Srdečně vás zdravím
něco o mě…Roman Drobný jméno mé, letos jsem oslavil 36 roků a bydlím v Lomnici nad Lužnicí, mám 2 děti, psa, kočku a jednu manželku. Rád zahradničím, cestuji a ještě raději se lenoším u rybníku s pivkem a prutem
Moje postavy…Balin - magemax skilly kromě výrobních, kvest na mystika, nb kudla, nb runa,..
Stistko - rangerbojovky skoro max, plánuji specializaci Shaman, kvestíky na NB itemy atd..
Demorgoron - vampbojovky max, dodělávám alchemy a pár vedlejčích skillů
Dále mám přístup na max klerika Arides (bez specky) a paladina Aragorn (teuton),..
DP historie…Na serveru jsem začal hrát v roce 2003, moje první postava byla vampírek Stistko , dále jsem měl necromancera Dark Simp a klerika Yao (postavy jsem rozdal mezi přátele). Aktivním hráčem jsem byl až do roku 2006, kdy se mi narodil první synek. Mezitím jsem zkusil ještě pár jiných shardů (Estate, Kelevar, OSI Dragon Age, Moria) ale nikdy nebyl žádný shard jako dp, proto jsem se vrátil tu

Jako člen jsem v žádné guildě nepůsobil, protože jsem dungy chodil se svými přáteli z mého okolí v Holešovicích (toho času jsem bydlel ještě v Praze) a to konkrétně Jirkou Páleníkem (Demorgoron, Leon) a Janem Novotným (ranger James, mage James II), dále s námi hrával ještě The Annaite z Praetorians a Venca z TM, kterej za námi jezdil pařit do herny až z HK

Dále jsme dungovali s klukama ze Sanct Lor (Lestat, Angelus, Funstorm,..), Green Arrow a Menym z LiTu. Byly to užásný časy, rád na ně vzpomínám, a doufám, že se mi podaří na to navázat s vaši guildou
Z dungů jsem prošel všechny malé a střední, dále jsme chodili harvit Dmka do despu a draky do destu, což je už dnesk pouze snem...
PK historie…PK jsem nikdy nehrál, a abych řekl pravdu, kromě Venci jsem tyhle výrostky považoval vždycky za lůzu serveru, protože nám kazili hru…přesto respektuji, že k dp patří ..
proč MG…Vaši guildu jsem si vybral víceméně podle dojmu z webu a fóra, podle doporučení kamaráda Arida a také se mi líbí název guildy, tak nějak mi ke mně pasuje

Já mohu nabídnout loajalitu, aktivitu v rámci možností (dle rodiny), pomoc... Na druhou stranu očekávám partu fajn lidí, pomoc při plnění kvestíků, atd… Můj momentálně největší UO cíl je splnit kvestík na Stone Impa a udělat zkompletovat sbírku všech mustangů
Kodex, srazy,konektivita…Kodex je srozumitelný, na srazy dorazím moc rád
ICQ: čekám na obnovení starého účtu již od 10/16, případně založím nové.
TS: mám (preferuji)
Ventrillo: mám
UOAM: mám
FB, Twitter: nepoužívám
Budu se těšit na případné dotazy