Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ] 

kvě 19, 09, 11:07

Phorum NB
Phorum NB

Bart píše:
hm negra si nech na pvp,clera nehraj ten ti nejde a radsi to bum bum hrej,obstarej equip,najdi si mistra,hodne stesti pri hledani...prozradim ti William pochazi od slova Willik=PTTB = Proč Tak Tlemiš Bukvico :p neboli Honzik ;)

Na to že tě znám tak dlouho, tak mě tvoje tvrzení mrzí, jak můžes tvrdit že mi clerik nejde, když si me clérovat ještě neviděl, chci být guildě nečím prospěšný a to healerem který podrží a pomáhá tím ostatním a ne jen hloupou mlátičkou, když bude potřeba tak sním ten dung půjdu, ale raději bych zůstal u toho clerika, protože mě baví a taky musí nést nějakou zodpovědnost.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 19, 09, 11:22

Phorum Skiller
Phorum Skiller

muhahah

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 19, 09, 11:38

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

Fler píše:
...a ne jen hloupou mlátičkou...

zHULENDER TERAZ BY si sa mal URAZIT!! :P

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

kvě 19, 09, 13:22

Phorum God
Phorum God

Fler píše:
Bart píše:
hm negra si nech na pvp,clera nehraj ten ti nejde a radsi to bum bum hrej,obstarej equip,najdi si mistra,hodne stesti pri hledani...prozradim ti William pochazi od slova Willik=PTTB = Proč Tak Tlemiš Bukvico :p neboli Honzik ;)

Na to že tě znám tak dlouho, tak mě tvoje tvrzení mrzí, jak můžes tvrdit že mi clerik nejde, když si me clérovat ještě neviděl, chci být guildě nečím prospěšný a to healerem který podrží a pomáhá tím ostatním a ne jen hloupou mlátičkou, když bude potřeba tak sním ten dung půjdu, ale raději bych zůstal u toho clerika, protože mě baví a taky musí nést nějakou zodpovědnost.

nebav me martine,jen jsem zvedavy jak ti to dlouho vydrzi,jako clerik neses velkou zodpovednost za celou skupinu a zda ty se stim dokazes poprat,jen mohu doufat...

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 19, 09, 13:26

Phorum Admin
Phorum Admin

k přihlášce myslim není co dodávat, otázky byl zopovězeny

jinak mám rád když lidi mají víc než jednu postavu (viď barte) bo pak je dělání dungů mnohem jednoší ale stejně rád mám když je člověk schopnej zahrát za tu postavu pořádně ne že ji jen má vymacrovanou aby měl další postavu na kterou si složit skládačku (viď Ero)

Nahoru Nahoru

kvě 19, 09, 14:25

Phorum NB
Phorum NB

[quote="Empair"]postavu na kterou si složit skládačku (viď Ero)

:-D:-D:-D:-D:-D, on má těch skládaček jak ja lidí v kontakt listu na icq a to že jich tam nemám málo :-D

BTW: Hulendra jsem něchtel urazit ale určitě všichni chápou jak jsem to myslel.

A zodpovednost za celou skupinu, to je právě ten adrenalín který má pracovat.

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

kvě 19, 09, 14:28

Phorum Admin
Phorum Admin

S Tondou jsem mluvil na ICQ ...
Fleur se stává jeho učedníkem
*lock

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 37 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]