Magic Generation

Dark Paradise guild forum

Přihlásit se | Registrovat

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 20 ] 

dub 26, 08, 15:36

Phorum NB
Phorum NB

Bidas píše:
Hele, si z toho tady delate chat:p kdyztak piste neco k nemu a ne kde jste vcera byli na pivku atd:p

:) Wauuuu :p se rano připojim na forko a vidim 8 novejch příspěvků :D.Řikam si,že tolik otázek na mne?:D a von je to chat :p.nevadi ;)

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 27, 08, 08:08

Maso III píše:
Bidas píše:
Hele, si z toho tady delate chat:p kdyztak piste neco k nemu a ne kde jste vcera byli na pivku atd:p

:) Wauuuu :p se rano připojim na forko a vidim 8 novejch příspěvků :D.Řikam si,že tolik otázek na mne?:D a von je to chat :p.nevadi ;)

Mas tam otazku ak som dobre cital. Ake mas ine postavi a nemas PK nahadou ?.

Hlasit sa dokovarne ? Mi preferujeme iny herny system ako je unich takze preco taka nahla zmena ?

Btw nejde mi prihlasit sa a som lenivy robit si novy mail pac som zabudol heslo.(pre rejpalov :).

Nahoru Nahoru

dub 27, 08, 13:44

Phorum NB
Phorum NB

Zub píše:
Maso III píše:
Bidas píše:

Mas tam otazku ak som dobre cital. Ake mas ine postavi a nemas PK nahadou ?.

Hlasit sa dokovarne ? Mi preferujeme iny herny system ako je unich takze preco taka nahla zmena ?

Btw nejde mi prihlasit sa a som lenivy robit si novy mail pac som zabudol heslo.(pre rejpalov :).

2 ZUB : Postavy mma jen ty ,které jsou uvedené na přihlášce (ty ktere jsou schopny jít dung) pak samozřejmě mam i NB jako je Necromancer Acid - s max necro a 45 magery,a Czipoo Clerika kterej je total NB

Hlásil jsem se do kovárny,jelikož tam byli dva kámoši z realu.CHtěl sem jít jen do Blue Kovarničky,jelikož Pk mě nějak netahnout :(

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 27, 08, 22:13

Phorum NB
Phorum NB

Zdravim.bohužel kvuli problémům v realu musim pozastavit žádost :(.Protože rodičům došla trpělivost s mejma známkama na škole :(,do doby neurčity musim hraní UO rapidně omezit a vytahnout si je....

Promiňte za zabranej čas čtenim mojí přihlášky.

Maso III (DarthKnight)r

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ

dub 27, 08, 22:17

Phorum Skiller
Phorum Skiller

Na zadost pana Lock ...prozatim...dame mu cas

!-vOrder-!

Kazda kosa najde svuj kamen

Nahoru Nahoru
  Profil ICQ
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 20 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]