z trhu.
Viz prihlaska na jejich foru. Stejne tak jeden z tvych uo spolubydlicich a clovek se kterym sdilis postavy je Vitasho, clen hated.

Navic mam podezreni, zes mel prsty v pokusu hated vykempit me v topku, kdyz sem kopal z trhu. :)

Nahoru Nahoru

dub 4, 13, 23:27

Phorum NB
Phorum NB

Mephist píše:
Nejak si nam zatajil, ze tvoje vazby na Hated vubec nejsou tak stary a chladny. Pred par mesicema si s nima behal za Zlou Vilu, obihal jim dungy a praskal lidi co kopali z trhu.
Viz prihlaska na jejich foru. Stejne tak jeden z tvych uo spolubydlicich a clovek se kterym sdilis postavy je Vitasho, clen hated.

Navic mam podezreni, zes mel prsty v pokusu hated vykempit me v topku, kdyz sem kopal z trhu. :)

No to nevim kdo ti to napovidal, napsal sem jim script na automaticky refovani bez targetu na bedny a aut. vytahovani zalozek.
No, pokud se umenujou stejne jako jeho prezdivka, sem myslel ze je to zrejmi

Nahoru Nahoru

dub 5, 13, 00:22

Phorum God
Phorum God

To ze si daval echo na postavu portici z trhu v topku si tam sam psal (2. strana tvoji prihlasky). Me se pokouseli vykempit zhruba tyden po tom cos to do prihlasky psal. A ty si zrovna dobre znal, ze muj domek je presne na okraji gz a da se kempit.

Proc jsi od Hated odesel?

Nahoru Nahoru

dub 5, 13, 06:04

Phorum NB
Phorum NB

Mephist píše:
To ze si daval echo na postavu portici z trhu v topku si tam sam psal (2. strana tvoji prihlasky). Me se pokouseli vykempit zhruba tyden po tom cos to do prihlasky psal. A ty si zrovna dobre znal, ze muj domek je presne na okraji gz a da se kempit.

Proc jsi od Hated odesel?

No, pokud nejsi paladin Atok (o tom jsem tam mluvil), ktereho jsem, priznavam pred 3 roky echoval kdyz kopal z trhu pak stale nevim o cem mluvis. Nebo pokud nejsi clen vypravy co sla na majak ci do papuy, kde meli lognuty ONI postavy vyzbroueny mym scriptem na vytahovani zalozek.
Z hated sem odesel z duvodu neporozumneni si s ostatnima. Nebylo si tam moc co rict s ostatnima a vsichni me tam povazovali za noumu. V pvp mi to proste nejde => nebavi ... a ja se chci u hry bavit. To ze si jeste s nekym pritom popovidam je bonus ktery Uo nabizi

Nahoru Nahoru

dub 5, 13, 06:14

Phorum NB
Phorum NB

Helejte asi to nema smysl. Mozna jsem od toho chtel prilis, ale jit do guildy kde na me kazdy bude koukat skrz prsty je stejny jako bych byl u hated kde na me srali.
Je to pochopitelny, ja to chapu, bohuzel to neni to co jsem si blahove myslel kdyz jsem sem psal prihlasku.

Je cas otevrit zasoby mapek, prisel jejich cas! :)

Nahoru Nahoru

dub 5, 13, 07:44

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Dal bych mu šanci aaspon nějakou omezenou

Asi mi začnou líst sračky ušima estli me nebudete pouštět na hajzl.

WARRIOR a klátič verzatelek na furt.

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

dub 5, 13, 14:06

Phorum Admin
Phorum Admin

Ahoj ... no já bych to neviděl zas tak negativně ... pravdou je že ted máme žadatelé opravdu hodně ale přihlášky jsme nezavřeli ... jenom jsme čím dál vybíravější v tom komu dáme šanci ... a upřímně i kdžby si ji tedka nedostal tak se tu neobjevilo proč bys to po nějaké odmlce nemohl zkusit znova.

Jsme relativně velká guilda a aby jsme mohli fungovat jako celek je třeba nové členy začlenit.

Ale to jen tak informativně ... co se týče tebe jako hráče podle mých zkušeností, tak to co je psáno je jedna věc ale vždy mě spíš zajímal herní projev pokud mám hodnotit něčí schopnosti.

