Spirite zeptam se te spis ja opravdu myslis ze bych si sem dal prihlasku kdyby jsem sdilel mihaluv nazor jestli myslime ten stejnej btw mihal me nikdy nemel rad kdyz jsem s VIRem chodil takze na moc dungu co on organizoval jsem nebyl

...a nemel me rad skrz to ze jsem byl v GP ale podle me to bylo to nejlepsi co jsem mohl udelat protoze prave v GP jsem se naucil hrat UO!!...Jinak souhlasim s Wilikem co tady napsal sam bych to lip nenapsal...Jinak spirite proc se ptas na takovy otazky kdyz je stejne jasny co odpovim

:D...prosim ptej se na neco konstruktivniho a neomilej porad to stejny dokola....diky

...
Jo jinak neco malo vim co udelal v sorcerech myslim empovy sebral adamantku ze?...a myslim meli jste s nema valku ne tak to uz byla otazka spis toho kdo to praskl na vas ze tam jste ze jo...nevim co to ma spolecnyho semnou...Ke mne se vzdycky choval dobre pomahal me s ruznyma vecma a veril jsem mu takze nevim proc bych ho odsuzoval...Rekl me svou verzi k otmu praskani z ceho ho kdysi obvinili a znelo to i rozumne ale myslim ze to je jedno protoze tady resime me

...
Podle me spirite na me nemuzes najit ani jednu cernotu proste nemuzes protoze jsem nikdy nic spatnyho neudelal...tak si tu neco vymyslis uplne z jinyho sveta...Jinak je mozny ze jsem s COPem neco byl ale to bude tak asi 4 az 5 roku zpatky

...asi pul roku jsem mel pristup na vsechny wilikovi accounty a co si budeme povidat nema toho majetku malo a kdybych byl neco takovyho co tu ze me delas nemyslis ze bych toho vyuzil?...Proste vubec nechapu ty tvoje utoky na moji osobu...jestli jsem ti nekdy neco udelal jako ze to neni mozny nebo ja fakt nevim...ani v podstate nevim kdo ses...