Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

lis 17, 08, 16:32

Phorum NB
Phorum NB

1. Postavy

modré: Drizzt Do'Urden(rang - nedotrenovanej), Rufio(vamp - nb), Akym(max war), Yandril(max war), Faila Sairon(max mage), Dr. Zoidberg(kler - nedotrenen)

Akyma, Yandrila, Failu Sairon a Dr. Zoidberga jsem dostal od kamaradů.

Smazané: Nikolaj Nabajaht, Lahmia, Adalard - smazal jsem je, protože jsem přestal hrát.

Pk jsem neměl a prohřešek proti pravidlům taky ne. Ps.: jsem slušňák:p

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?:

Začal jsem hrát asi před 4 roky, aktivně teď hraji pár měsíců. Jako NB jsem se přihlásil do gildy Brotherhood, kde jsem pobral nějaké zkušenosti a pak jsem se přihlásil do gildy Hunters, kde jsem zůstal dokuď jsem si nesmazal postavy a "neskončil" s UO. Z dungeonů jsem neprošel Despise, Pride, Drow City, Shame, Destard, Fanatic Cave, Sorc, Ratmany a Ankh.

3.Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?:

Raději mám tedy PVP ale PVMkaření se nebráním. Vampa a ranga si trénuji především na to pvp. Do dungu bych pak upřednostil wara. Momentálně jsem tedy pvpeřil s Akymem, ale vamp mi seděl více.

4. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?:

Venrilo a UO mapku mám. Momentálně mám čas spíše přez víkendy, protože máme blokované porty na kolejích. Od prosince bych se měl stěhovat na privát, kde by to už mělo běžet normálně. Potom bych tedy mohl hrát každý den, když toho nebudu mít hodně do školy. Však to znáte:p.

4. Kdo jste v reálu?:

Jmenuji se Mára a budu mít 21 let. Momentálně studiju výšku v Hradci Králové

6. Proč zrovna naše guilda?:

Jste aktivní a zkušená gilda, rád bych si užil legraci v dungeonech, které znám i neznám a nabral nějaké herní zkušenosti a dovednosti :p..

Díky za prostor a kontakt na mě je: 302344655

Ps.: snad sem na nic nezapoměl :)

Nahoru Nahoru

lis 17, 08, 19:12

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

to bude zase bitka o kvazi jedneho volneho mistra :p

gl

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

lis 18, 08, 15:36

Phorum Admin
Phorum Admin

jakou vejšku studuješ a odkud si jinak?

nicmíně proč máš 2 modré wary?

Nahoru Nahoru

lis 18, 08, 16:05

Phorum NB
Phorum NB

Studiji archeologii v Hradci Králové:p

Jinak jsem z Frýdku-Místku a dva modry wary nevím ..Oba sem je postupně dostal. Jednoho skoro neloguji a s tím druhým se snažím naučit pvp popřípadně chodit dungeony, když je nějaká ta příležitost.

Nahoru Nahoru

lis 18, 08, 16:45

Phorum Player
Phorum Player
Věk: 37

Drizzt píše:

Jinak jsem z Frýdku-Místku a dva modry wary nevím ..Oba sem je postupně dostal. Jednoho skoro neloguji a s tím druhým se snažím naučit pvp popřípadně chodit dungeony, když je nějaká ta příležitost.

tj v prdeli :P dalsi war a na mna zase len ten kler ostane )) zacni hrat klera nech konecne mozem lognut aj negra :p

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Nahoru Nahoru
  Profil Zobrazit autorovy stránkyICQ

lis 18, 08, 18:16

Phorum Admin
Phorum Admin

Drizzt píše:

frýdek to je kousek od ovy to by jsme mohli zajít na pifko abychom tě prověřili

nicméně budeš na sraze?

Nahoru Nahoru

lis 18, 08, 19:22

Phorum Admin
Phorum Admin

na vlastní žádost lock

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]