Hef píše:
Nevím, moc se mi to nelíbí, v té přihlášce chybí bod 8., 9. a 11.

přihlašku přeci musí každý příchozí vyplnit? ne? pravidla pro všecky stejná.
Hefe, je pekne ze to sledujes a snazis sa byt v tomto aktivny.. bral som ako samozrejmost ze si vecsina ludi na to dokaze odpovedat bez viditelnej odpovede

Roman píše:
Mňa by zaujímalo, že prečo si odišiel? Prečo si sa nesnažil ostatných pochopiť a skúsiť sa nejako s ľuďmi dohodnúť?
Bral som to ciastocne ako krivdu a ked to zacali rozoberat na fore s drzimi textami od raxika tak som sa nasral a konal emotivne bez rozmyslania..
Tersivan píše:
Nemam co ktomuto tematu dodat nez co sem rekl, impulzivni odchod ti moc nepomohl, ale hlasoval jsem pro sanci a to plati dal
Dakujem Tersik a mas pravdu.. Ludi ako ty si nesmierne vazim, prezili sme spolu roky v guilde a vzdy sme stali pri sebe.. Toto je ten dovod pre co chcem ist s5.. Viem, ze keby hrali hraci ako Ben, Kapr, Bart, Bejk, Holly, BB, Hulendr, Wilson tak by takato situacia vobec nenastala.. Boli to nielen velky hraci ale aj velky ludia a nepametam si jediny konflikt v guilde ktory by som za dlhe roky mal..
Majk píše:
Ahoj, řekl bych že to tvoje načasování na přihlášku není zrovna šťastné. Odejdeš uraženě z guildy a za 6 dní píšeš znova přihlášku?
Dost lidí má ještě čerstvě v hlavě tvoje excesy a popravdě začali hrát i ti, co když jsi hrál ty tak nelogovali.
Zkus to třeba za rok. Lidi zapomenou, někteří dospějí

Za mě musím dát také ne.
V poriadku, akceptujem.. Len ak smiem vediet.. co ta k tomu viedlo? si clen rady, tak by som ocakaval niake odovdnenie.. Dufam ze to bude niektore s klamstiev ktore o mne siri Han.. ako napriklad ze som na neho zorganizoval pojazd.. to ma pobavilo
Majk píše:
Dívej takovému Empovi stačilo 6 dní.
Na TSku na tebe nadával, na fóčku rozjel hlasování o tvé budoucnosti a teď se ti div neomlouvá.
Asi to bude tym ze aj Emp je len clovek a nasral som ho s tym EP.. kto by sa na to nenasral si povedzme uprimne.. Avsak sa vie na vec pozret aj s velkej perspektivy a pozera sa na vsetky tie roky ktore som tu stravil.
Empair píše:
Nemyslím, že jsme parta, který by nedala lidem šanci.
Kiez by si mal pravdu

Nait píše:
muj navrh: dat mayovi ultra tezky zadatelsky quest typu stoneimp+drticka+neco s tim ze at da vedet az to splni... to nam da cas "odpocinout" si a jemu moznost ukazat skill, ale jinak jak psal emp, idealne aby ses nejakym zpusobem usmiris s lidma kteri maji neco proti. Je naprd kdyz v guilde se musi resit "kdyz tento clovek pujde tak ja nepujdu" apod
Paci sa mi ta myslienka, len si myslim ze tieto questy by mali mat skor clenovia rady ako podmienku, presne jak to bolo kedysi.. skor by som asi navrhol niaky dung na solo v 2.. lebo drticku mam, na impovy pracujem s vlastnej vole, vendetu tiez, akurat vodu.. tak tu by ste mohli este teoreticky

Najhorsie je ten koniec.. je to jak v paroch.. ked to chce len jedna strana tak to stroskota..
Raxik píše:
Jestli si myslite ze se neco zmeni tak jste na velkem omylu. Spirit byl vzdy prehnane emotivni a vzdycky bude...tohle se nezmeni protoze mu date nejaky hloupy quest nebo mu domluvite. Borec me chce pojet za PK a kdyz ho zguardim tak mne vypisuje na ICQ, ze me rozbije hubu na sraze...kdyz k tomu jeste prictete jeho zbytecne nafoukle ego ohledne jeho skillu tak z toho vychazi ze takovy clovek opravdu nebude schopny normalni interakce se cleny guildy a vzdy bude delat problemy...
Raxik, dobre vies ze to tak nebolo ako si to napisal sem na forum.. ked sa ale budeme navzajom obvinovat tak sa nikam neposunieme.. Dame hrubu ciaru?
Empair píše:
Han Gamms píše:
Empair píše:
Každý by měl dostat šanci na sobě zapracovat, nad nikým bych nechtěl lámat hůl dopředu.
3 členové (dokonce členové rady) proti, tak nechápu proč tu vaříš z vody nějakou další šanci

nevím proč ale mám Spirita rád, vím že si doslova posral u poloviny guildy a svoji poslední šanci prostě zahodil tak se snažím aby jste ho alespoň vyslechly
přece-jen byl to náš dlouholetý člen, zúčastnil sem i srazů a myslím si že svých činů(chování) lituje
myslím, že by si zasloužil víc než prosté "NE"
Dakujem Empe.. Vazim si toho.. si clovek s velky C .. viem ze je to somnou niekedy tazke, ale vies sa vzdy pozret na to dobre
Attea píše:
myslím, že tu šanci de facto dostal, ale promarnil ji svým odchodem.
stokrát radši budu hrát s hanem, marastem atp. než s mistrem spiritem (už tak jsem s ním kvůli tomu větší dungy nechodil), který tě dokáže i v medium dungu vystresovat, že máš chuť si ho mute a odkopnout

To ma zamrzelo attea.. prepac.. prekvapil si ma
Mal som snahu napisat ludom na icq, avsak bez odozvy