Empair píše:
Ahoj ... no já bych to neviděl zas tak negativně ... pravdou je že ted máme žadatelé opravdu hodně ale přihlášky jsme nezavřeli ... jenom jsme čím dál vybíravější v tom komu dáme šanci ... a upřímně i kdžby si ji tedka nedostal tak se tu neobjevilo proč bys to po nějaké odmlce nemohl zkusit znova.
Jsme relativně velká guilda a aby jsme mohli fungovat jako celek je třeba nové členy začlenit.
Ale to jen tak informativně ... co se týče tebe jako hráče podle mých zkušeností, tak to co je psáno je jedna věc ale vždy mě spíš zajímal herní projev pokud mám hodnotit něčí schopnosti.
Mám k tobě jednu otázku ... na kterou jsem podle mě nenašel tady odpověd. Proč si opustil templáře, dle mého názoru je to schopná fungují guilda ... a co se týče PvP, neznám vnitřní politiku ale věřím, že vždy se najde cesta ke kompromisu. Navíc když si tam byl tak dlouho musíš tam mít řadu přátel ... ???
Asi to nevyznělo, tak se to pokusím sepsat ještě jinak. Byl jsem u templářů a jeden čas nebylo dostatek lidu na nějaké akce, jenže já zrovna měl chuť hrát a hlavně zapnout UO a co nejdříve si "užít" a zase to vypnout a dělat věci do školy. Takže od snahy dungovat jsem přešel k pvp a jak mephisto zmínil zkusil si podat zase přihlášku k hated. abych byl aspoň v nějaký grupě do cove, kromě sehnání klíčů do wrongu jsem byl pověřen napsat pár, již zmíněných, scriptů. toť jediná moje aktivita u nich. nikdy mě nepovažovali za "právoplatného" člena, vždy jsem byl ten Rorejs (s ušklebkem). A toto extempóre se nelíbilo u templářů (ovšem), především asi muadovi. někteří lidé mi od nich (templářů) doufejme věří stále, to nevím o jejich přesném rozhodnutí jsem se dozvěděl pouze suchou zprávou: "některým lidem se to nelíbí". teď když nechodím na jejich mapu, tak krom spolubydlícího o nikom nic nevím.
tak doufejme že teď už jsem to