Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 

čer 2, 08, 14:37

Phorum NB
Phorum NB

Ahoj, nadpis topiku jsem si trochu pozmenil, protoze moje v soucasne dobe nejhratelnejsi postava je cleric Pttb, ale podle sve prvni postavy si necham rikat Wille. Jinak me prave jmeno je Jaroslav a je mi 20 let. Nedavno jsem ukoncil studium na Vyssi odborne skole, z mnoha duvodu ktere by Vas nezajimaly, ale klidne je napisu.. V rijnu nastupuji jinou skolu. Sport u me jako u vetsiny nahradily cigarety a hospody ;p (je to dobre nebo spatne?)

1. Všechny Vaše postavy ?

Moje postavy davno smazane za prohresek (viz prohresky)
William (warrior), Faern d'Verin (mage), Delphi (Cleric), Deus (PK mage, smazan kvuli vstupu do Amonthie). Za vsechny tyto postavy jsem prosel v te dobe vsechny dungeony a zaroven hodne guild (Camelot, Amonthia, Acheron, WR, Spolek..)

Moje soucasne postavy, ktere aktivne hraji (vice ci mene, bez prohresku)

Pttb (Cleric) PvM skilly jsou maxle, hraji ho nejvice, protoze me bavi zachranovat empovi prdelku ;p Dungy jsem s nim prosel opet vsechny, nepocitam ty nove, ktere jeste nikdo neobjevil.

Stigmus (Mage) Prosel jsem s nim opet hodne dungeonu, ale zadny z top dungu, protoze vzdycky se najde nejakej smoula co nechce hrat clera a ja ho musim jit.

Temny (Necromancer) zatim ve vyvoji, hodlam z nej udelat indiana.

Nyrrti (Necromancer) pujcena postava, je ve frakci

Za zadnyho ze svych necru jsem nesel dung, ale chodil jsem za Nazghula (Pride rise, Desp 1,2 a tusim ze i 1,3 nevim bylo toho vic.)

2. Tvoje zkušenosti z DP a jak dlouho hraješ ?

Zkusenosti z DP mam hodne, zkusil jsem rekneme vsechno (O, Ch, Pk, PvM, i RP jsem si zahral ve Spolku). Na DP hraji od ledna 2003 s prestavkou.

2. Upřednostňuješ Pvm či PvP nebo oboje ?

Uprednostnuji oboje, protoze clovek by to mel sloucit. PvP a PvM je odlisny zpusob hrani a oba maji mnoho kladu i zaporu, taktez oboji je jiny druh zabavy (aspon si to ja myslim).

4. Jak často můžeš hrát a mam Uomapu , ventrilo ?

Hrat muzu denne, casu mam vic nez dost. UOmapa ani ventrilo mi nedela problem logovat.

5. Co od členství v naší guildě očekáváte ?

Kdyz nehrajete pro mamon vy, tak ja take ne. Jde mi samozrejme o tu zabavu preci!) Ale v Generation Progress je vyber lidi, kteri umi hrat a umi hrat dobre. Ocekavam tedy, ze mate stejne cile jako ja a to jest hlavne se tou hrou bavit.

6. Proč zrovna naše guilda?

Vase guilda se mi libila od prvni chvile co jsem slysel, ze se zalozi. Ale Amonthie byla pro me jasna jednicka v tu dobu, tak jsem ani neuvazoval o tom odejit z ni. Kvuli castym neshodam, ktere jsem mel v posledni dobe u Amonthie a dale take obrovske chuti zahrat si PK, jsem odesel.
Tak tedy vase guilda kvuli tomu, jak hrajete a jaci jste. S temi co jsem poznal si rozumim a i v tech dungach neni napeti (diky tomu ze kazdy vi co ma delat).

7. Kontakt na Vás ?

obcas: jabber huggy@jabber.cz
mirc @ quakenet pod nickem huggy- nebo huggy| (porad mi ten nick krade jeden capek z Californie :()

8. Diky

Copak uz mam za co dekovat?))

Nahoru Nahoru

čer 2, 08, 15:28

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Cau, jelikoz je jeden volnej mistr a koukam, ze zadosti jsou otevreny, je mi jasny vo co de:pp

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 2, 08, 16:55

Phorum NB
Phorum NB

Nikdy nezalezi na nazoru jednoho ;p

Nahoru Nahoru

čer 2, 08, 17:01

Phorum Player
Phorum Player

Zdravim

Nahoru Nahoru

čer 2, 08, 20:31

Phorum Admin
Phorum Admin

Tak co se týče Willa tak už se semnou domlouval, takže si ho oficálně beru za učedníka. Nechám totu ještě chvíly otevřené ... pokud máte dotazy ptejste se ....

Nahoru Nahoru

čer 2, 08, 22:08

Phorum Player
Phorum Player

Tak se mi to libi:)

Gratulace Willovi k mistrovi :)

Nahoru Nahoru

čer 2, 08, 22:59

Phorum Skiller
Phorum Skiller

si chces u nas zahrat pk? my sme prece nonpk guilda :D

Nahoru Nahoru

čer 3, 08, 01:08

Phorum NB
Phorum NB

PK neni samozrejme hlavni duvod, to pisu vys. Ale fakt je ze Amonthie tuto moznost odepira.

Nahoru Nahoru

čer 3, 08, 10:17

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Cus wille....:p ...ale no tak napis hlavny dovod preco chces do guildy..a to je ten ze by si mal tu cest lecit mou TOP SKILL prdel v dungu :lol:

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

čer 3, 08, 11:47

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Zadam admina at to tady lockne...neba me mazani tech prasaren a tak, staci mi to v pokecu dik:)

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

zář 3, 08, 13:31

Phorum Admin
Phorum Admin

Z důvodu neaktivy vyloučen, pokud opět začneš hrát UO můžeš si přihlášku opětovat.

Nahoru Nahoru
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]