Mám k tobě jednu otázku ... na kterou jsem podle mě nenašel tady odpověd. Proč si opustil templáře, dle mého názoru je to schopná fungují guilda ... a co se týče PvP, neznám vnitřní politiku ale věřím, že vždy se najde cesta ke kompromisu. Navíc když si tam byl tak dlouho musíš tam mít řadu přátel ... ???

Nahoru Nahoru

dub 5, 13, 20:37

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
Ahoj ... no já bych to neviděl zas tak negativně ... pravdou je že ted máme žadatelé opravdu hodně ale přihlášky jsme nezavřeli ... jenom jsme čím dál vybíravější v tom komu dáme šanci ... a upřímně i kdžby si ji tedka nedostal tak se tu neobjevilo proč bys to po nějaké odmlce nemohl zkusit znova.

Jsme relativně velká guilda a aby jsme mohli fungovat jako celek je třeba nové členy začlenit.

Ale to jen tak informativně ... co se týče tebe jako hráče podle mých zkušeností, tak to co je psáno je jedna věc ale vždy mě spíš zajímal herní projev pokud mám hodnotit něčí schopnosti.

Mám k tobě jednu otázku ... na kterou jsem podle mě nenašel tady odpověd. Proč si opustil templáře, dle mého názoru je to schopná fungují guilda ... a co se týče PvP, neznám vnitřní politiku ale věřím, že vždy se najde cesta ke kompromisu. Navíc když si tam byl tak dlouho musíš tam mít řadu přátel ... ???

Asi to nevyznělo, tak se to pokusím sepsat ještě jinak. Byl jsem u templářů a jeden čas nebylo dostatek lidu na nějaké akce, jenže já zrovna měl chuť hrát a hlavně zapnout UO a co nejdříve si "užít" a zase to vypnout a dělat věci do školy. Takže od snahy dungovat jsem přešel k pvp a jak mephisto zmínil zkusil si podat zase přihlášku k hated. abych byl aspoň v nějaký grupě do cove, kromě sehnání klíčů do wrongu jsem byl pověřen napsat pár, již zmíněných, scriptů. toť jediná moje aktivita u nich. nikdy mě nepovažovali za "právoplatného" člena, vždy jsem byl ten Rorejs (s ušklebkem). A toto extempóre se nelíbilo u templářů (ovšem), především asi muadovi. někteří lidé mi od nich (templářů) doufejme věří stále, to nevím o jejich přesném rozhodnutí jsem se dozvěděl pouze suchou zprávou: "některým lidem se to nelíbí". teď když nechodím na jejich mapu, tak krom spolubydlícího o nikom nic nevím.

tak doufejme že teď už jsem to :chores-chopwood:

Nahoru Nahoru

dub 5, 13, 23:38

Phorum Admin
Phorum Admin

rozumím ale ani nás netolerujeme hráče hrající PK pro pojezdy dungů a s hated válčíme kdykoli je potkáme, takže ani tu by si s nimi nemohl hrávat ...

Nahoru Nahoru

dub 6, 13, 09:21

Phorum NB
Phorum NB

Empair píše:
rozumím ale ani nás netolerujeme hráče hrající PK pro pojezdy dungů a s hated válčíme kdykoli je potkáme, takže ani tu by si s nimi nemohl hrávat ...

jistě nad pk jsem už zanevřel. maximálně frakci, aby moje pvp tolik nebolelo...

Nahoru Nahoru

dub 6, 13, 19:15

Phorum God
Phorum God

No nejdříve to bylo že pk hrál ale, že ho to pvp nebavi, pořád si nám neřikal pravdu. A když na tebe někdo našel neco pravdivého tak ses hnedka naštval, už jsi skoro žádal o lock přihlášky a otočil to na to že jsi jim psal scripty. Nevím co si o tom myslet. Ale pokud se tu hlásiš za učelem praskat dungy a dělat nám tu bordel, tak to radši zůstaň u tech Hated.

PS: Dobrá Víla pořád pvp běhá, jestli to jsi ty nám asi neřekneš a další věc, tím že tvůj spolubydlící je Hated, není pro nás moc bezpečné a čekám od toho jen pojezdy a zkažení nám hry.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 49 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]