Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 56 ] 

bře 28, 10, 16:09

Phorum Master
Phorum Master
Věk: 37

Holly Word píše:
Ahoj, taky jsme spolu uz neco byli.. nevim jestli je to zdani ale Tataglia je tusim jeden z Deneid --> pochybuju ze mas sanci, to se tu k nam placaj sami deneid nebo jak to je? :chores-chopwood:

Ahojte, v prvom rade sa ospravedlňujem, že písem až teraz, ale mal nabití weekend..
Ohľadom Tattaglie som to zverejňoval ešte v prihláške, že je GM guildy denied, ktorú som ja nezakladal, ale ak mi to pomôže vás presvedčiť o mojej lojálnosti voči vám, tak sa tej postavy vzdám v prospech hráča ktorý ju hrával a založil guildu (Suicide)...
Hráva aj môjho modrého necromancera Alleriona aj keď sa to nedá povedať o aktuálnom čase keďže má momentálne s UO dosť útlm...
Ja sám som za Denied na pojazdy nechodil a ani chodiť nebudem, nikdy som žiadnu výpravu nenabonzoval pk a ani to robiť nebudem a to som vedel o veľa výpravách aj o takých s ktorými som nešiel a myslím si že veľa ľudí ma takého pozná.. To že som si zabehal občas pvp v Cove a niekedy si pritom dobre zanadával zažil určite každý zvás....

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard
Castian d'Juntise - Neger
+par dalsich ktore nepouzivam na pvm

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 28, 10, 16:16

Phorum Master
Phorum Master

Tonnik píše:
no vubec nevim jak je to u vas s tema postavama castian a ty, vidim ze postavy castiana mas napsany taky v prihlasce naky postavy aj morpha, to znamena ze mas klice od myho domku :D takze se ti da verit pac veci u me v domecku porad sou :banana-dreads:

allerion a tataglia, sem uz myslel ze tvoje postavy nejsou pac je jeden clovek hraje dost aktivne, rekl bych ze sou spise jeho nez tvoje a jeho inkognita uz je davno pryc, njspis to uz kazdej vi kdo to hraje...

Morpha som poznal už hodne dlho, ja som ho vlastne previedol jeho prvým dungom čo bol.. myslím že to bol Deceit... On keďže už nehral tak mi zveril do opateri niake jeho postavy, ktoré som si dotrenil alebo rovno využil na dungovanie a rozohranie :) ...
Chvíľku nato Castian prestal a dal mi jeho postavy a keď zas začal tak ich nepochopiteľne nechcel s5... Vytrénoval si niake vlastné a niake postavy dostal.. Sme real kamoši a on bol ten kamoš čo ma naverboval do Witchers... Ohľadne toho inkognita o post vyšie ...

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 28, 10, 16:21

Phorum Master
Phorum Master

Empair píše:
No co ty Ara?

S Arom som dlho dungoval a nabral som sním veľa užitočných skúseností, ale stal sa jeden incident ktorý nás rozdelil a nerozprávali sme sa asi 3mesiace... Predvčerom mi napísal a zas sa bavíme.... UO nehraje myslím a nebudem mu zdeľovať žiadne vnútro-guildovné informácie ak by ste mi dali šancu...

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 28, 10, 16:23

Phorum Master
Phorum Master

Tonnik píše:
jeste neco: todle je clovek co patri k te lepsi skupine slovaku jako je dexter, castian, morph apod.

Veľké DÍK Tondo, btw ja som ten Castian čo bol aj na boji o Yewský hrad a keď napadli CH hrad :wink:

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 28, 10, 16:25

Phorum Master
Phorum Master

Wallace píše:
ja bych rekl, ze to je suicide, ale kde by vzal castiasna apod

Suicide niesom.. :) On dostal prístup odomňa na moje dve postavy Allerion a Tattaglia..

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 28, 10, 16:42

Phorum Master
Phorum Master

Holly Word píše:
Pockam si na vysvetleni ovsem to ze nekdo beha s deneid nebo s lidma co se nas snazej pojizdet, je pro me jak se rika konecna... ( pvp je o necem jinym aspon mam koho zabijet - takze jsem vlastne rad ze tu jsou a to by meli byt i oni, protoze jeden bez druheho bychom si moc nezahrali - jen kdyby se lidi k sobe i ve hre chovali normalne ) neverim ani v jednu jeho postavu, neverim ani jedne, a protoze nikdo vlastne nevi ci sou postavy a kdo vsechno je muze lognout je to pro me uzavreny. Tecka. Ale zkouset to muzes dal ale pochybuju ze me by jsi presvedcil ... Nevim jak lezerne nebo jak to budou brat ostatni mistri... ani nevim kdo vlastne tenhle clovek je, na jednu stranu mi pripada ze ho znam a na druhou stranu hraje nektere postavy kteryma opovrhuji...

end of my opinion..

