- Kód: Vybrat vše
Ještě jedna věc, napiš mě co máš za problém s guildou ROD ... nebo si odešel jen tak ?
žiaden problém z ich strany ku mne. Jednoducho to nebola guilda pre mňa. Síce najviac ma zarazilo a bol to aj hlavný dôvod prečo som išiel z guildy správanie pár ľudí čo tam boli. Napríklad kto zastenuje hráča naschval v fdd pri pavúkoch aby umrel a da to na HP Dark paradise.
Smoce budem rád ak napíšeš atalke a porozprávate sa o mne. Žiadnu zlú vec o mne nemôže povedať.
- Kód: Vybrat vše
jo tak zminoval, ale pouze jmeno bez charakteru a jelikoz si tam psal ze si byl NBik tak sem to bral jako ze nebyli ani dotrenovany ... asi si to myslel jako ze ty si neumel hrat no bylo by lepsi kdyby o ses o vsech tvejch postavach vyjadril poradne a srozumitelne zbytecny otazky z toho vyplyvaj
Tak sa ospravedlňujem : wamp - michall, mag - ameskn.
Tá postava michall mala uplne všetko max, NB som bol v tom, že som to len nevedel hrať.
Preto som teraz po 3 rokoch späť. Chcem sa pokukať do dungov a nájsť si fajn partiu ľudí.
Chcem si splniť sen ktorý som v tých rokoch nedokázal kvôli tomu že som sa nevedel uplatniť s vampom a nevedel som hrať pvm tak ako teraz...