Phace píše:
chlapci predtym ako to tu uzavrete tak mi dovolte aspon sa vyjadrit.
Vsetky prehresky som spachal ked som bol este na zakladnej skole, to nemozte mysliet vazne, ze za jeden prehresok nad niekym zlomite palicou. Kazdy s kym som v poslednych 2-3 rokov hral vie, ze som bezproblemovy hrac, ktory bol proste hlupy.
Ahoj, rád bych ti to věřil ... a opravdu sem rozhodl dát šanci všem jenže se mi nelíbí jak si přihlášku k nám pojal ... to co je u mě důležité je to abych ti mohl věřit. Bohužel tvoje přihláška není naprosto taková jaká by měla být.
Jako 1. co jsi měl napsat bylo koho si kde klikal a co máš všechno za sebou a proč by si s tvojí minulostí šel k nám ... místo toho se to z tebe musí páčit a tím sis sám na sebe přivolal pohled jako na někoho kdo se snaží skrýt kým byl. Tvoje černá minulost tě poškozuje ale každý by měl mít možnost 2. šance ... ale musíš podle toho taky vystupovat a jednat a to si rozhodně neudělal.
Velmistry si nepřesvědčil, takže *lock
Ak ti můžu dát radu tak nad nikým nelámeme hůl úplně ... nech si to projít hlavou a pokud budeš i třeba za 2 měsíce mít zájem to zkusit, podej si novou přihlášku, dej si na ní opravdu velmi záležet a uvidíš zda to bude mít lepší odezvu.