Ahoj,
K prevratu by snáď nemalo dôjsť, košičania sú celkom v pohode

S AMG som nemal nic spolocne keďže PK nehrám. Jediná skúsenosť s nimi kedy sme si nešli navzájom po krku bolo keď som odkupoval od libora bishopku.
Do Templars som sa hlásil kvôli tomu, že som veľa ich postáv stretával po svete a teda som si myslel, že ich je viac a sú samostatnejší ( áno videl som, že niekedy s harpa chodia top dungy). Nakoniec to celé dopadlo tak, zey zopár ľudí chodí dungy s harpa boyz a pár jedincov chodia spolu low/medium dungy. To je to čo som vypozoroval a sám zažil za dobu čo som bol žiadateľ. 3/4 ľudí sa mi do dnes neozvalo späť na icq aj ked správa bola videná a jedným z nich je ducky aka guild master. Keď sa vám uz GM neozýva o niečom to hovorí necítil som sa vítaný. V jeden večer kedy som sa citil ze uz chudaka Bakyho otravujem viac než dosť mi dal info a dá sa povedať dostal na harpa akciu skrz duckyho. Takže áno jeden večer som s nimi strávil v 2 alebo 3 dungeonoch tu sa priznám si nie som istý, viem ze sme boli tripartitu a heroiky.
Do Templars som sa nehlásil aby som chodil na akcie s harpa amonthia brotherhood a boh vie akých guild ešte. A už vôbec nie potom, čo Tuxo zebral aby som im naprasil nejake výpravy. Vtedy už tuším existovalo to jeho alter ego bruh, ktoré z nejakého dovodu (EDIT: tak eli to vraj nebola

neviem kto ho tam teda invitol a na koho ziadost, ale bol tam no) skončilo aj na našom diskorde, takže Duko potom urcite s velkou radostou rozposlal screenshot ako som sa s veľkým nástupom vrátil do Stars. Ľudia za samozrejme pýtali co sa stalo a ja som sa podľa mojich skúseností s guildou Templars vyjadril, že im robia podrztasky (slusnejsie povedané nez to bude na onom screenshote). Viem, že to vedia pretože už spomínaný Duko mal na DP diskorde na toto prirovnanie narážky.
Hold to je moj názor, úprimne môžem verrjne napísať, že Templars nesú zlí a je tam pár ľudí ktorých mi je ľúto a určite sa dá povedať že aj v amonthii alebo harpagons sa nájdu normálni jedinci, ale vo všeobecnosti sú to prasce a s nimi nechcem mat nic spoločné.
Snáď sa moja verzia a to, čo ti tvoje zdroje prezradia bude zhodovať

niečo podobné sme už s creepom riešili po icq, tu som sa rozpísal teda viac.
Čo sa logovania týka, môžem povedať len to čo som písal aj templarom,v pripade, ze sa dostanem na adepta alebo to bude nutné heslo si na svoj hlavný char, ktorý bude mst niekde prístup zmením. Na prohresky to nevidim, sme všetci dospelí ľudia, postavy sú vymaxovane, takže si nemyslím, že by sme skončili v jaili alebo zmazany