Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

pro 27, 09, 00:24

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj GPaci.

1,Ujo Imro - mage bojove skilly 70 inscript...
Maniak - war vsetky skilly s naramkom...
Barbara z Trinsicu - cler(red) bojove skilly

AFK fishing alchemy

2,tazko sa premysla tak daleko do minulosti ale hral som asi 3 roky a 2,5 roka pauza... teraz hrajem 2 mesiace..
po pauze risa po spektrala cove par mensich... pred pauzou si vsetko okrem desp 3 pride peklo a sorc.. zaruka kvality vodoodolne vzduchotesne ohnuzdorne steny za kazdeho pocasia :)

guildy: RIP,Spolek,Silmarion,Templari,DoHR..

22, hrajem hlavne PVM.. ale ked je fajn particka ludi na oboch stranach rad zajdem aj PVPko

3, tieto zimne mesiace mam dost casu.. tyzden/vikend mozem do rana zalezi na momentalnej situacii aky je program v reale... mapu lognem ked som v hre ked si idem solnut dung alebo mapu na to snad neni dovod...

4, Maros 25 muz bez protekcie :) student v obore zivot pracant v obore Royal Mail delivery inymi slovami postar...

5, som liberal par ludi uz poznam takze akurat poznat novych ludi a zabavit sa a nebrat zivot tak vazne:)

6, tak stojim po 3 rokoch na trhu a zrazu sa mi neznami clovek pokusa pomoct... a zrazu zistim ze je to niekto koho vlastne poznam...neni to znamenie? zmena je zivot..

7, 193091484

8, uz je to nejaky ten dotaznik ale prve podakovanie :) nech sa vam paci.. caff

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 27, 09, 02:07

Phorum Player
Phorum Player

Myslím že tohoto člověka znám z guildy R.I.P ... pokud je to ten Maniac. Jinak jsi ho moc nepamatuju, ale je to Madar .... tak hodně se prostourat v minulosti.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 27, 09, 02:46

Phorum NB
Phorum NB

maniak a barbara niesu moje postavy.. pribral som ich casom...
a este dodam ze PK z clera spravil typec ked som nehral a tak som zanho nikdy nebehal...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 27, 09, 03:54

Phorum Admin
Phorum Admin

miki píše:
Myslím že tohoto člověka znám z guildy R.I.P ... pokud je to ten Maniac. Jinak jsi ho moc nepamatuju, ale je to Madar .... tak hodně se prostourat v minulosti.

ten maniak kterého myslíš je boban

for ujo: ak klikáš mága, jak si na tom konikací mluvením na vt a podobně?

Nahoru Nahoru

pro 27, 09, 17:16

Phorum Skiller
Phorum Skiller
Věk: 40

Pekna prihlaska, zabavna, nemam nic proti... Jak ja porad rikam, duveru si hold clovek musi nejak ziskat, sanci ma kazdy..

** Palo-klero-mag **

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 27, 09, 21:15

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 36

Barbara z Trinsicu bud sa mylim , alebo je to ten Cler co nas chcel pojet v pred Despom a bol myslim v Hated miki oprav ma ak sa malym , ale vies co myslim to sme mali este Unholy stejne all pokapali , ale tak ...
Inak ku cloveku bol som snim v nejakej tej guilde celkom v pohode frajer ... a vlastne ani neviem ci sa sem do toho mozem rypat ked som len nedavno dostal za ucna ... len moj nazor urcite ti to v prihlaske nazavazi ... ale Grats pri hladani mistra ... ;) len tolko s mojej strany ...

PS: uo som rozslapal uz ale mam len notebook a hra sa mi na tom nie najlepsie makrovanie mi ide :D:D:D a palika mi teraz hra Luzka ... ale myslim ze sem tam nejaky dung by som zvladol aj na notebooku , takze uz sa budem pisavat na vypravi tolko odomna majte sa ....

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

pro 28, 09, 14:10

Phorum Player
Phorum Player

Majty píše:
Barbara z Trinsicu bud sa mylim , alebo je to ten Cler co nas chcel pojet v pred Despom a bol myslim v Hated miki oprav ma ak sa malym , ale vies co myslim to sme mali este Unholy stejne all pokapali , ale tak ...
Inak ku cloveku bol som snim v nejakej tej guilde celkom v pohode frajer ... a vlastne ani neviem ci sa sem do toho mozem rypat ked som len nedavno dostal za ucna ... len moj nazor urcite ti to v prihlaske nazavazi ... ale Grats pri hladani mistra ... ;) len tolko s mojej strany ...

PS: uo som rozslapal uz ale mam len notebook a hra sa mi na tom nie najlepsie makrovanie mi ide :D:D:D a palika mi teraz hra Luzka ... ale myslim ze sem tam nejaky dung by som zvladol aj na notebooku , takze uz sa budem pisavat na vypravi tolko odomna majte sa ....

jj Liborku to si pamatuju to meno jak nas chteli pojet :D to jak tam miki behal pesaka kvfkoval je za negra ara z magic drakem je flusal a gogo z tisicero zrcadel si to tamd avaal :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 2, 10, 17:44

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 36

Luzka píše:
Majty píše:

jj Liborku to si pamatuju to meno jak nas chteli pojet :D to jak tam miki behal pesaka kvfkoval je za negra ara z magic drakem je flusal a gogo z tisicero zrcadel si to tamd avaal :D

Naaaaaaa nie nemali sancu proste mi sme boli jaky Team heh a Luzka dostal ccčko a nemohol ich sniperovat s tou elvenkou :) ale no ako Miki bol zabity bez jezditka len beha tam neger a kvfkoval jak blazen a zlozil tusim 3 prsky mozno viac ako klobuk dole to bola hrozna funn :D

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 5, 10, 23:08

Phorum Player
Phorum Player

Beru Ho :)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

led 5, 10, 23:47

Phorum Admin
Phorum Admin

K4pr píše:
Beru Ho :)

dobře
*lock

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]