P.S.: Jsem asi paranoidni, ale prestoze mi pripada ze GP nikomu nic neprovedlo tak se mu vsichni msti

Behal som s rôznymi ľuďmi pvp a aj s takými ktorými tiež už teraz opovrhujem a nechcem písať somariny v znení dajte mi šancu ja som sa zmenil, nikdy som nebol top pvper a nikdy som nebol top prasa.. hral som pvp a umieral a zabíjal, ale v terajšej dobe od decembra 2008 čo som začal hrať som určite nebol viac času v pvp ako v dungu.. do pvp sa idem niekedy proste odreagovať keď mi už neostáva čas na dung... nepotrebujem na niekoho kempiť aby som mu lotol pvm eqvip alebo dakoho dobiehať v dungu keď si za rovnaký čas ten dung dám a mam stoho možno menej ako s toho pojazdu, ale urcite mam čistejšie svedomie a to je pre mňa prvoradé.

PS:Ber to tak že GP je TOP guilda na DP všetkých čias a niektorý hráči vás môžu viniť stoho ako neustále sťažujú dungy...
Keď 20ročný chalan jazdí na skodovici a vidí svojho rovesníka jak nastupuje do BMW X6 tak je tam istá žiarlivosť a vy ste tí čo do nej nastupujú :green:

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 28, 10, 17:20

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Bože mayo xD nabudúce si troška tie slova aspoň uprav xD než ich sem napíšeš je to ako by som počúval sam seba xD

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

bře 28, 10, 17:57

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Mayo píše:
Holly Word píše:
Pockam si na vysvetleni ovsem to ze nekdo beha s deneid nebo s lidma co se nas snazej pojizdet, je pro me jak se rika konecna... ( pvp je o necem jinym aspon mam koho zabijet - takze jsem vlastne rad ze tu jsou a to by meli byt i oni, protoze jeden bez druheho bychom si moc nezahrali - jen kdyby se lidi k sobe i ve hre chovali normalne ) neverim ani v jednu jeho postavu, neverim ani jedne, a protoze nikdo vlastne nevi ci sou postavy a kdo vsechno je muze lognout je to pro me uzavreny. Tecka. Ale zkouset to muzes dal ale pochybuju ze me by jsi presvedcil ... Nevim jak lezerne nebo jak to budou brat ostatni mistri... ani nevim kdo vlastne tenhle clovek je, na jednu stranu mi pripada ze ho znam a na druhou stranu hraje nektere postavy kteryma opovrhuji...

end of my opinion..

P.S.: Jsem asi paranoidni, ale prestoze mi pripada ze GP nikomu nic neprovedlo tak se mu vsichni msti

Behal som s rôznymi ľuďmi pvp a aj s takými ktorými tiež už teraz opovrhujem a nechcem písať somariny v znení dajte mi šancu ja som sa zmenil, nikdy som nebol top pvper a nikdy som nebol top prasa.. hral som pvp a umieral a zabíjal, ale v terajšej dobe od decembra 2008 čo som začal hrať som určite nebol viac času v pvp ako v dungu.. do pvp sa idem niekedy proste odreagovať keď mi už neostáva čas na dung... nepotrebujem na niekoho kempiť aby som mu lotol pvm eqvip alebo dakoho dobiehať v dungu keď si za rovnaký čas ten dung dám a mam stoho možno menej ako s toho pojazdu, ale urcite mam čistejšie svedomie a to je pre mňa prvoradé.

PS:Ber to tak že GP je TOP guilda na DP všetkých čias a niektorý hráči vás môžu viniť stoho ako neustále sťažujú dungy...
Keď 20ročný chalan jazdí na skodovici a vidí svojho rovesníka jak nastupuje do BMW X6 tak je tam istá žiarlivosť a vy ste tí čo do nej nastupujú :green:

Tenhle pristup se mi libi... kdyby to tak bral kazdy a nebo spis kdyby se kazdy tim ridil, bylo by to lepsi.. :chores-chopwood:

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 28, 10, 18:22

Phorum Child
Phorum Child

hezky no sic e nejsem v guilde, ale uzitecny jsem v hodne smerech, ma jeste suicide pristup na tve acc? urco, kdyz jo jak pozname ze nelognes mapu a nebudes praskat , max duvera nic vic, to sami u me ,od 2008 to se mi taky nece nejak...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 29, 10, 04:44

Phorum Master
Phorum Master

Hulendr píše:
Bože mayo xD nabudúce si troška tie slova aspoň uprav xD než ich sem napíšeš je to ako by som počúval sam seba xD

Ooooo Hulender, práve som vstal do prace a vôbec mi to nemysli po tom dungu a tak neviem čo by som sem trepol;p

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 29, 10, 04:46

Phorum Master
Phorum Master

Holly Word píše:
Mayo píše:
Holly Word píše:

end of my opinion..

Tenhle pristup se mi libi... kdyby to tak bral kazdy a nebo spis kdyby se kazdy tim ridil, bylo by to lepsi.. :chores-chopwood:

Ďakujem ti Holly, že mi v tejto veci dôveruješ... Vážim si toho...

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 29, 10, 04:55

Phorum Master
Phorum Master

Wallace píše:
hezky no sic e nejsem v guilde, ale uzitecny jsem v hodne smerech, ma jeste suicide pristup na tve acc? urco, kdyz jo jak pozname ze nelognes mapu a nebudes praskat , max duvera nic vic, to sami u me ,od 2008 to se mi taky nece nejak...

Wallace... áno prístup ma stále, aj keď ako som spomínal v poslednej dobe nehraje... Ako to poznáte že nejdem praskať? Neviem je to silná otázka.. skus sa spýtať ľudí s ktoými som bol v dungu či nás pojazdila alebo už fakt neviem čo mám nato napísať.. ale jedno viem že ak teraz hneď nevypadnem z domu tak ma sef pojebe do riti :lol:

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 29, 10, 05:27

Phorum Child
Phorum Child

Cauec kemo. Abych řekl něco k dobru. Prošel jsem s ním už hafec dungů snad za všechny moje chary. Rozhodně víc co a jak dělat v dungu, hraje kvalitně ranga, velmi dobře nekra, paladina. Morálka mu nechybí a není to typ co dokáže pozabíjet svým egoistic stylem výpravu. (že Wallace?:p)
Takže já bych ho rád do poručil některému mistrovi. Neznám ho řadu let ale za tu dobu co jsem ho poznal ho znám jako férového hráče.
Ještě mě zajímá, twoe kemo ale nebyl bych rád kdyby měl Suicide přístup kamkoliv do GP. Budovy nebo fora tj jedno. Na Suicida mám svůj nemenny názor dobrých 7 let, těžko na tom někdo neco změní.

http://bandzone.cz/fxscorpion

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

bře 29, 10, 10:23

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Ja len takto ako som povedal je to kvalitný hráč prešli sme si ríšu .... xD a myslím že keď som to prskal tak ako bolo čo robiť xD fakt je to kvalitný hráč nič iné len doporučujem .... GL and HF

Cler/Monk/Bishop/Medic, gard, Magic, Miner, Brujah, etc

Nahoru Nahoru

bře 29, 10, 13:50

Phorum Master
Phorum Master

BB píše:
Cauec kemo. Abych řekl něco k dobru. Prošel jsem s ním už hafec dungů snad za všechny moje chary. Rozhodně víc co a jak dělat v dungu, hraje kvalitně ranga, velmi dobře nekra, paladina. Morálka mu nechybí a není to typ co dokáže pozabíjet svým egoistic stylem výpravu. (že Wallace?:p)
Takže já bych ho rád do poručil některému mistrovi. Neznám ho řadu let ale za tu dobu co jsem ho poznal ho znám jako férového hráče.
Ještě mě zajímá, twoe kemo ale nebyl bych rád kdyby měl Suicide přístup kamkoliv do GP. Budovy nebo fora tj jedno. Na Suicida mám svůj nemenny názor dobrých 7 let, těžko na tom někdo neco změní.

Diky BB za kladné ohodnotenie mojej osoby a čo sa týka Suicideho.. nemá prístup nikam, len loguje tie dve postavy a tiež keď som mu ich dával, tak som počítal stým, že tie postavy ktoré logol môžu byť zmazané, takže logol fakt iba tie dve a na žiadnu inú prístup nemá.. sú to postavy bez ktorých sa viem zaobísť

Meadhros - Iska
Tellgas - Magic
Wortex - Ostro
Seth - Gangrel
Julie Garnie - Destro
Amaunet - Guard

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 56 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]